FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela cred ca trebuie sa faci inca doi baieti
Lucialu , Daria a fost prima la rand, unul dintre gemeni este al ei

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ioana78,da asa este cum spui tu,de la 33 de ani casatorita nici nu va pute-ti da seama ce durere e in sufletul meu din acest motiv,dorinta si lupta e mare si totusi ....
Va doresc un week-end plin de bucurii!
MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

magda, legaturiloratunci continui eu...de maine fac cate 2 impunsaturi, sper ca nu cate 2 negriciuni
Mirelustu s=ti cumva, eu parca asa retin ca pe 15.03 e ziua nationala a Ungariei..s-ar putea sa gresesc, cei de la clinica lucreaza atunci???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Ceao fetelor,va pup,
Daria eu din nou glumeam..,n-am sa-l caut pe --d-nul de pe TIR,dar pe biolog al cunosc destul de bine...
Magda,n-am primit nici un mesaj de la tine,cand ai scris?
Pussi,ati amintesti bine aici pe 15,16 17 18 e sarbatoare si nu se lucreaza.La clinica doar urgentele .

Liana nu-mi raspunzi ce sai zic la Zadori?

Pusi Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Tot eu sant,
Ioana78 ,scuze acum am citit mesajul,si mi-e mi-ar place sa te antalnesc.MAi vorbim.,depinde cum lucrez pe 3 apr.
Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelush cu paru rosuzi si tu ca sunt bine ca stau cuminte in patca numai curge decat foarte putin cate o picatura pici picolo..ca o sa ma duc la echo cand fac 10 sapt..adica saptamana viitoare si o sa fac o gramada de poze..si nu mai scapa ca i le trimit pe toate pe fax
legaturoooo maine si gonalul?oauuu deja z2super mai ai putin..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturilorVa rog frumos sa deschideti acum noul capitol!! Sa-mi poarte noroc si sa pot dormi linistita
Mirelus cam multe zile libere!!

PUSSI

Mergi la inceput

pusilicooo ai muica rabdare sa gatam pagina asta si pi urmaio vroiam sa o las tot pe andicu dar daca tu vrei...ce nu facem noi 3 pt tineacum le explic cum sa faca

"Nimic nu-i imposibil!"9

Mergi la inceput

ete ca nu rezistai tentatiei
va poftesc la un nou cap sper din tot sufletul sa fie cu mult..mult noroc,,cap..11

"Nimic nu-i imposibil!"9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Buna Mirelus ,am si eu nevoie de ajutorul tau pentru o programare.E vorba de prietena mea care pleaca din Anglia spre Romania cu masina ,iar pe data de 5 Aprilie ajunge la Szeged.
Stiu ca cer foarte mult sa reusesti programarea in mai putin de o luna dar daca e o sansa cat de mica te rog sa nu ne uiti. Oricum ar fi o sa treaca pe la clinica sa vb cu tine si poate la sfarsit de program are sansa sa vb cu nea Chivu ( cum ii zic fetele ).

Am mai scris acum cateva zile despre cazul ei are 4 IA nereusite in Romania si un FIV tot fara rezultat facut in luna Iulie 2006 in Londra.O sa aduca actele de la FIV ( analizele, concluzia medicului...).Numele ei este MARCUTA GABRIELA.
Iti multumesc din suflet!

Mergi la inceput