Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 10
mihailescu teodora spune:
Ancaaaaaaaaaaaaaaa,mii de felicitari si un bb saltaret!
I-l suni pe T.,si-i spui ca ai test pozitiv si valoarea Beta HCG-ului.El te va chema cit poti tu de rpd sa se convinga ca e in uter.Dar din experienta lui si a fetelor de pe aici,mai devreme de vreo 5 sapt nu se vede.Eu nu m-am grabit,desi m-a chemat rpd,m-am dus la 6 sapt.fix si am putut vedea bine puctuletul.
Pina atunci 1 pastiluta de acid folic/zi,4 magne B6/zi si 4 utrogestane.Cind m-am dus la el mi-a dat reteta si mi-a introdus pe linga ce luasem eu si 1 fiola de pregnyl 5000 la 4 zile!
Tinem pumnii sa fie bine si sa sarbatorim cum se cuvine!
Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
KoraPop spune:
Alexia m-am conformat rapid!Odata cu schimbarea prefixului vor veni numai schimbari frumoase in viata ta, acum ca esti in asteptare sa ne anunti cand incepem galeria,uite ca pt Anca galeria a fost cu succes!Multa bafta!
Fetelor eu sunt atat de binedispusa cu atatea vesti bune de nu-mi incap in piele!!!Beau un ceai de cretisoara ( ca sa ma obisnuiesc cu gustul) de parca as bea cine stie ce sampanie frantuzeasca!Si....ziua nu s-a terminat, e posibil sa mai apara surprize placute....!
Kora
CARPE DIEM!
Moaamaaaaaaaaaaa,ce ma bucur!A inceput sa ploua cu gravidutze.Doamne ajuta si la fetele mele dragi si cu vechime pe aici!
Pupam onorata asistenta!
Teodora7 +
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
alfa_anca spune:
Va multumesc fetele pentru urari.
Pana la 1 cand primesc rezultatu de la BHCG, nu mai pot. Oricum visez cu ochii deschisi si sper si ma rog sa fie totul bine.
Teo acid folic am inceput sa iau de ieri si regret ca nu am luat dinainte, ca eu am spina bifida. Dar cu ajutorul lui DD totul va fi bine, sunt convinsa.
Voi reveni dupa ce primesc rezultatul si il sun pe Dr.
Anca 4+
Mai Kora,am si eu niscai Dom Perignon printr-un dulap(a se citi ceai de cretisoara).Stiu ca e indicat in sustinerea sarcinii.Ce-ar fi sa incerc si eu o sorbitura ,ca si-asa nu prea ma hidratez corespunzator!
Teodora7 +
Ia stai putin!Adika gravidutza misterioasa nu a aparut inca?Ei na?Credeam ca e Doinidoini!
Atunci ,,curaj gravidutza scumpa,fa-ti aparitia!''
Teodora7 +
alfa_anca spune:
Alexia La multi ani!!! Sa ai o viata fericita si implinita cu tot ce iti doresti, mai ales bebei.
Pentru mine luna martie e una deosebita : (in ordine cronologica) cumnatul, mama, fratele, sotul si apoi eu , toti suntem nascuti in martie, iar eu la zi mare 25 martie, Bunavestire. Si ma gandeam acuma ca mi-as dori sa le dau vestea buna la toti de Bunavestire.
Anca 4+
KoraPop spune:
Teo pai tu care citeai asiduu pe la FIV, vezi ca stii...ceaiul de cretisoara e chiar foarte indicat 1-3 cani/zi pt sustinerea sarcinii,aviz proaspetelor gravidute!!!Hai noroc !
Teo tie nu iti scapa nimic ,"graviduta misterioasa" inca nu stim daca e graviduta,asteptam confirmarea....
Kora
CARPE DIEM!
aylin_tarcan spune:
buna dimineata fetele dragi!
felicitari alfa_anca! am zis eu ca nu te pacaleste clear blue
tot ziceti voi de ceaiul de cretisoara....la ce e bun? ca poate beau si eu daca face bine.
edit: adica mai foloseste la ceva la 16 saptamani?
fetele
Aylin, 15+
marinar spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!! multi pupici de la emma
felicitari gravidutelor, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
noi avem o noua criza de colici, dar am inteles ca asa se intampla pe la 6 saptamani. cica ar fi si un puseu de crestere. eeee, trecem noi si peste asta.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)