Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 19
khristin spune:
Nelia, felicitari Agatei pt. rezultat, la anul sigur va da lovitura 
Laura, a propos de discutiile de peste 10 ani, io intuiesc ca o sa ne plangem de tineretea pierduta
, ca intotdeauna ne dorim ce nu avem
, si eventual de niste dureri de oase si spate ![]()
Mai sint 2 zile pana la vacanta 

Cristina
noi si poze mai noi
ange spune:
codritu,eu am inceput inotul cu copii mei la 2 ani.apa este calda evident.la piscina cald,pe holuri cald.in vestiare cald![]()
acum trebuie sa ai rabdare ca atunci cand iese din piscina sa o usuci bine si sa nu iesiti imediat afara in -30°
Pana la 3 ani jumate e musai s aintre un parinte cu copilul in apa.
Succes.e o experienta placuta pt copii.merita incercat.
denisam,vrei sa mergi in vacanta asa gravidutza?
la Toronto cat este taxa pt botez aveti idee?
si stiti cumva daca se fac programari pt botez cu luni inainte sau atunci inainte de eveniment cu 1-2 sapt. e suficient?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
khristin spune:
Codritu, si noi am mers la inot, dar pe timpul verii ca iarna trebuie sa uscam parul lung 
Ange, eu am botezat aici doi finuti frumusei foc
cu taxa de 150 si o fetita la Montreal cu 200
, trebuie sa vorbesti cu preotul de la biserica sa vezi daca e disponbila biserica si daca mai sint alte botezuri in ziua respectiva.
Denisa, sarcina usoara
cat a mai ramas si-ti urez de pe acum distractie placuta oriunde ai merge 
Cristina
noi si poze mai noi
Denisam spune:
Oana- mersi de urari si voua pupici!
Cristina- vacantza placuta si sa avetzi fun si sa vii cu poze multe!
Noi mergem in aprilie,nu stimd ata inca, asteptam niste prieteni sa se hoatrasca!
Ange- aici e 150 taxa de botez si DA merg gravida ca am fost si cand eram cu emma si m-am distrat la maxim- balaceala la greu, volei pe plaja la fel, mincare buna, entertainment, so why not?
Denisa
Denisa
21+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
laurajr spune:
Ange, la mine nu se aude pt ca e town house cu un singur vecin, in stanga ; o fam mexicano-canadiana care culca copii la ora 8 cel tarziu
( cum de reusesc, nu stiu) iar tv si jucariile copiilor sunt in basement, deci se cheama ca am avut noroc de liniste . Peretele din dreapta nu are vecin, in partea aia e un culoar intre case, de 1m, prin care avem acces din garaj in gradinutza . Dar ieri seara a intrat pe culoar cred ca un iepure sau un animal ceva mai mare care s-a blocat si tot se lovea de usa si eu din casa auzeam si mi-am facut o mie de scenarii
...ca era 11 noaptea si tocmai vazusem The Others...
Va felicit de 8 martie si va doresc cadouri pe masura !
Eu mi-am exprimat luna trecuta dorinta de a lua un halat de casa de la Winners ( de alea pufooooase pe dinafara si pe dinauntru) si mi-a luat sotul unul si de bucurie am defilat prin casa la nudul gol sub halat !
Va trimit virtual u buchetghiocei
http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php/photo/3593/sort/3
Delia21 spune:
Fetelor,caut si eu pe cineva pe nume Farca Tiberiu din provincia Ontario.Aveti idee de vreun numar de informatii al Canadei?,la noi in USA daca formez 411 si spun ce numele personei imi poate da nr-ulde tel,binenteles sa fie listat.Tare v-as multumi daca m-ati putea ajuta cu o informatie,cat de mica.
laurajr spune:
dELIA, esti sigura de nume ? Ca nu mi-a gasit 411 nici un Farca, doar Farc sau Farcas .
oanagabriela spune:
Ange,
Sa fim optimiste si sa speram ca vine si la noi primavara si vom putea sa ne vedem in conditii civilizate, nu ca la Polul Nord...Pina atunci multi
pentru tine si copilasi.
Antonia a avut azi o prietena in vizita de la 11h00 la 16h00 si s-au jucat pe saturate...Miine se duce la Disney on Ice. Trebuie sa-i mai gasesc o ocupatie pentru vineri si gata vacanta...
pentru 8 Martie la toate fetele.
pitilache spune:
Delia21 eu am cautat aici http://www.whitepages.ca/ si nu l-am gasit. Poate nu-i listat.
Bafta,
Roxana
Lorelai spune:
Delia, am gasit (canada411.ca) Farcas Tiberiu dar nu in Ontario ci in Montreal. Uite adresa:
Farcas, Tiberiu
10725 Boul Saint-Laurent
Montreal, QC H3L 2P8
(514) 387-4261
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****