Megastar
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Apropos de faptul ca ( virgula) Cristina e mai plinuta, pur si simplu nu ma intereseaza acest aspect, atata vreme cat are o voce atat de buna si e talentata.
La ce ii foloseste Cameliei corpul superb pe care il are, ca e evident ca arata foarte bine?
Cristina oricum va slabi, dar ea este dotata, are " materialul" necesar pentru a reusi, in rest, se poate slabi, se poate invata sa dansezi, se poate invata miscare scenica, insa daca n-ai voce, talent, flexibilitate, good bye.
Asta este cel mai deranjant pentru mine in cazul Cameliei, deoarece, cu toate ca ea are o voce interesanta, are acelasi stil de a canta, indiferent de piesa, si am mai spus asta.
Mai mult decat atat, are aceleasi miscari, aceeasi gestica, iar intr-adevar, asa cum au spus si cei din juriu, nu transmite nimic, iar aici chiar ca nu se poate face nimic.
Atata poate ea, si cu asta basta, nu e vina ei,este o limita peste care nu poate trece, si bineinteles ca este pacat, deoarece de aratat arata bine, vocea nu e rea deloc, se tine bine pe scena, insa....lipseste acel ceva, nu te capteaza cu nimic.
Cand canta Andreea, Cristina sau Brigita, mai ales piese lente, mi se face pielea de gaina, nu ma pot misca, pur si simplu ma bucur de moment.
Apropos de asta, Andreea a fost fantastica in duelul cu Catalin, canta ca o adevarata profesionista. Ce mai, jos palaria, ma bucur mult pentru ea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
clauditza28 spune:
hai sa spun si eu concluziile mele: juriul este obiectiv, chiar daca a gasit metode originale de a-si exprima parerile (adi gaseste comparatii super , iar iantu taie in carne vie). si din comentariile celor din juriu poti sa-ti dai seama cine considera ei ca merita. se pare ca parerile lor conincid cu parerile majoritatii. si atunci cum s-a ajuns sa iasa mereu finalisti cateva persoane care au voci mai slabe decat restul? in seara asta s-a vazut CLAR si concluzia este evidenta: NU VOTEAZA DESTULE PERSOANE ! voteaza mai mult cei din familie iar cine are o familie si prieteni numerosi si cu bani...ura! nu ajung la duel! nu ar fi de mirare sa o avem pe Anita in marea finala! pe mine nu ma mai mira nimik incepand cu seara asta!
ideea cu salvatul ambelor duelisti din seara asta mi se pare PROASTA! este adevarat ca cei doi au cantat super si era greu de ales, nu meritau sa ajunga acolo, bla bla bla! dar in acelasi timp pe tema asta o sa iasa foarte multe discutii si comentarii! ei nu trebuiau sa se abata de la reguli orice ar fi fost! au dat dovada de neprofesionalism! plus ca va naste ura in randurile concurentilor! ce sentimente au acum cele patru de la duel? se gandeste fiecare ca daca s-ar fi respectat regula ,poate ea ar fi fost dintre cele salvate! nu vad care a fost rostul! daca e sa iasa anita finalista va iesi, nu pot impiedica asta.
cristina si andreea cred ca au cele mai bune voci! si catalin, alexa si brigita au voci bune dar nu te da niciunul pe spate; ei au acel ceva ce este necesar pe scena,un charm al lor. pe claudiu il vad cantand muzica rock si cred ca asta ii si place! de deea nu stiu ce sa spun decat ca are voce placuta. de 3 emisiuni ma tot mir ca anita, mara si camelia scapa de duel! sa vedem ce se mai intampla!
in iunie 2007 vine barza
Salina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
m-am uitat si eu nirtel azi, dar nu pana la sfarsit ca sotul meu mi-a zis ca o sa ajung manelista daca ma mai uit (hihi, Crinuta o sa inteleaga)
Vreau si eu sa inteleg la ce anume te referi, m-ai facut curioasa
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Sabina spune:
sotul meu e si el muzician de formatie clasica, despre asta era vorba.
Pt el, toti care canta acolo sunt niste, citez, "maimute"
Desi, a stat si el putin si-a zis ca Cristina canta mult mai bine decat maimutele care canta pe bani la TV
mai glumeste si el, nu-i grav.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Oana spune:
Ei, of, Sabina normal ca pentru voi niste compozitori de muzica clasica toti cei de genul megastar sunt niste maimutze , intelegem si nu ne suparam... asta e, noi comentam aici emisiunea asta, trebuie sa existe si muzica usoara nu numai grea...
Apropo de Kamelia (crinuta vezi ca n-ai scris bine se scrie cu "K"), ma gandeam ca pentru ea poate ar fi cel mai potrivit sa ajunga sa cante muzica de jazz intr-un restaurant. Adica oamenii mananca la mese, asculta o muzica in surdina ca sa le mearga mancarea bine in stomac, daca vor sa se uite la cantareata bine daca nu nu, si uite asa cred ca i s-ar potrivi cel mai bine. Dar pe o scena.... nu prea. Pe o scena trebuie sa transmiti si ea nu poate face asta. Atitudinea ei introvertita o blocheaza sa emita orice fel de emotii.
Anita si cu Kamelia ar fi trebuit sa ajunga la duel si sa iasa primele. Acum dintre cele care se vor duela... sper sa ramana Deea si cu Cristina. Sper ca Mara si Alexa sa plece. Mai oameni buni ce vede oare lumea asta la Alexa ma lamureste si pe mine cineva? Tot ce pot sa spun de bine de ea este ca nu prea falseaza adica executa notele muzicale bine de cele mai multe ori, dar in rest nu prea ma emotioneaza, nu ma face sa vibrez deloc, si in plus mi se pare ca ii lipseste acea charisma de care are nevoie un megastar, nu ma atrage deloc imaginea ei mi se pare cam "asexuata" daca imi dati voie sa spun asa...
Hey, stie cumva cineva cum s-a numit si cine canta melodia pe care a cantat-o Deea aseara? Una in romana....am un lapsus acum...
crinuta spune:
Hehehe Oana, eu am terminat Conservatorul, pian principal, dar tot ascult si alte genuri de muzica ( in schimb NU ascult opera, exceptand " Faust"), si nu mi-e deloc rusine sa recunosc, insa, fac diferente intre piese de calitate si piese de 2 lei.
Ai dreptate in privinta Kameliei ( na, ca am scris cu " K"), i s-ar potrivi ce ai spus tu, si probabil ca se va orienta catre asa ceva, deoarece ar fi pacat sa nu faca nimic cu vocea ei, care are totusi un timbru interesant.
Oana, nici eu nu ii inteleg de ce o plac unii pe Alexa, deoarece, exceptand saptamana trecuta cand mi-a placut, in rest m-a lasat " rece", atat ca voce cat si ca interpretare. In schimb e frumusica foc, si are un par de vis.
Asa cum, referitor la Ana, am senzatia ca ori am eu alte urechi, ori sunt de pe alta planeta, deoarece mie mi-a displacut total vocea ei, iar duetul cu Brigita a fost nasol de tot din aceasta cauza.
Nimeni nu a scris nimic de felul in care canta " knock, knock", cand pentru mine a fost atat de deranjant si inestetic.
In schimb am citit numai " ce duel frumos, ce emotionant, amandoua au cantat superb", pareri exact contrare parerii mele, dar asta e, fiecare dintre noi percepem diferit o voce, un timbru vocal, un mod de a interpreta, de aceea si este acest domeniu un domeniu destul de relativ, unde 2+2 nu fac intotdeauna 4.
Crinuta si Rayan
Oana spune:
Crinuta, in legatura cu duelul Ana-Briggita, eu nu am spus ca mi-a placut poate or fi spus altii, mie nu mi-a placut deloc, mai ales interpretarea Anei, mi s-a parut ca ea nu a cantat ci mai mult a ragit, noroc cu Brigitta care a mai salvat melodia, vocea Anei ma zgaria pe urechi. Singura melodie interpretata de Ana care mi-a placut si care cred ca i s-a potrivit a fost "Proud Mary" daca tii minte de la una din editiile precedente. In rest nu mi-a placut nici o melodie cantata de ea, si cred ca poate ar fi mai bine pentru ea sa se rezume la actorie ca am inteles ca este studenta la actorie si sa lase balta muzica.
Edit: Ce misto, ai facut pian si eu daca m-as mai naste o data as studia pianul sau as vrea sa imi dau copilul sa studieze pianul este instrumentul meu preferat desi nu stiu sa cant la el....
crinuta spune:
Oana, scuze, nu m-am referit la tine, ci mai mult la cei de pe forumul Megastar.
Ma bucur ca nu sunt singura care a simtit la fel, ai dreptate, ai pus punctul pe "i".
Din pacate nu am vazut acea emisiune despre care zici cu Ana, in schimb am vazut secvente din preselectii, si zau ca nu canta atat de rau cum a cantat ulterior.
Eu chiar nu pricep cum de au lasat-o sa cante in halul acela.
Cand intervenea Brigita, era ca un balsam pentru piesa. Are o voce atat de frumoasa, si canta atat de ingrijit, incat... va ajunge departe, indiferent ca va castiga sau nu Megastarul.
In plus, mi se pare tare sufletista, si mi-e chiar simpatica.
Crinuta si Rayan
Sabina spune:
pentru mine nu-s maimute, doar ma tachineaza si pe mine barbatu, ca deh, trebuie si ei sa ne tachineze cu ceva, nu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
nemary spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Din pacate nu am vazut acea emisiune despre care zici cu Ana, in schimb am vazut secvente din preselectii, si zau ca nu canta atat de rau cum a cantat ulterior.
eu cred ca o parte din vina pt.prestatia Anei o are si Crina, profesoara lor de canto. am vazut cateva secvente de la repetitii(si de la duelul cu Brigitta si de la piesa pe care o pregatise cu o saptamana inanite) si chiar Crina o indemna pe Ana sa cante atat de sus(ceea ce nu o avantajeaza). cel putin asta a fost impreasia mea.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.