Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
Nicole31 spune:
Bonitta, refacere rapida si sper ca visul cel mare sa ti se implineasca cat mai repede! Multumesc pentru pontul cu cafeluta. O sa-l aplic si eu, dar o sa adaug si o ciocolata! Feli, alfa anca si copilut stiu de ce...! Trimite-mi, te rog, si mie PM cu detalii "fierbinti" despre laparo!
Pup toate tutunicile!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilianaFi spune:
Zenobia - da eu sint...si de fapt iti multumesc:eu nu voiam sa fac diphereline si cind te-am auzit ca nu faci nici tu si erai asa hotarita,am decis sa nu fac nici eu,apoi am revenit acasa si sotul meu a hotarit sa fac fiv sa nu mai asteptam cine stie cit,mai ales ca eu am si o trompa infundata,fara sa stii mi-ai dat curaj...imi pare rau ca ai avut z1 in loc de II liniute,nici eu nu am avut norocul asta dupa laparo....si speram,dar...in fine....data viitoare.....sa auzim de bine
machus spune:
Va multumesc pentru primire. Multumesc KoraPop ca m-ai adaugat si pe mine in listuta Tutunicilor. (am uitat sa specific varsta - anul acesta implinesc 29 ani). Sper ca si povestea mea (care-mi doresc sa aiba final fericit
) sa incurajeze si sa ajute si alte fete care traiesc aceeasi experienta. Si in acelasi timp, voi apela la sfaturile voastre
pe care stiu ca le impartasiti cu drag
.
As avea si eu o rugaminte pentru fetele care au fost laparoscopiate. Puteti sa-mi trimiteti si mie detalii ? In afara de adeverinta de salariat ce alte acte mai sunt necesare la internare. Fiind din provincie voi ajunge luni pe la ora 10.30 la spital (marti - operatia). Din cate stiti este vreo problema?
Mi-am activat PM-ul.
Va multumesc mult !
KoraPop spune:
'Neata fetelor!
MamitzuD2 bine ai venit printre tutunici si mult succes in continuare!Te-am trecut pe listuta!
O zi insorita in suflete asa cum e prin Bucuresti acum pt fiecare!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
KOra, iti multumesc!
ana_p, multumesc si tie pentru raspuns!
va doresc o zi buna si frumoasa!
iyoana
sdany spune:
neata` fetelor!
FELICITARI NOILOR GRAVIDUZE! sa aveti sarcina usoara si sanatosi.
Bonitta refacere usoara. vreau si eu mai multe detalii despre laparo.trimite-mi, te rog, un PM. multam`.
fetelor, stiti ceva despre histeroscopie? se face la elias? T. mi-a spus ca trebuie sa fac, dar nu stiu unde.
daniela
KoraPop spune:
sdany eu am aflat de la d-na Matei ca dr. T a primit aparatul pt histeroscopie....pt siguranta mai bine il intrebi chiar pe
machus ai nevoie pt internare de adeverinta de la servici,trimitere de la medicul de familie si o foaie pt.internare cu un diagnostic pe care ti-o va da chiar in dimineata internarii asistenta doctorului.Daca esti din provincie te vei interna cu o zi inainte de operatie.Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
mamitzuD2 spune:
Kora, multumesc pentru "welcome"!
Fetelor, va doresc o zi superba si scurta la munca!
Fericite cele a caror baba e azi, baba mea a fost sambata cand a plouat cu tunete si fulgere, altfel sunt fata de treaba !
Va pup si vreau in parc!
miki01 spune:
Buna dragele mele!
Aseara am luat rezultatul spermogramei sotului d ela Dr. Matei si... DEZASTRU : oligoastenoteratozoospermie severa - adica nici nu poate mai rau. Nu stiu ce sa mai facem. maine incercam sa ajungem la d-na doctor M sa vedem ce zice si dansa. Oricum, ma ingrijoreaza cel mai tare ca in 2 ani a afacut 3 spermograme din ce in ce mai proaste. Va rog din suflet recomandati-mi un doctor, ceva, ca imi vine mor de necaz. Acum cand eu am terminat cu tratamentul pt endometrioza si cand aveam mai mult decat oricand sperante, acum o luam de la capat....
Daca nu ami avem sanse nici la FIV?
va pup,
M