Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_id spune:
anca, si tie, si bb frumos si destept
faza cu somnul o am si eu si in plus am descoperit niste napolitane cu crema de lAMAIE........o minune.
ca sa nu va mai spun ca la 3 dimineata ma furisam ca hotu si papam turta dulce
cred ca o sa ma zaharisesc in curand
pupici
diana
KoraPop spune:
Bonitta in tot raul este si un bine, e important ca acum stii care e problema ta si o vei trata dupa care sansele sa vina bebe vor fi maxime.Mult succes!
Fetelor eu azi am facut o colposcopie de control( prima din viata mea) care a iesit f. bine,asa ca incep protocolul asa cum am mai spus in jur de 21-21 martie cand imi va veni CM, de fapt in a doua zi de CM.Ma asteapta o perioada grea cu injectii,ecografii ,controale hormonale asta cam 3 saptamani si in zilele din preajma Sfintelor Paste voi face punctia si apoi transferul de embrioni.Sunt optimista si abia astept sa treaca zilele.
O veste noua pt fetele interesate: dl.dr.T isi deschide un Centru de Fertilizare in vitro,spatiul deja il are cumparat si acum il doteaza cu aparatura necesara,iar d-na dr. Matei se va muta acolo cu dansul.
Neobosit,ambitios doctorasul nostru....le doresc succes si putere de munca!
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Kora, ma bucur sa aud ca incepi curand protocolul pentru FIV. Iti doresc multa bafta si voiam sa te intreb cat dureaza cu aproximatie totul, de la primele analize pana la punctie. Stii ca si eu am de gand sa incep pregatirile, dar la vara, mai exact voi avea libere lunile iunie-august; ma intrebam daca este suficienta aceasta perioada sau trebuie sa incep demersurile mai devreme. Mi-e teama, de asemenea, sa nu se aglomereze domnul doctor si sa imi faca o programare pentru cine stie cand...
Vineri ma duc iar la monitorizare (a saptea luna!) si-l voi mai intreba amanunte si pe domnul doctor.
Multumesc mult.
Ana
KoraPop spune:
ana_p analizele iti iau cel mai mult timp,de aceea mai bine fa-le incet-incet din timp pe toate,acum sunt unele analize care sunt valabile cca 6 luni....intreaba-l si pe dr. T.Protocolul in sine dureaza cca 3 saptamani apoi e punctia si la doua zile dupa punctie transferul de embrioni.Oricum 2 luni iti ajung pt tot asta daca ies toate ok,daca va fi ceva de tratat se mai amana putin...Te pup si iti doresc succes la monitorizare atat de mult incat sa nu fie nevoie de FIV
Kora
CARPE DIEM!
marinar spune:
wow, o sa inceapa sa faca FIV. bravo lui, dar in conditiile astea cred ca o sa trebuiasca sa faci o programare cu 2 luni inainte.
miercuri merg si eu la el la controlul de dupa nastere si apoi...cine mai stie daca mai ajung.
aaaa, apropo de vizite in spital, sa stiti ca el nu merge nici la vizitele obligatorii prin saloane cand e de garda.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ana_p spune:
Multumesc mult, Kora! Cred ca am sa incep si eu sa fac analizele, ca sa mearga totul mai repede la vara. Cat despre succesul la monitorizare, nu stiu ce sa zic, cred ca fac monitorizare mai mult ca sa-mi tin mintea ocupata si sa nu ma simt scoasa din circuit.... I-am si spus domnului doctor ca voi merge la monitorizari pana la FIV, chiar daca noutati nu am ce sa aflu, valorile sunt bune, iar sperantele foarte putine, pe cale naturala.
KoraPop spune:
ana_p dar tu de la laparo ai facut monitorizari in fiecare luna?trebuie sa urmaresti cand ai ovulatie pe ovarul aferent trompei functionale,ca daca e pe celalalt....nu are rost.Pana la vara mai e mult asa ca sper ca DD sa iti dea bebele mult asteptat!
Kora
CARPE DIEM!
Raza de soare spune:
va pup, fete dragi! vin sa va incurajez si sa va spun sa nu va pierdeti speranta!!!! aveti incredere si rugati-va Celui de Sus!
eu sunt ok..mai vars cateodata...bblina e o grasuna si loveste des...si mor de drag!!!!
aveti grija de voi si...haideti dupa noi, burticile!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
maria215ro spune:
Ysa LA MULTI ANI si felicitari pentru carnet! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!