Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lidushka ai facut la toxo si Igg si Igm? Ce valori ti-au iesit?

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Mai fetelor dar daca nu a nins afara aici a plouat cu gravidutze,.Va citesc cam de doua ori pe saptamina dar abea acum am reusit sa va scriu si eu(pana de idei) si sa va urez sa fiti fericite sa aveti numai sarcini usoare si copii sanatosi de care sa va bucurati de acum inainte.Acuma as vrea si eu un bebe dar iarasi nu pot.Adica de ramas ramin dar nu e momentul pentru ca imi caut un alt loc de munca si n-ar fii frumos sa ma duc cu burta la gura ,nu de alta dar nici nu m-ar primi.Daca pina in vara nu reusesc sa ma mut atunci o sa ma treceti si pe mine pe listuta cu viitoare aspirante,eventual mamici,iar daca s-o intimpla intre timp o luam de buna si mergem inainte cu cintec si voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetele v-am pupat si va doresc o seara cat mai placuta. Mai vb maine.

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kalosalina, merci de ginduri, of imi pare tare rau de accidentul ce l-ati avut, bine ca sinteti bine!cind eram gravi cu Dominic prin ultimele 3 luni nu mai eram capabila sa conduc, nu eram stapina pe reflexe, si ma prinsese frica, asa ca sotul ma ducea saracu!

michelle, draga de tine, iti dau voie sa-l bati pe sotul meu, , la masina a reactionat mai bine decit ma asteptam, a si reparat jumate, mai are de luat ceva vopsea, dar a uitat sa-mi ia flori de cei 9 ani de casnicie, cica a uitat, n-am vorbit cu el toata seara nu ma asteptam chiar acuma cind sint gravi sa fie asa de neglijent!cica e stresat de ex de vineri si a uitat . bine ca ai scapat de stoma, dar ce face nenea ala ca nu-ti polizeaza cum trebuie? cu greturile tale mai asteapta citeva zile si vei vedea!

laura, ca bine zici, sint ca niste copii cind e vorba de masina lor, am scapat usor, , si eu sint tare lenesa acasa, cind mergeam la sala aveam spor!acuma m-as inscrie la niste cursuri in apa ptr femei gravi, dar lenea e cam mare, poate totusi ma motivez!am sa-ti tin pumnii sa-ti port noroc, te astept cu vestea mare!

nana, merci mult, asa e , ma gindeam de ce mie, de ce acuma?ai dreptate, merci!

mina, si eu eram tare somnoroasa in primele luni, dormi cit poti, lasa incolo de vase!iar cu fumatul, trebuie neaparat sa te lasi, ptr tine, ptr bebe din burtick si ptr Bogdan, fumatul pasiv e mai nociv ca cel activ!merci de gindurile bune, ai dreptate!

lariana, ma bucur tare mult ptr tine, bafta in proiectele tale!

fetele care nu sint pe lista trebuie sa-mi spuneti daca vreti sa va pun, si sa-mi dati datele!
va pup pe toate fetele dragi mie!

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle, merci de urare si iti doresc si eu acelasi lucru , cat mai repede. Iar cu "biciuirea" celulelor sotului, ma ocup mereu, nu de alta, dar n-as vrea sa ratez momentul magic . Macar la el nu e nici o problema, "jucaria" e apta de "multiplicare". Azi am glume in program, ca am umblat mult prin oras si ma dor picioarele de moooorrrr....

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Salut la toate fetele,
Flavia esti figura cu visele tale prevestitoare...si eu am avut unu aseara ca mancam masline..asa ca azi am fost mi-am cumparat
Bine ca numa fieraraia ai indoit-o..ca aia se indreapta si voi sunteti bine si n-ati patit nika.
Am tot uitat sa iti dau datele mele sa ma treci in listuta si sper ca altadata sa nu mai fie cazul pentru ca eu imi doresc 3 mostenitori :))si inca n-am nici unul si mai si imbatranesc la naiba... deci 29 sept 2006 avort spontan 12 sapt.
Mina si eu am fumat pana am vazut 2 liniute si atunci am zis atata mi-a fost, e drept ca nu fumam mult dar nu mi-a fost greu sa ma las mai ales pentru bebic.(dar pana atunci nu le-as fi lasat ptr nika in lume). Si culmea e ca nu suport mirosu de tigara, fumatorii ii simt de la o posta si imi intorc stomacu pe dos. Sper sa reusesti sa le lasi. Multa sanatate.
Irlandeza ti-am urmarit povestea si speram ca va fi bine. Imi pare tare rau
Jojo baftoc la medic.
Si eu am primit azi rezultatele de la analizele de sange ..din cate imi dau seama cred ca sunt ok..Asptept ziua de joi sa ne vada
toate fetelee..........si toate cele bune.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Intram sa salutam fetele,
Off greu cu tigarile astea,de cate ori merg la bucatarie sa aprind una ,fur o bomboana,o portocala,azi asa le-am pacalit,cele care le-am fumat am incercat sa nu trag fumul in piept.:(Cu Bogdan n-am fumat de cand am stiut ca sunt insarcinata pana pe la 6 luni,insa mi-era rau de numa`in primele 4..Sper din suflet sa le las ,ma simt vinovata.Fug pe la bucatarie si va mai citesc in seara asta.

4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

joahnna, gata te-am pus in listuta, asa-mi place cind pun cite o fata care e gravi!merci de gindurile bune, asa e doar o gramada de fier! bine ai facut ca ti-ai luat masline, si mie-mi plac tare mult,ma bucur ca ti-au iesit analizele bune, tin pumnii ptr joi la medic!ff bine ca te-ai lasat de fumat!

mina, eu incep galeria de ajutorare sa te lasi de tigara!, sint alaturi de tine, stiu ce simti, am fumat ani de zile, am ajuns la 1 pachet jumate pe zi, avem 23 ani!si m-am lasat, se fac 9 ani de cind m-am lasat!

am vazut aseara o emisiune super interesanta de nastere sub hipnoza!ma bag cind ajuns acasa pe situl lor sa aflu mai multe!am niste arsuri de stomac.........n-am avut asta la Dominic....

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia nastere sub hipnoza???Multe mai inventeaza oamenii Ma bucur ca ai scapat ieftin cu masina, dar sper sa-ti aduca sotul flori macar azi

Joahnna ai fost criminala cu visul tau

Mina intru si eu in galeria de sustinere si incurajare Lasa fumatul, lasa fumatul Si eu am fumat 10 ani de zile si pe 18 martie am 5 ani de cand m-am lasat Poti si tu, mai ales ca-i pt bebe

Lariana iti tin pumnii pt toate proiectele tale! Sper sa ne dai numai vesti bune

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia bine ca ca ai scapat usor si sotul nu te-a certat
Iarta-l ca a uitat,mai ales daca zici ca este stresat de un examen si mai este si problema cu masina.Uite iti trimit eu flori,primesti?

Mina ma alatur si eu fetelor sa te incurajam sa lasi tigarile
Imi inchipui ca este greu,eu nu am fumat niciodata si nici sotul meu. Cand eram insarcinata chiar nu suportam fumul de tigara.

Mari ce-i cu tine? Nu ai mai intrat de mult,sper ca este totul bine!

Michelle, Chantal, Laura, Ileana,Cristina, Elaa,Cristina26, Jojo, Joahnn, lidushka, Nana multi pentru voi!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput