Laptop - de care?
Raspunsuri - Pagina 3
CriPOD spune:
De necrezut!!!
De vineri si pana azi au "murit", sub ochii mei si fara nici o legatura intre ele:
- hp al prietenului nostru
- acerul fiului meu
- dell al sotului
Primele 2 in garantie, al treilea de la serviciu, dar nout, aceeasi problema: hard drive cu sectoare defecte.
Am mai zis si mai repet: cele mai importante sunt un backup macar saptamanal si garantia de 3 ani. Restu-i bonus...
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
copiloi spune:
quote:
Originally posted by mQQm
De necrezut!!!
De vineri si pana azi au "murit", sub ochii mei si fara nici o legatura intre ele:
- hp al prietenului nostru
- acerul fiului meu
- dell al sotului
Primele 2 in garantie, al treilea de la serviciu, dar nout, aceeasi problema: hard drive cu sectoare defecte.
Am mai zis si mai repet: cele mai importante sunt un backup macar saptamanal si garantia de 3 ani. Restu-i bonus...
Nu ma speria!
HP-ul meu e pe drum. L-am ales sa aiba procesor Intel core duo, T 5500 si am zis ca HP-ul e peste acer ca marca. Iar al meu are garantia doar 1 an . Mai toate hp-urile aveau garantia 1 an.
Sotul meu are un amarat de Fujitsu Siemens si n-a avut probleme. Poate o sa am si eu bafta asta.
Alina
copiloi spune:
Pe www.built-direkt.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=378936&position=3&anzahl_treffer=21" target="_blank">astal-am comandat.
Alina
Jazz spune:
Alina
Eu tot HP am (Pavilion dv1217) cu un an garantie da' i-am extins-o la 2. Singura problema care am avut-o a fost cu bateria... am inceput cu 4 ore juma acum e doar tine doar 30-40 minute (browsing), tre' sa ma duc sa o schimb cat inca mai e in garantie.
Singurul complain e greutatea, de aceea va fi inlocuit cu altu' la jumatate greautatea astuia, aproximativ 1,4 kg....
Sa-l folosesti sanatoasa pe al tau.
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Pe www.built-direkt.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=378936&position=3&anzahl_treffer=21" target="_blank">astal-am comandat.
Alina
Alina, sa te folosesti de el sanatoasa!
Stii ce am observat? In ultima vreme, cam toate componentele si de multe ori asamblarea se fac in China. Cred, sincer, ca asta explica calitatea. Din pacate nu prea depinde de marca/model ci de noroc. Asa ca iti doresc o gramada. Ori o fi numai pe-aci asa, ca par mai ieftine decat in Europa...
La noi se poate cumpara "extended warranty" de pana la 2 sau 3 ani, poti sa te interesezi si tu. Poti s-o cumperi direct de la producator. Eu zic, un laptop dupa 3 ani daca mai traieste vreo zi , nu mai prea conteaza, cu avansurile tehnologice cel mai probabil e istorie. Iar daca ai garantie pana atunci, nu e decit inconvenient (e un cuvant in ro asta?), altfel, nu te doare capul, nu te costa nimic. Stiu caz cand in al 2-lea an nu l-au putut repara si l-au inlocuit cu unul nou...
Jazz, poti sa schimbi, bateria, ori cauta ca pe-aici au centre unde iti revigoreaza bateria (de orice fel). Acerul meu vechi, cand il scot din priza, cand se opreste , bateria m-ar costa $400 ca e "vintage", nu se mai fac, asa ca il las cum e. Si-a trait traiul, e bun doar de un email, ori homework.
Siminaf spune:
Da' de Vaio ce ziceti? E ok?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!
ralucami spune:
Simina vad ca si tu intrebi de Vaio. Si eu vreau niste sugestii, tot pt Sony. Eu pana acum , cam ce laptop am avut a fost Vaio si am de gand sa raman in continuare fidela firmei.
La ce folosesc laptopul: net, mailuri, ebooks, poze, muzica poate cate un film din cand in cand. ( deci NU chestii complicate, nu prelucrare poze, lucrat in cine stie ce programe ).
Deci ce sugerati?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!