FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cenusareasa spune:
daria,da mie mi-a dat,bine ca farmacista a uitat sa-mi dea folsav-ul asta e alta chestie...
in alta ordine de idei...ce-ati hotarit cu el?incepeti FIV sau incearca altceva?
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
mireluse mult prea devreme sa stiu cand e punctia..eu zic ca pe 20-21..om vedea atunci!!
Auburnce bine ca sunteti ok, vorbim vineri sa o punem de o intalneala sambata?? Zori?? Ioana1971??? Ce ziceti?? Oricum ne intalnim dupa punctia mea
legaturilor vad ca mamica voastra nu a fost super atenta la injectoane, mai mult la tifoane
... ca doar era in conced' la unguri...era relaxata, chestiiiiii
Andicuma bucur ca Fat Frumos ti-a facut cu mana, si a si lovit "in direct". Cred ca traiesti din plin momentele astea! Tu progesteronul unde l-ai facut ?? in
? l-ai facut singura?? ce seringi ai folosit??
magdaazi merg la cumparat seringi...sper sa gasesc!!!Iti dau raportul diseara..cu ce am achizitionat!!!
dariaElevit primesti cand mergi data viitoare..la mijlocul Cm-ului viitor. Eu acid folic nu am luat deloc.
gabitu, cenusareasa, Corneliaunde sunteti????
am simptome de Cm ..asa ca vine....
PUSSI
iepumic spune:
LIANA30, desi cu intarziere...FELICITARI DIN TOT SUFLETUL pentru ca ai reusit!!!!!!!!! Esti un adevarat model de optimism, vointa, esti o luptatoare si in acelasi timp o sustinatoare a tuturor fetelor de aici care au nevoie de o vorba buna si o incurajare cand li se pare ca nimic nu mai merge...
Iti doresc numai bine, sarcina usoara si doi copilasi frumosi si sanatosi!!!!
Si voua, aspirantelor, la fel tuturor!!!!!!!!
Cate o pentru fiecare de 8 martie!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.
sunshine4ever spune:
Pussi : esti descurcareata , o duci tu pin al acapat si vei cumpara tot ceea ce trebuie, bafta, si cu mai putini dureri d eintepaturi
DM
dariaioanaxx spune:
cenusareasa- pai eu as incerca si altceva cu dr. chivu dar nu stiu ce parere are sotul!...si asa il apucase gelozia subit...daca mi a zis ca am termen o luna jumatate pana incepem stimularea, ca sa slabesc 5 kg, sigur ca o sa fac FIV, oricum la ce trompe am nu ar exista alta solutie
pussi- de ce la celelate fete le a dat o data cu AC si aceste vitamine!? va pup, ciao
cornelianeli spune:
buna fetelor
va doresc de azi un 8 martie minunat multe pentru voi
liana,daniela,liana la burtici
fetelor care sunteti in focuri mult succes in continuare,pussi iti tin pumnii stransi stransi
o sa intru mai rar,maine vine sotul meu si o sa fim agitati prima saptamana...
luni facem cariotipul si am inima cat un purice...sper din tot sufletul sa fie bine
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
pussi spune:
magda
darianu le-a dat!!!! i-a dat doar cenusaresei ca ea nu merge la szeged decat in Z5 de stimulare si trebuia sa sa-i dea tot tratamentul! Dar eu zic sa nu incepi pana nu-ti zice el, mai ales ca ti si cura de slabire... stai linistita ca nu uita nimic!
PUSSI
andicu spune:
Daria, mie mi-a dat Elevit din ziua in care am inceput stimularea, nu mai devreme!
Cornelia, multa bafta la analize! si petrecere frumoasa alaturi de sotior! ma bucur ca in sfarsit te mai linistesti!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze cu burtica
![](foto.gif)
dariaioanaxx spune:
pussi- mersi fetelor de rasp.nu siu ce zici sa nu incep!? nu iau nimic din ce nu mi a dat dr., am de luat doar Lindinette din ziua 2 a CM, am inteles eu gresit atunci de la voi ca v a dat elevit si acid folic odata cu AC, de am inteles acum ca o sa mi dea data viitoare ,