Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 21
KoraPop spune:
Machus bine ai venit printre noi, mult succes la laparo si cat mai curand sa ai bebelasul mult dorit!Te-am trecut pe listuta!
Kora
CARPE DIEM!
ysa26 spune:
Bonitta mersi mult
LilianaFi mersi mult pt urari, ar fi prea frumos sa fi ramas chiar de ziua mea.
Anca, Maria215ro va multumesc pt urari si sa aveti parte de tot ce e mai bun. Maria fac galerie sa fie cu ochisori.
Iyoana nu ne-ai spus nimic de spermograma.In ce zi esti?
Multi la toate fetele, fara nici o exceptie.
Iyoana spune:
Buna fetelor!
Fetelor care ma tot intreaba despre cum o mai duc si ce mai fac ( pup cu drag ) le mai cer putina rabdare. Vineri mergem la dr. Matei si, sper si la dr. T, si o sa stim mai multe. Nu sariti, ca vestile nu sunt chiar atat de bune, as vrea doar sa va soun decizia fianla a dr T. ca nu are rost altfel...Nici nu vreau sa va tin in suspans, credeti-ma ca nu e intentia mea!
Stiti cumva daca dr. T este vineri la cabinet?
Ysa, si tin pumnii!
Kora, esti suparata pe mine?
iyoana
KoraPop spune:
Iyoana draga cum sa fiu suparata pe tine????Ti-am scris si un PM , nu l-ai primit?Draga mea tin pumnii stransi ca dr.T si dr.Matei sa va ajute si mai curand decat credeti DD sa va dea cel mai frumos dar:
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Iyoana, da, domnul doctor este vineri la cabinet; eu merg la monitorizare vineri, la 16.30. poate ne vedem. Numai bine!
Ana
lilianaFi spune:
Kristind - in sarcina poti lua linistita cite o pastiluta de paracetamol
Kora - ce veste buna cu centru Fiv,ai idee in ce zona e?...poate il inaugurezi cu brio...bafta
Machus - nu sint eu prea veche aici,dar iti urez si eu bun venit
Ioanatugs -iti raspunsesem tot la forum 25,histeroscopie???...a venit histeroscop la Elias?,pe mine m-a trimis dr.T.la dr.Ion Ionut
Ysa 26 - bafta...
SA AUZIM NUMAI DE BINE...
mamitzuD2 spune:
Buna seara, dragele mele!
Sunt pacienta a dr.Tutunaru doar de luna trecuta, iar pe voi va citesc de ceva timp, de fapt v-am citit si din urma de la primul capitol, asa ca pot spune ca am suferit alaturi de voi si m-am bucurat alaturi de voi, doar ca din umbra.Sunteti supertari, puteti da consultatii, am aflat o gramada de chestii doar citindu-va.
In seara asta mi-am facut curaj, si iata-ma!
Despre mine ce sa va spun: 32 de ani, incercam din iunie anul trecut, analizele uzuale ok, musiu urmeaza la spermograma, monitorizam si prestam in continuare optimisti.
Va pup si va urez o seara buna, va citesc in continuare si mai intervin from time to time!
mamitzud2
Zenobia spune:
LilianaFI, tu esti fata careia i-am spus ca nu fac Diphereline??? Ma bucur ca nu faci nici tu. O sa vezi ca o sa fie bine! Pupici
Poze cu tutunici vedeti aici
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca cele mai frumoase vise! Sa ne intalnim peste o vreme cu vesti si mai bune!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]