FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Ceau,
Tia draguta pe unde umbli? Nu mai dai nici un semn de viata, eu ti-am tot lasat mesaje pe mes.Ai aflat cum putem pune poze in album? Daca stii anunta-ma si pe mine. Daca stie altcineva va rog frumos sa ma ajutati.
Multi pupici de la pitici: Ade, Dari&Cai

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

la multi ani fetelor si viitoare mamici pt. maine!si acum o poezie cu dedicatie pentru toate femeile care sunt si care vor sa devina mame:
" O Doamne, ce binecuvantare!
sa simti cum doua inimi deodata
palpita in mugurul fiintei,
ecoul sufletului meu,
inima a inimii mele,
launtric izvor nesecat,
primul tau zambet
reflectand mesaje intraductibile
aprinde o raza in mine-
extragand din radacini de suflet
balsamul iubirii de mama
topindu mi zapada gandurilor
caldura privirii sale
petala de roza, desprinsa din mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Corneliaam nevoie de pumnii tai!! si sa te bucuri acum de sotior ca apoi intrati in focurile reproducerii si dupa o sa fiti trei
dariadaca imi permiti iti mai dau un sfat referitor la slabit, eu iti recomand sa tragi tare acum, pana nu incepi Ac si Elevitul...eu una am pus 2 kg pe mine..de data asta, nu pot sa zic ca e sau nu de la ele, dar eu iti spun. Randul trecut am pus 5 kg..dar m-am lasat si de fumat atunci. Poate asa e organismul meu, eu am mai luat AC acum vreao 5 ani si si atunci m-am ingrasat. Se pare ca asa reactionez..ma ingras cand iau AC(cand ovarele nu produc) si nu ma ingras cand produc(in timpul stimularii si cu repausul dupa Et nu am pus niciun gram pe mine). Scuza-ma, sper ca nu te-am bagat in ceata..

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iepumiciti multumesc din suflet..iti doresc sa ti se intample si tie cat mai curand..

fetelor va pup pe toate..azi nu a fost ziua mea buna,,dehh greturile astea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare mamicilor si viitoarelor mamici si un calduros LA MULTI ANI DE 8 MARTIE
eu mi-am luat cadoul inainte cu o zi mi-am vazut puiutul azi la eco si este foarte frumos si sanatos si cred ca mi-a facut si cu ochiul(doc spunea ca am o imaginatie bogata)
Am si eu o intrebare : doctorul mi-a spus sa nu mai iau elevit, magne b6 si vit c, atata timp cat mananc bine, pentru a nu lua mult in greutate. Nu stiu ce sa fac, doc Chivu mi-a spus sa continui cu tratamentul pana la 12 saptamani, sunt un pic derutata, voi ce ma sfatuiti sa fac?

Liana cu greturile vad ca stai si tu bine, eu abia astep sa treaca perioada asta ca nu mai suport :de dimineata pana seara senzatie de voma si de foame in acelasi timp...

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Daniela, felicitari pt bebe! ma bucur ca sunteti bine! eu am facut cum a zis Chivu pana la 12 sapt. Parerea mea e ca el stie mai bine ce-ti trebuie si prin ce ai trecut, asa ca...In al2lea rand, Elevit contine printre altele si acid folic care este super necesar lui bebe pana la 12 sapt. Iar Magne-B6 e bun ca previne contractiile si constipatia. Vit. C n-are cum sa-ti faca rau pt ca-ti intareste sistemul imunitar, mai ales in perioada asta de raceli si viroze.
Eu nu m-am ingrasat decat 3 kg in 3 luni, asa ca nu pot spune ca a fost mult! la ce dr mergi? in Cta?

Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daniela nu intrerupi nimik sa fie clar..chiar daca te ingrasi macar tu ai nevoie ca tare slabanoaga estidsi mie mi'a zis dc ca pot sanu le mai iau..si i'am spus ca Chivu mi'a zis pana la 12 sapt..si atunci a zis ok.,.cum zice unguru..
io [pt sa ma facasa ca tot le iau
adela maine sper sa ma simt mai bine si daca ne intalnim pe mes incerc eu sa te invat..daca oi mai tine mintee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daniela : felicitari si Dd sa dea sa fie totul ok, iar cu vitaminel sa le continui mai ales Elevit nu tit face nimica rau , ba chiar e necesar pt ca contine acid folic.....si restul vitaminelor poti sa le iei linistita
Pupici

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Liana si Magdasi toate fetele bune ,eu vroiam sa stiu de ce mie mia- zis inainte ca :am putine ov.Din cauza FSH,pe linga sta nu mi-a dat nimic pt. stimulare numai mi s-a pus in vedere ca fiind asa putine ,,oute''-4,nu pot decit numai cu donator,eu m-am c-am speriat si sunt asa de gindita.Asta vroiam sa stiu de la voi cum se poate afla mai multe sau ce pot face ,poate voi ma ajutati cu sfaturi,ca nu asi vrea sa ajung la donator.A mai zis ca sansa la 40 de ani e mai mica -30% si nu promite ca din prima reusesc,CE SA MA FAC?
Ce plantuta cunoaste-ti care sa ridice FSH?
Sau cei de facut,poate voi ma sfatuiti mult mai bine.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

pussi- mersi pt. informatii, eu slabesc f. usor dar si iau in greutate la fel de usor, acum de 2 ani am luat 6 kg pt. ca am luat carnetul si nu mai merg deloc pe jos, am terminat si facultatea si nu mai am nici un stres cu invatatul, pana acum o sapt. beam cola in loc de apa, iar acum reactionez ca o drogata cand vad coca cola, dar una din cele mai mari calitati ale mele este ambitia, asa ca sper sa reusesc pentru ca am de gand sa fac cel putin doua fetite cu dr. Chivu!va pup, ciaochiar voiam sa va intreb o fi bun calendarul chinezesc care ti arata sexul viitorului copil de pe forum?

Mergi la inceput