Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna,dragele mele prietene!
Cristina26 te admir foarte tare pentru ca esti foarte puternica!Ai mare dreptate,la noi sunt sanse mai mari sa se repete problemele pe care le-am avut decat la alte femei care nu au avut nimic.Trebuie sa credem din tot sufletul ca va fi bine altfel nu ma avea curajul sa mai incercam vreodata sa ne implinim visul.Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si sa ai o fetita super-sanatoasa!

Adela in primul rand ceea ce ai scris tu nu sunt "tampenii".Noi te intelegem,este normal sa te gandesti foarte bine inainte de a lua acesta decizie.Trebuie sa gandesti pozitiv si sa incerci sa-ti implinesti visul.Indiferent ce hotarare vei lua noi suntem alaturi de tine!
Recuperare rapida sotului!

Flavia trebuie sa fie foarte frumos sa ai astfel de preocupari,deja sortezi hainutele pentru bebe...Iti doresc numai bine!

Cristina felicitari ca esti curajoasa! Sa conduci in Bucuresti chiar ca trebuie sa ai curaj la traficul care este.Sper sa vina ziua in care sa ma hotarasc si eu,sotul tot insista!
Sa intri sa ne spui cum a fost,era bebe agitat?

Catty imi pare foarte rau! Stiu povestea ta,stiu cat de mult ai asteptat sa fii insarcinata...nu am cuvinte..in aceste momente nimic nu te face sa te simti mai bine indiferent ce ti se spune. Iti spun doar ca durerea se va mai estompa odata cu trecerea timpului chiar daca nu vei uita niciodata.
Eu iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare si intr-o zi sa iti doresti sa incerci din nou.Nu-ti pierde speranta!
Suntem alaturi de tine!

Eu am inceput sa ma ingrijorez de ce nu imi vine CM,aveam simptome zilele trecute si eram sigura ca se apropie dar vad ca acum nu mai am nici un simptom.Sper sa nu apara alte probleme.

Laura,Michelle,Chantal,Ileana,Elaa,Mina,Mari,Mcrissa va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Mina draga din cate stiu eu testele astea de sarcina sunt atat de sigure in zilele noastre. Eu sunt sigura ca esti. Noi avem aici "1st Response" care are 2 sau trei teste int-o cutiuta. Poti sa il folosesti cu 4 zile de ziua CM si iti da un raspuns corect. Eu tot timpul mi-am facut testele asa cu 4 zile inainte de CM si am avut raspunsul corect mereu.
Flavia ati fost la restaurant romanesc? Ce fain... Nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul, deja ai 24 de saptamani. Pupici la printisorul tau Dominic si pe burtica.
Chantel multumesc mult pentru urari.
Irlandeza te rog mergi la un perinatologist (asa se zice in engleza~sper ca si in ro se zice la fel). Doctorii astea sunt dr de specialitate a sarcinilor cu probleme. Sunt sigura ca daca mergi la unul dintre ei va sti totul despre conditia ta. Te rog eu mult, nu mai lasa timpul sa treaca. E insuportabil sa traesti intr-o asa incertitudine. Probabil conditia ta este foarte rara iar un dr care nu este de specialitate nu stie despre ce este vorba. Sunt si ei oameni, nu au cum sa le stie pe toate.
mcrissa stotul meu crede la fel ca este o boala veche. Ne bucuram ca te-ai mai linistit. Acum te asteptam sa ne dai vestea cea mare.

Va pup dulce pe toate si sper sa ne dea Dumnezeu foarte curand gravidute multe: Chantel, Laura, Elaa, Andreea16, Veronica, Beatrice, Mirela, Mcrissa, Della.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina-Ana-iti multumesc frumos pentru topicurile trimise!Esti ff draguta ca te-ai apucat sa cauti pentru mine!Multumesc mult!Ce frumos ca misca atat bebikul tau,e o senzatie atat de placuta!Mult succes la scoala de soferi.Eu am facut scoala in romania si si pe mine m-a bagat din prima ora in trafic,am crezut ca mor de frica dar a mers...Aveam mereu mainile ude de emotii,la fieacre ora de condus si mai ales la examen.L-am luat dar nu prea ma urc la volan pt ca aici este o circulatie de numa numa..
Pepsi-mersi pentru gandurile tale bune.Esti o fata grozava,intotdeauna ai timp sa ne lamuresti pe toate si am vazut ca ai cunostinte din toate domeniile,esti extraordinara,mai ales cu visele tale!Mersi si pentru articolul trimis!FELICITARI pentru cei noua ani de casatorie!Multi multi inainte!Ce frumos ca mergi la un curs de prim ajutor pentru copii mici...Ma bucur ca te-ai simtit bine la restaurant!
Ingeras-ff frumoase pozele cu familia ta.Mi-a placut fff mult si acea melodie de la slideshow "ocean size love".Am cautat si eu acea melodie ca mi-a ajuns la suflet dar nu am gasit-o.Daca ai messenger te rog eu mult daca poti sa-mi trimiti si mie acea melodie.Mersi frumos.
Ladymina-chiar daca cea de-a doau liniuta a fost pala,esti gravida sigur asa ca nu mai au rost dubiile.M-ai mai linistit cand ai spus ca voi ati folosit aceasta metooda mult timp si nu a dat gres!
Cristina26-da mi-au pus acel sort cand am facut radiografia.Sper sa fie totul bine si mai ales sa nu fiu gravida!Imi pare rau,nu am stiut ca esti la a patra sarcina...de data asta va fii bine ai sa vezi.Eu nu pot si nu vreau sa fiu gravida acum ,nu stiu simt ca nu as putea...mi-ar fii prea greu.Cine stie poate odata dar nu anul asta,poate la anul,poate nici atunci,nu stiu...eu tot sper as ma molipsesc cu optimismul vostru si cu puterea voastra dar vad ca de mine nu se prind!
Kaloselina-eu zic la fel ca Ioana ca doctorul tau ne e pe aceasta planeta.Fa-ti analizele si daca totul e bine eu nu cred ca trebuie sa mai astepti atat!Imi pare ff rau ca ai pierdut sarcina!In acelasi timp nu stiu daca spun corect dar "bine ai venit in acest grup minunat de fete extraordinare"De aici nu vei pleca fara un copilas sanatos in brate,nu te vor lasa fetele fii sigura de asta!
Laura Ioana-mersi pentru gandurile bune,si eu sper sa fie totul bine!
Chantal-sa stii ca si eu m-am gandit ca e mult mult prea devreme sa-mi apara simptomele de sarcina in caz ca as fii gravida!sper din tot sufletul sa nu fiu ca nu sunt deloc preagtita psihic,ar fii atat de mult pt mine.Nici prin cap nu mi-a trecut ca aceasta metoda nu e sigura dar acum cand imi vin uratii fii sigura ca numai cu prezervativ vom face si vom urma instructiunile Flaviei,nu ca nu le-am fii stiut deja...dar tare nostima a fost Flavia spunandu-ne ce si cum...Tu cum te mai simti?Mai sunt uratii la tine sau au trecut deja?sper sa ramai cat mai repede gravida si sa iti tii in barte puitul sanatos!
MCrissa-sunt sigura ca vei fii si tu in curand mamica nu pentru o zii ci pentru toata viata!
Larina -mersi pentru informatii,totusi eu sper in primul rand sa nu fiu gravida acum!Ai dreptate:totul sta in mainile Domnului!Imi pare ff rau pentru ingerasul tau Bogdanel...
Irlandeza-pentru stresul prin care treci saracuta de tine nu sunt cuvinte!Sper sa fie bine puiutul bine in continuare!
Della-ce frumos gandesti...inca un copilas la 37 de ani sa nu ramai singurica cand copii pleaca la casele lor...frumos!Iti doresc sa ti se indeplineasca visul!cred ca esti ff mandra de copilasii tai isteti si frumosi!!Multumesc pentru cuvintele tale.Nu vreau sa fiu gravida acum,nu vreau deloc si nu am stiut ca aceasta metoda nu este atat de sigura,dar daca este sa fei sarcina am s-o tin bineinteles,pentru ca si eu cred la fel ac tineca sarcina la o varsta atat de mica nu poate fii afectata,dar la urma urmei ,FACA_SE VOIA DOMUNULUI!cum vrea EL asa sa fie dar inca o pierdere nu as mai suporta!Prin amniocenteza cred ca se depisteaza numai bolile genetice din cate stiu,caci al mine amniocenteza a iesit buna dar uite ac fetita nu a fost sanatoasa.Totusi este recomandata amniocenteza la femeile trecuta de 30 ani dar e putin si riscant,eu cred ca depinde cel mai mult de modul in care e facuta,de doctorul care ti-o face.cand a trebuit sa fac amniocemnteza ne-a fost greu sa ne decidem daca sa o facem sau nu.Exista riscul de avort,infectie dar nici nu stii ce ai avea de facut daca rezulatele nu ies bune!La mine desi rezulattele au iesit bune totusi am fost nevoiti sa luam aceasta decizie extrem de grea pt un parinte:si anume daca sa renuntam sau nu la fetita noastra...E greu...
Catty-imi pare atat de rau pentru pierderea suferita.eu consider gestul tau unul frumos si deosebit si draga mea nu te gandi ca noi te consideram nebuna,si noi majoritatea am trecut prin aceeasi durere si stim ce dureros este si cum am fii vrut sa fii putut face ceva sa fii salvat copilasul.In 2005 si eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani si am crezut ca e sfrasit de lume,ma consideram vinovata si tot felul.in 2006 mi-am pierdut fetita la 24 saptamani deci din nou suferinta fara sfarsit.aici spun mereu mai tot ce simt pentru ca fetele de aici inteleg perfect ceea ce simt si nici un gand nu este luat ca anormal sau nebun ci din contra.Lumea din jur nu poate intelege,mai bine zis nimeni care nu a trecut prin asa durere nu poate stii ce inseamna si intelege.Draga mea iti doresc putere sa treci peste asta si sa fii santoasa ca sa faci un bebik sanatos!
Mirela-abia astept sa te pui si tu pe treaba si sa ne dai marea veste!te pup dulce!
Fetelor eu sper din tot sufletul ca nu sunt gravida si ca imi vor venii uratii cat mai repede!Va multumesc la toate ca nu m-ati lasat singura cu acest stres.sunteti atat de deosebite fetelor,va multumesc fff mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut iar fetele,m-am intors de la cumparaturi si desigur ca am mai achizitionat un test ,deci Barza imi confirma cele II,ai avut dreptate Chantal.Sunt asa de fericita si in acelasi timp,deja ma apasa frica de ce va urma.Sper si ma rog la Dumnezeu de data asta sa fie bine.Cel putin asa imi impun sa gandesc pozitiv si va fi ok.
Catalina ,cuvintele sunt de prisos acum,toate de aici am trecut prin asta si numai noi stim ce durere a fost in sufletele noastre in acele momente,rana sufleteasca se vindeca usor usor cu timpul dar ceva mai ramane acolo in interior si acel ceva o sa-l pastram in noi toata viata.Mult curaj si putere sa o iei de la capat.
Mirelus,daca esti gravi oare?e posibil?Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.Va las acum si vb mai tarziu.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Catty

Ladymina77 felicitari pt. burtica.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

MirelaEu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru ac dupa un chiuretajCM intarzie putin (cam la 6 saptamani ar trebui sa-ti vina)
LadyminaFELICITARI!!!!!Ti-am spus eu ac dubiile nu-si mai au rostul de vreme ce cea de-a doua liniuta s-a vazut chiar fie ea pala.Iti doresc noua luni de sarcina cat mai usoare si dupa noua luni sa iti tii copilasul sanatos in brate!!
Irlandeza-multi pupici si o imbratisare cu drag de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Michelle

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Catty, nu am cuvinte! Cata durere razbate din ceea ce scrii! Imi pare sincer rau, nu stiu ce altceva sa-ti spun...
Mirela , vezi ce zice si Michelle, s-ar putea sa fie doar o intarziere normala dupa chiuretaj. Sau o fi ce zice Mina...?
Michelle multumesc pentru gandurile bune. Uratii mai sunt la mine dar foarte anemici (si sper sa ramana tot asa). Probabil ca ma ajuta clorocalcinul si vitamina C. Abia astept sa se termine. Referitor la metoda contraceptiva adoptata de voi, si eu o consider destul de sigura, nu 100 la suta dar 95 sigur. Acuma accidente se pot intampla chiar si cu prezervativ, nu cred ca e mai sigur prezervativul decat aceasta metoda. Oricum, hotararea e a ta, ceea ce te sfatuiesc, daca poti, in nici un caz sa nu iei anticonceptionale. Iti doresc numai bine.
Ladymina super ca a iesit pozitiv. Tin pumnii sa fie bine si peste vreo 8 luni sa ne anunti ca ai un bebe frumos si sanatos. Probabil ca te vei muta acum la odisee dar sper sa nu ne uiti si sa mai treci din cand in cand pe la noi sa ne spui cum esti. Te .
Cristina 26 .
Laura, in ce zi esti? Poate vii si tu in curand sa ne dai veste despre un test cu II. Abia astept!

Mergi la inceput

Chantal-Sper sa iti treaca cat mai repede CM sa poti sa te apuci si tu si apoi sa incepem galeria pentru tine!Dupa cum vad "ploua"cu gravidute aici si asta ma bucura fff mult!Sa stii ca ai dreptate la o adica nici o metoda nu este 100%sigura,dupa cum stii Laura a ramas cu prezervativ,deci orice e posibil,numai ca eu nu vreau acum sa fiu gravida.sper ca nu ma considerati o lasa ca nu pot acum sa incerc!Te admir ff mult pentru ca esti ff puternica si imi place cand vad ca gandesti putin mai optimist si cand vad ca scrii mai des aici!ti-am spus eu ca nu te las pana nu ramai gravida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga mea Michelle, imi merg la inima cuvintele tale de fiecare data. Esti o persoana cu totul deosebita, atat de sensibila si intelegatoare! Daca nu vrei sa fi gravi te inteleg, e decizia ta, tu stii cel mai bine ce e in sufletul tau si doar tu vei sti cand vei fi pregatita pentru asta. Tot ce imi odresc si iti doresc este sa reusesti sa te intaresti cat mai curand si sa prinzi din nou curaj sa o iei de la capat. Totul in ritmul tau, bineinteles! Te
Referitor la mine, nu sunt deloc puternica cum par, sunt doar disperata din cauza fibromului, stiu ca timpul este in defavoarea mea, pe cum trece asa creste si el si-mi scad mie sansele de a mai face un copil. Iar de operatie de miomectomie nici nu poate fi vorba. Nu mai pot, pur si simplu. Nu vreau sa-mi pun prea mari sperante oricum pentru ca deja m-am fript cu ciorba, acum suflu si-n iaurt. Nu pot decat sa las totul in voia Domnului, ce-o fi o fi. Daca n-o fi posibil sa fac eu bebe, revenim la ideea din iarna de a infia unul.

Mergi la inceput