FIV 106

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MONILAND FELICITARI MAMICO!!
Cris86 FELICITARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ieri nu mi-a mers internetul acum cand deschid calculatorul ce vad MONI ,iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, de bebel sanatos si frumos!!!Eram mai mult ca sigura ca o sa reusesti ti-am spus de 1000 de ori dar erai neincrezatoare o mie de pt tine si bebic.
Cred ca nu au fost atatea reusite la rand pe DC niciodata si inca nu se termina cu aflarea rezultatelor si inceperea tratamentelor.Le doresc tuturor fetelor ca primavara sa le aduca II

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Moniland felicitari din toata inima!!!
Din pacate fetelor am sa va stric bucuria fiindca eu nu am vesti bune. Hcg 0,46. Aseara eram prea coplesita sa va scriu sau sa fac orice altceva. Din fericire sotul a fost super cu mine. Privim innainte la urmatorul FIV care speram sa fie prin mai-iunie.Ceea ce ma irita este ca nu inteleg ce a mers prost.
Monilandm-am gindit tot timpul aseara ca macar tu sa reusesti. Sarcina usoara si multa sanatate!

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

MONILLAND FELICITARI si din partea mea, ti-am tinut pumnii stransi si uite ca a fost cu folos!!!!Si acum ma amuz cum ai crezut ca ai pierdut tu un embrionas legat cu un fir alb lung.....ia uite ca nu ai pierdut nimic si esti o castigatoare!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Madalina, a fost a 3-a incercarea a mea si toate cu tratament. Tu de ce-ti mai lasi puiutii departe de tine?
Kora, daca ai stii cat am plans in ziua aceea....Ma rog la DD sa mai stea acolo inca 8 luni.
Ioana, multumesc

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MONI nu vreau sa-i las sa astepte dar acum au intervenit niste probleme...astept cand o fi sa fie va fi.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Moni, felicitari, sa stea puiutul 9 luni la tine in burtica.
Fetelor eu joi am fost la eco dupa 12 zile de inhibare si din aceeasi seara am inceput stimularea cu 3 menogon si continui si cu 1/2 de diphe. Se pare totusi ca ovarele mele sunt cam mici: dreptul de 1,71/1,15cm si stangul ceva mai bine de 2,38/1,06cm. La voi cum a fost? Endo cica era bun, adica mic, dar nu mi-a zis cat. O sa mai merg joia viitoare la eco si vedem atunci daca imi mareste doza de menogon sau nu. Mi-a recomandat oricum ca la ultima eco sa ma duc si cu analiza de estradiol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

7Felicitari Moni, sa ai parte de sarcina usoara si bebelus sanatos !!!

Situatia la mine e in felul urmator : s-au recoltat 12 ovocite dintre care 9 au fost mature si s-au fertilizat toate (cu ICSI). In ziua 1 aveam 5 embrioni cu 4 celule si 4 cu 2. In zi#305;ua 2 aveam 6 embrioni, 1 cu 8 celule, 1 cu 7, unul cu 6 care inca se dividea, si 3 mai mici de 6,5,4 celule. Vineri mi-au fost transferati cei trei mai dezvoltati iar pe restul i-am congelat (desi doctorul ne-a zis ca nu prea au sanse - dar am hotarat sa le acordam si lor sansa cuvenita).

Asa ca am acum 3 embrioni in uter, si sper sa se prinda macar unul. Iau progesteron vaginal 2 capsule de 3 ori pe zi si estrogen sub forma de plasturi adezivi (2 pe saptamana). Plus un corticosteroid si vitamine.

Multa bafta tuturor.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Fetelor, eu azi, la 48 de h am 2 embrioni de 4 celule si 1 de 3. Dr. a zis ca arata ft bine, fara fragmentatii, dar mie mi se par cam mici!! Care sunt dimensiunile normale si cat mai pot creste pana maine??? Eu sunt cam ingrijorata!
Dariela, am vrut as te sun sa-mi spui ce dimensiuni au avut ai tai cu o zi inainte de ET , dar cred ca mi-ai dat nr gresit, ca a raspuns altcineva si vad ca nici nu pot sa-ti trimit MP.
Heeelp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Venera,tin pumnii sa fie totul bine ,bea ceai de cretisoara

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput