FIV 106

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni tin pumnii..[cool
aniast oauuu e super..exact ce mi'am dorit iosa fii fericita ..
va tin pumnii la toate care sunteti in focuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vigi_lentu spune:

Dienuta bine ai venit si mult curaj pt ca o sa fie bine.
Moni iti datorez scuze. Se pare ca nu am fost bine informat. Vrem vesti bune dupa amiaza. si de la tine si de la Adina
Da Sheri pe 12 la eco
Multa bafta celor in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vigi_lentu spune:

Carry eu le-am facut la medlife si au durat cam 3 saptamani. Depinde insa si de vointa doctorei care le face. Cred ca daca vb cu ea poate mai castigi cateva zile
vigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

dienutaS, bine ai venit!! Eu am avut FSH 8 in ziua 2 si mi-a zis dr ca e ft bine, ca trebuia sa am multi foliculi cu FSH asta si eu nu am avut decat 1 la primul Fiv iar acum, la al doilea, 3 ovocite recoltate, in cazul in care la doza mea de tratament si la varsta mea altele ar fi facut hiperstimulare. Depinde cum reactioneaza fiecare organism. Vezi ca la inceputul forumului ai postat de danaP toate datele legate de cost, de tot, si la Giulesti si in alte centre. La cabinetul particular nu poti face fiv, tot la spital, e nevoie de aparatura speciala si de laborator. Eu as fi preferat la cabinet, pentru ca la spital trebuie sa astepti mult de fiecare data, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Nu cred ca stai mult pe lista de asteptare, desi la Marinescu e aglomeratie mai mare, eu sunt la Niculescu si e super, ti-l recomand. Amandoi lucreaza oricum cu embrioloaga Cocei, care e ft buna si embriologul e ft important in cadrul procedurii. Bafta!!!!!!

dariela, bafta multa, sa se prinda embrionasii si sa ne vedem cu burticile!! Mie mi s-au fertilizat toti 3, am sunat, si maine sun sa vedem ce calitate au, duminica implantul. PUP!!

marrina, bafta si multa incredere!!!!

De unde luati ceaiul de cretisoara, fetelor, de la farmacie?? Sau de la alea naturiste??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Vigi-lentu...multumesc, proaspat tatic !
In legatura cu cealalta dilema a mea , cam cat ar dura intreg protocolul FIV-lung, sa zicem ? Trebuie sa-mi fac niste calcule si sunt in ceata , parca nimik nu se leaga: analize, servici, timp, offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Moniland, ai vreo veste ? Deja am si eu fluturasi in stomac pentru tine... Tin pumnii stransi !!

Dariela, Marrina, bafta multa fetelor ! Acum e momentul sa va relaxati, sa cititi carti interesante, sa va uitati la filme de dragoste si bineinteles papa bun. Aveti nevoie numai de optimism si gandire pozitiva ! In rest, se ocupa DD.

Oana, DanaP, va tin pumnii luni, paziti-va bine outele, ca sunt tare pretioase.

Carry, tot procesul FIV dureaza max. o luna (2 sapt.inhibarea - daca e protocolul lung si 10-12 zile stimularea - depinde cum reactionezi la tratament). Dupa care mai urmeaza aprox. 2 saptamani de...asteptare. Ar trebui sa facem in asa fel incat aceste 2 saptamani sa fie cele mai frumoase, indiferent de rezultatul de dupa. Dar stii cum e, usor de zis...mai greu de pus in practica... dar nu imposibil.

Cariotipul genetic dureaza intr-adevar cam 3 saptamani. Vezi ca daca faci analiza, n-ai voie sa iei antibiotic de nici un fel si nici sa fi facut vreo radiografie (nici macar dentara) cu cel putin 1-1,5 luni inainte de recoltare!!! Altfel nu cresc celulele si rezultatul e compromis (trebuie sa repeti analiza) ! Si nu e chiar ieftina...

rami

Mergi la inceput

Rami...multumesc mult !
Acum voiam sa caut pretul la aceste teste-caritip si microdeletii-poate stie cineva ? Am inteles ca impreuna ar fi cam 7 milioane ?Daca trebuie sa asteptam rezultatul 3 saptamani cred ca nu ne prea incadram ca timp Dar e obligatorie ptr ICSI ? Nu ne primeste dosarul fara aceste 2 analize ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

carry de exemplu la Giulesti analizele genetice nu figureaza in lista obligatorie de analize pt FIV.

Adhnana 8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Carry, cariotipul e 2,5 mil. Microdeletiile nu stiu cat sunt. Nu este in nici un caz obligatoriu pentru ICSI, cine ti-a zis ? Le faci doar daca doresti tu.

rami

Mergi la inceput

Adhnana, Rami..eu am lista cu analize de pe prima pagina de la FIV, nu mi-a zis nimeni ca ar fi obligatorii, asha am inteles eu
Doamne, ce usurare ar fi ! Am scapa de stresul unui drum in plus la Bucuresti ,de faptul ca nu ne incadram cu rezultatul in timp util, etc, ufff, deja a inceput stresul ! Ce m-as face fara voi , fara raspunsurile voastre ?
Eu am emotii ptr Moni, ptr fiecare dintre voi care asteapta rezultatul, nu stiu cum voi reactiona cand va veni si timpul meu Intr-adevar cea mai grea perioada a FIV-ului cred ca sunt cele 2 sapatamani in asteptarea rezultatului

Mergi la inceput