FIV 106
Raspunsuri - Pagina 29
cris86 spune:
Adina,,tare rau imi pare ,stiu ce simti e foarte dureros si eu am trecut prin asta ,dar te rog sa nu renunti si o sa vezi ca pana la urma o sa reusesti.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Adina , te felicit pt ca esti optimista si ca veti merge inainte,asa si trebuie sa fiti alaturi la bine si la greu!!!
Vanera si Mihuta de acum sunteti mamici, eu va tin pumnii si sper sa ne anuntati vestea cea mai buna peste doua saptamani!Aveti grija de voi si de burtici!
Kora
CARPE DIEM!
saftoiu_gina spune:
Moniland FELICITARI -SARCINA USOARA IN CONTINUARE.
------------------------------------------------
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
cris86 spune:
Kora,bun ceaiul de crecisoara?.Vezi ca stau cu piciorul intins sa te prinzi bine
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
gabitu spune:
Moniland felicitari . Si cand te gandesti ca vroiai sa incerci la Szeged... Sarcina usoara si sanatos.
Vanera si Mihuta va tin pumnii sa fie bine.
Adina o sa apara soarele si pe strada noastra. Fii optimista si nu te da batuta si sigur vei reusi.
Va pe toate.
Gabita
Moniland spune:
Mirela , nu cred ca, conteaza dimensiunea ovarelor atata timp cat vor produce foliculi cu ovocite. Ai toate sansele. Bafta multa!
Mihuta, stai foarte bine. Ai grija fara efort si odihna multa.
Venera, la 48 ore, in mod normal au 2 sau 4 celule. Vezi ca ai unul care se grabeste. La mine la 72 ore a fost unul de ~ 10 celule care mi s-a zis ca-i grabit , si unul de 5.
Gina multumesc, si eu vreau o printesa . Pup mamica si printesa.
Gabitu, ei da... Se pare ca s-au cam speriat cei de la Cluj si s-a lasat cu reusita. Iti doresc si tie o astfel de reusita
Adina, vroiam sa-ti zic cat de bine te inteleg. Am trecut si eu prin esec, dar daca vrem cu adevarat odata si odata tot vom reusi. Te asteptam cu noutati cand va fi cazul.
Monica
venera_h spune:
Multumesc, fetelor, de incurajari si lamuriri. M-am mai linistit. Eu am comparat cu cel de data trecuta, care mi-a fost transferat la 48 h si avea aproape 6 celule. Moniland, daca se grabeste vreunul, e ceva rau?? Eu cred ca e ft bine. Astept sa vad cum cresc pana maine. Va puuuup si tin pumnii la toate!!!
Kariris spune:
MONILAND FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN!
CRIS FELICITARI SI TIE!!! SUNT MAI RARE REUSITELE DIN EMBRIONI CONGELATI DAR UITE CA TU ESTI UNA DINTRE ELE! SA FII FERICITA SI SA AI O SARCINA FARA PROBLEME SI UN BEBE SANATOS!
lachi 15+ Karina Iris