Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 11
KoraPop spune:
Anca La multi ani tuturor din familia ta si tie ce sa mai spun....DD le aranjeaza pe toate cum numai EL poate mai frumos si mai potrivit!
Aylin poti sa bei ceai de cretisoara, rau nu iti face, numai bine!
Kora
CARPE DIEM!
kitty_nic spune:
Alexia draga mea, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa! Sa dea DD sa ti se implineasca cat de curand cea mai arzatoare dorinta! Multi pupici si toata dragostea noastra!
Anca FELICITARI! FELCITARI! FELICITARI! Sarcina usoara si numai bucurii!
Pupici tuturor tutunicilor dragi!
Mami Cristina si Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
orchis spune:
aylin inseamna ca eu m-am dus chiar in prima zi cu noul tarif! Trebuia sa fac eco la 20 sapt insa a trebuit sa o fac mai repede pt ca am repetat TT. (Prima proba a hemolizat si cum eu eram sub tratament cu Pregnyl, am mai asteptat doua sapt...). Acum o sa fac urmatoarea eco la 22 sapt.
Cretisoara stiu ca e recomandata in 'bolile femeiesti'!
Felicitari noii gravidute, anca! Sarcina usoara!!
Pupici
orchis
18+
felicia_ spune:
Anca, FELICITARI din tot sufletul!
E ora, 13, ai rezultatul?
Alexia, LA MULTI ANI cu sanatate si multe, multe bucurii! Dorintele si visurile sa ti se implineasca, si sa ne intalnim cat mai curand sa te sarbatorim!
aylin_tarcan spune:
cine stie ce pot lua contra unei tuse seci care ma tine de o gramada de vreme si a devenit neplacuta? si ma doare si burta cand tusesc. e vreun sirop ceva? din muguri de brad, sau altceva naturist?
Aylin, 15+
mihailescu teodora spune:
Aylin,eu am luat de citeva zile(3-4) STODAL,si mi-a facut fff bine.La fel tuseam si eu,de mi se rupeau plaminii si ma durea burtika!
Este homeopat si merge f bine la gravidutze.Mama mea e farmacista si ea mi l-a recomandat.Costa vreo 12 RON!
Insanatosire grabnica!
Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aylin_tarcan spune:
merci teo!!! o sa il iau! mi-a fost frica sa iau ceva pana acum, ca sa nu dauneze.
Aylin, 15+
KoraPop spune:
Orchis pe prospectul ceaiului de cretisoara nu scrie nimic de "bolile femeiesti",dar eu am invatat de la subiectul FIV ca e f. bun pt sustinerea sarcinii,fetele de acolo dupa transferul embrionilor beau cate 1-3 cani/zi si le-a facut f. bine.
Kora
CARPE DIEM!
aylin_tarcan spune:
kora, crezi ca e bun si pentru sustinerea sarcinii dupa primul trimestru? ca daca face bine la ceva, beau si eu
Aylin, 15+