Megastar
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Si eu cred la fel....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Andreea_k spune:
Daca nu ma insel melodia pe care a interpretat-o Deea se cheama Fata sihastra si o canta trupa Millenium din Chisinau.
In alta ordine de idei am ramas socata ca Deea si Cristina sunt la duel.Mie imi place f tare Deea iar pt Cristina n-am cuvinte .( de multe ori m-a lasat cu gura cascata si cu lacrimi in ochi).
Toate chestia este ca regulamentul este f prost gandit.Trebuia ca in urma notelor juriului sa se stabileasca "duelistii" iar publicul
sa-l salveze pe unul dintre ei .
In urma comentariilor juriului am dedus ca familiile Anitei si Marei au sunat pe nspe ori pt ele .Ei au tot incercat sa explice ca nu e normal etc dar se pare ca pt unii chiar e important ca fetita lor sa ramana in concurs desi e mai slab pregatita .
Am vazut ca ii invitasera in studio pe parintii Marei ( ca sa nu mai poata da atatea tel ) si sunt sigura ca urmeaza sa-i cheme pe parintii Anitei .Poate gresesc eu dar i-am vazut doar pe parintii celor de la duel si pe ai Marei.
boo lina spune:
mie mi se pare destul de clar de ce suna parintii ca disperatii ca sa-si voteze odraslele...1500 euro pe luna timp de un an...banuiesc ca nu-si inchipuie cineva ca cd-ul anitei va avea vreun cumparator.
eu zic ca cine are urechi o sa auda glasurile alea superbe ale andreei, deei, cristinei si, cu sau fara megastar, le vor lansa in muzica.
nemary spune:
[quote]Originally posted by boo lina
mie mi se pare destul de clar de ce suna parintii ca disperatii ca sa-si voteze odraslele...1500 euro pe luna timp de un an...banuiesc ca nu-si inchipuie cineva ca cd-ul anitei va avea vreun cumparator.
eu zic ca cine are urechi o sa auda glasurile alea superbe ale andreei, deei, cristinei si, cu sau fara megastar, le vor lansa in muzica.
Ioana
si eu sunt de aceiasi parere. producatorii si-au facut deja o parere despre fiecare iar de cei mai buni cu siguranta vom mai auzi.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Andreea_k spune:
Am vazut aseara ca Deea e la duel cu Cristina.
Nasol moment.Eu vroiam sa ramana ele doua si sa plece Mara si Alexa.Ma intreb oare daca nu cumva o sa le scoata pe ultimele doua clasate ( in urma votului telespectatorilor) sau chiar credeti ca , conteaza cine cu cine se dueleaza ?
Geghi spune:
In urmatoarea finala va merge cea care acumuleaza cele mai multe voturi dintr-o pereche, din fiecare duel trebuie sa iasa o concurenta.
crinuta spune:
Pai dintre Cristina si Deea, normal este sa ramana Cristina. Pe mine sincer, nu ma impresioneaza Deea.
Crinuta si Rayan
cl spune:
V-am tot urmarit. Credeam ca numai mie nu mi se pare deosebita Deea. Nici Claudiu nu mi se pare ca ar avea o voce deosebita si nici Kamelia. Kamelia canta cu gura inchisa, toate cantecele ei mi se par ca suna la fel, iar din ultima ei prestatie nu stiu daca am inteles 5 cuvinte! Vocea Alexei mi-a placut pana la ultima editie, cand mi s-a parut ca nu e cine stie ce.
Imi plac mult Brigitta si Cristina (vocile lor ). Oameni de show sunt si Catalin, Andreea si Ana. Pentru eliminarea Anei si eu cred ca o mare parte din vina o are Crina, pentru ca trebuia sa-i spune fetei ca tonalitatea respectiva nu i se potriveste, sa aleaga altceva. Si-mi place si Mara .
Sunt tare curioasa cand vor fi eliminate Anita si Kamelia.
crinuta spune:
Cl, ma tem ca dupa cum este votata Kamelia, mai ramane destul in concurs. Acelasi lucru este valabil si pentru Anita.
Eu as desfiinta voturile publicului!
Crinuta si Rayan
cl spune:
Nu stiu daca am inteles bine, de pe un telefon se poate vota de mai multe ori? Daca da, de ce nu impun restrictii? Un telefon, un singur apel!
Sincer, abia astept sa n-o mai vad pe Kamelia in concurs. Arata bine si atat! Urmatorul duel sper sa fie Kamelia - Anita!
Sper sa castige duelurile Cristina si Mara.