Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, un mare sarumina ptr flori, mi-ai facut seara mai buna, hm si ce frumos miros....bineintels ca sotul tot nu cred ca o sa-mi aduca, e la scoala acuma de seara , dar mi-ai dat tu, merci mult!

laura, poti sa-l biciuiesti ca nu cred ca-i rost de flori nici azi! da mai daca nu vedeam nu credeam, hipnoza a ajutat-o sa treaca de durere, era ca in transa, si apoi la un moment dat cerea ca din gura de sarpe epiduralaaaa, si medicul zice stai sa te consult mai intii, si ce crezi ca era la 10 cm si zice medicul daca in 15 min nu nasti iti fac epidurala, era la al treilea copil, si in 15 min l-a nascut!acuma eu stiu......

L5845, am ris cu pofta de faza cu gigei sotului

da chiar asa si eu ma gindeam la mari, am sa-i dau un mail, ca am unul la care tre sa-i raspund!o seara buna la toata lumea, voi dormiti ca-i 1 noaptea la voi, eu fug sa ma joc cu Dominic cu masinile!

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!!!

Ce mai faceti?
Michelle cum te mai simti? Mai ai greturi?
Jojo cum ti-a mers la doctor?

pe toate fetele!!!

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fete dragi,
Ieri nu am putut intra pt ca printre picaturi trebuie sa invat pt examene ca sunt in sesiune, plus ca a trebuit sa ma pregatesc si pt un interviu la un nou job pe care l-am dat azi.
Eu incep incet, incet sa ma pun pe linia de plutire. De luni sangerarile s-au oprit si am ramas numai cu scurgerile mele celebre, care acum sunt sporadice. In schimb aseara am vazut ca mi se cojeste pielea de pe sfarcuri. Nu am mai patit asa ceva pana acum. De la ce o fi?
FLAVIA, ma bucur ca nu ai patit nimic si sotul nu te-a certat pt masina.
IRLANDEZA, cum te mai simti? Ai inceput sa sangerezi?
LAURA, poate ca nasterea sub hipnoza va fi distractiva. Numai sa ajungem acolo.
MICHELLE, cum mai stai cu greturile?
Eu m-am decis sa ma gandesc putin si la mine timp de cateva luni. Sa imi schimb job-ul, chiar daca asta inseamna sa aman laparo pt toamna, sa ies putin din ritmul asta infernal de analize, tratamente, medici, etc. Poate daca reusesc sa imi gasesc echilibrul interior o sa imi fie mai bine.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata fetelor,la doctor a fost ok,bebe desi e mic i se vdea deja inimioara cum palpaia,are 5,7 mm si 6 saptamani.In schimb avem o mare problema,tensiunea 16/10 marti mergem la cardiolog,ne va da pastilute si la fel ca si ginecologul speram sa ne incurajeze.

Mergi la inceput

Jojo ma bucur mult pentru tine. O sa fie bine si la cardiolog. Pupici pe burtika!
Caty cred ca ai luat o decizie buna - sa te detasezi putin de analize, doctori si monitorizari. Ai vazut ca multe fete se trezesc cand se asteapta mai putin. Sa te ajute DD si sa-ti trimita un cat mai curand.

Bebica te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!

Jojo ma bucur mult ca bebe este bine si ca ai vazut cum ii bate inimioara. Intr-adevar tensiunea este mare.Dar tu ai avut mereu probleme cu tensiunea?
La mine a fost indusa de sarcina si la 2 zile dupa operatie a revenit la normal si de atnci numai asa este.Nici inainte sa fiu insarcinata prima data nu am avut vreodata tensiune mare ,stiu ca inainte sa fiu gravi cu cateva luni imi luasem tensiunea si aveam 10/6,ceea ce era prea mica pentru varsta mea.
Imi pare rau,mergi la cardiolog si vezi ce tratament iti da.
Fii optimista ca de data asta va fi bine!

Catty foarte bine ca vrei sa te detaseszi un pic de aceste probleme si sa-ti revii.
Bafta la examene si sa obtii noul job.Bafta!

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jojo ce frumos ca i-ai vazut inimioaraaa Cred ca te-ai topit! Eu stiu ca plangeam la fiecare ecograf de sarea camasa de pe mine...ziceai ca ma doare ceva Ai grija mare cu tensiunea, nu mai manca sare deloc si mergi cat mai repede la dr. Mi se pare mult pana marti cand zici ca te duci Aaa si sa bei apa

Fetelor am visat azi noapte ca mi-am facut test de sarcina si bineinteles arata negativ, adica scria un A de la absent, cica Am luat-o razna

Mirelus iti tin pumnii pe maine la analize! Sigur vor fi toate bune

Da si eu vreau sa ne spuna Mari cum se simte Sper din inima ca e bine

Catty bafta la examene si multa sanatate.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura esti tare cu visul!
La mine este pe invers,daca visez ca sunt inseamna ca nu sunt!Asa ca este posibil sa fii si sa iti apara un mare P de la prezent!
Mersi,am emotii si imi este si putin frica pentru ca sunt 2 analize pe care mi le-am facut si la prima sarcina,imi ia sange din lobul urechii si dintr-un deget,bineinteles pe langa cel pe care mi-l ia din vene.Data trecuta am nimerit o tipa care avea mana usoara si sper sa fie tot ea si acum.N-am scapare

Jojo are dreptate Laura,trebuie sa nu mananci absolut deloc sarat si sa eviti grasimile.Mie mi-a spus asta de la primul control acum cand am ramas insarcinata a doua oara.Si trebuie sa bei 2l de apa/zi si mai tarziu chiar 3 si eco mai dese ca sa vada evolutia lui bebe.Ai grija de tine! Va fi bine,ai sa vezi.Dumnezeu e mare!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Mirela, scuza-ma ca te intreb, esti gravidutza acum?

Bebica te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc mult pt incurajari si sfaturi,sunteti minunate.
Mirela tensiunea mea normala este 13/9 14/9 atat a fost si in sarcina ,acum a crescut ff mult.Deja mananc fara sare si beau mult ceai si multa apa.
La cardiolog mai devreme nu m-a putut programa.
Laura nu m-am putut bucura ca l-am vazut la echo fiindca sunt speriata,am intrebat doctorul ce sanse am sa duc sarcina pana la 7 luni incepind cu tensiunea asta,si mi-a zis ca sansele ni le da doar Dumnezeu,dar ca sunt multe mamici cu tensiune,si trebuie sa speram ca de data asta va fii bine.Sotul meu este foarte incantat ,eu nu si e atat de frumo sa fii gravida ,e cel mai frumos moment din viata unei femei,dar eu nu ma pot bucura.
Va pe toate.

Mergi la inceput