FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 28
sunshine4ever spune:
Pussi : sa fie injectiile intr-un ceas bun si sa te vedem cu cit de curind, cam peste dou asaptamini asai?
Gabitu : da sa stii ca facem eforturi mari ceea ce priveste banii si ne bagam in datorii dar atita timp ce va fi ok nu conteaza conteaza mai mult puiutul pe care sper sa-l avem. Va doresc si voua bafta, azi miine scrii si tu ca esti deja la stimulare, asa-i? Eu cred ca la noi o sa fie o lupt amai lunga fiind si eu cu ovulatia proasta plus prolactina care nu scade, apoi sotu cu prolactian, cu tiroida, cu gigei care nu vor sa fie mai multi nicicum. Deci cred ca v-om parcurge un drum de tratament mai lung. Dar nimic anu conteaza tita vreme cit e rezultat pozitiv
Va pup
DM
Liana30 spune:
Gravidoasa raspunde la echo merg peste o saptamna adica atunci cand fac 10 sapt ca sa vad ceva
legaturoo sa fie cu mult noroc..bravooo,,,vezi ca sticla e pregatita astept un semn si o trimit
va pup pe toate ,,ma duc sa manac..da revin
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
lucialu spune:
Liana30, fara suparare, dar mai exista oare o gravi atat de optimista ca tine?Ma bag si eu, in fuga, ca te-am vazut.Iti doresc sa-ti fie sarcina cat mai usoara si sa fiti sanatosi.
Va pup pe toate supercurajoasele, care ne dati puteri si mai de rushine, mai de admiratie si respect ne scoateti si pe astealalte din butoi!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Liana30 spune:
lucialutoate sunt optimiste..da nu sunt si nebune asa ca mine
"Nimic nu-i imposibil!"
adaca spune:
MII DE MULTUMIRI pentru Liana care a avut nervii intinsi la maxim de mine.
te tucam.
Ade, Dari & Cai.
AB Darius si Caius Gazele
Liana30 spune:
adela meritul e al tau pt ca tu ai facut eu doar te'am indrumat
fetelor intrati sa'i vedeti pe gemenii care mi'au purtat noroc
"Nimic nu-i imposibil!"9
lucialu spune:
Mama ce frumosi sunt puii!!!Gata:m-am topit!Ma inscriu de soacra mica,daca voi avea fetite, daca nu mi-o ia Liana inainte, ca ea e gata gravi si cu 2 in 1( la marsupiu ma refer).SA VA TRAIASCA,CREASCA:FRMOSI< DESTEPTI< SANATOSI SI CUMINTI!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
pussi spune:
mi-am facut o vanataie pe burtica..acum am vazut-o, oare sa le mai fac tot eu..sau sa apelez la un profesionist????
cenusareasa, gabitu, Tia, magda, legaturilorcu asa galerie sigur va fi cu ochisori
gabitu, Crinuta, Zori, Auburn, Ioana1971 ce ziceti de intalneala ..18.03.2007, DUMINICA...ora 19 la MALL??? cu ora nu e stabilit..e o propunere, ma gandesc ca atunci vor ajunge si gabitu si crinuta!!! Astept pareri!!!
PUSSI
sunshine4ever spune:
Pussi: nu te preocuap asa se face locul duap injectia de subcutanat, poti sa iti pui compresa cu apa rece sau sa eviti punctul acela, dar o sa mai ai.Bafta in continuare, te descurci sunt sigura.
Te pupacesc
DM
Liana30 spune:
legaturoooo io zic asa..cand bagi si cand scoti acul trebuie sa o faci finutz,,nu repede ci usor..asa nu negreste..se spune ca daca scoti acul repede nu e bine..trebuie scos usor..usor..mie asa imi facea Yvi asistenta unguroaica si nu am avut nici o negritura..aa ba da am avut una singura..cea pe care mi'am facut'o eu singura atunci cand Yvi ma invata sa o fac si singura pt ca trebuia sa fac ovitrelu..te pup si incearca asa sa vezi ca va fi bine..
"Nimic nu-i imposibil!"9