Pomi fructiferi care dau cel mai repede rod?
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_b spune:
Aaaa! v-am gasit si aici. Ei bine, am intrebat si pe subiectul cu gradinarit dar uite scriu iar: ce copacei sint iubitori de apa sau dimpotriva?
Mi-e traversat terenul de un piriias si tare as vrea sa-l transform intr-o "poveste de umbra, verdeata si parfum". Deocamdata sint doi pui de salcie acolo dar mi-as dori sa pun si altceva. Cine se pricepe?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
july_g spune:
Buna fetelor! Noi incercam sa ne construim o gradinita cu flori si pomisori.
Boticelina, am vazut pozele tale. Sunt mai mult decat superbe. Te rog spune-mi si mie de unde anume a luat mama ta Paulonia. Consortul meu tocmai are o deplasare la Bucuresti si as vrea sa cumpere unul sau doi. Chiar are efect? Daca nu sunt prea indrazneata, ma mai poti ajuta si cu alte sfaturi? Multumesc mult!
Steluta spune:
quote:
Originally posted by july_g
Te rog spune-mi si mie de unde anume a luat mama ta Paulonia. Consortul meu tocmai are o deplasare la Bucuresti si as vrea sa cumpere unul sau doi.
A scris pe pagina 3 "Paulonia a luat-o mama de la Gradina Botanica. A costat cam mult, vreo 80 RON, si binenteles ca apoi am gasit si aici la Eforie, cu 20 RON. "
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ML spune:
Mioara, Ramona multumesc pt. "maces". Ramona sa stii ca probail e Viburnum (am revazut pozele pe Google). Ramane sa-i vad si florile, atunci cand va fi timpul.
Gardul tau nu e din lemn tratat? E adevarat ca noi nu avem caprifoiul pe gard...
E o minune siteul ala frantuzit si nu numai pt. plante.
Am sa ma uit din nou pe Google la NC si urzica. Cert e ca de 8 ani o caut pe acolo (adica prin coclaurii mei) si nu am intalnit-o si nici cunoscuta nu-i.
Boticelina te-om fi speriat biata de tine cu atatea intrebari...
Fetelor nu stiu daca poate folosi cuiva linkul de mai jos, dar am dat peste el intr-o revista. Daca va inregistrati, spun ei ca puteti obtine gratuit planuri de gradina:
http://www.bhg.com/bhg/category.jhtml?categoryid=/templatedata/bhg/category/data/gardenplans.xml
"Iarna mea verde" (poze)
july_g spune:
Steluta, Merci mult! Nu vazusem! Cred ca ardeam de nerabdare sa vad pozele cu floricele si pomisori si am sarit peste post! E o diferenta mare intre Gradina Botanica si Eforie!
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by ML
Fetelor nu stiu daca poate folosi cuiva linkul de mai jos, dar am dat peste el intr-o revista. Daca va inregistrati, spun ei ca puteti obtine gratuit planuri de gradina:
http://www.bhg.com/bhg/category.jhtml?categoryid=/templatedata/bhg/category/data/gardenplans.xml
"Iarna mea verde" (poze)
m-am inscris eu si asa este , am salvat doua planuri de gradina (pt front si back), arata super pe hartie. mai ramane sa gasesc si plantele... sau oricum, adaptez eu intr-un fel.
multam de link,
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Gabbriela spune:
Sorry pt intarziere Ramona... uite cum arata azotul in USA: azot.. cand deschizi punga arata ca o sare mai mare.
Il gasesti la Home Depot si alte magazine de acelas gen.
Il gasesti in raionul cu plants food.
Uzi bine iarba, presari unifor azot, ai grija nu prea mult - uzi imediat ce ai terminat de presarat azont... mai bine zis stropesti sa se topeasca granulele de azot.
Uzi urmatoarele 7 zile in fiecare zi... o sa vezi cum o sa ai o iarba mai verde si ami sanatoasa in doar 7 zile.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Gabbriela, multumesc.
Intre timp m-am dumirit cu iarba: e de doua feluri. Avem Bermuda (predomina) si St. Augustine. Nu stiu de ce au pus asa...
Ne-am instalat poarta electrica sa inchidem driveway si muncitorii au perforat intr-un loc teava de la sprinklers. Azi au fost (a doua oara) sa o repare, sper ca de data asta nu mai avem probleme.
ML, vad ca ai scris de maces. Eu ziceam de maci de cimp, vind francezii aia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.