Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mariarusu spune:
Ce mai faci Crinuta? cum te mai simti? nu am mai scris demult la acest subiect inca dureros pentru mine , dar parca nu ma pot abtine ...
eu ma mai gandesc inca la sarmana mama si ma pufneste plinsul atunci cind imi amintesc cit de slaba era si cit de chircita de durere a murit , si ca a murit fara sa o vad asta ma doare cel mai tare dragelor ... nu mai pot sa ma gandesc .
ce mai stiti de adelyna? de dany?
mai am inca am doua cutii de tramadol retard neincepute , glucoza vreo 5 buc (sol perfuzabila) si vreo 3 flacoane de sol perfuzabila Ringer , cu tot cu branule, ace tot ce trebuie pentru o perfuzie, daca le vrea cineva le trimit cu placere , expira in 2009 dar as vrea sa le foloseasca cineva mai bine decit sa stea la mine in camara .
va pup pe toate si va doresc din suflet sa nu aveti parte de suferinta noastra
Maria
nuschu spune:
Hm, vad ca am pus un raspuns aseara si nu a aparut, probabil ca m-a deconectat cat am scris.
Vreau sa va multumesc pentru incurajari.
Din fericire, sunt momente in care se simte bine (ia si destul de mult Aulin, care stiu ca e nociv, insa o ajuta la dureri) si asta ma incurajeaza in speranta mea. Insa, din pacate, isi face rau fumand, iar eu, cand o vad oricum dezamagita si deznadajduita, nu stiu ce as putea sa-i spun s-o conving sa renunte la fumat. Ma impresioneaza cumplit spaima pe care o are de durerile repetate, ciudate (cum citeam si mai sus ca se intampla si in alte cazuri, durerile nu se pot descrie "clasic") si ma simt incapabila s-o incurajez altfel decat repetand ca totul va fi bine, ca trebuie sa aiba incredere. Am, insa, o mare rezerva fata de ce spun, nu ca n-as crede, ca nu-mi pot imagina altfel decat sa iasa bine, insa pentru ca toti ii spunem acelasi lucru si numai ea stie cat sufera si cat de disperata e.
In plus, a lovit-o si dezamagirea asta ca persoanele care trebuia sa-i fie cel mai aproape o abandoneaza atat de usor. Si vad cata nevoie are de sprijin, sa simta pe cineva aproape, s-a atasat foarte tare de mine in ultima vreme...
Sanatate si putere multa!
Crinutz spune:
Maria, si mie mi-e greu sa intru sa scriu dar cand vad ca au si altii nevoie de ajutor mai intru sa incurajez. Imi amintesc cata nevoie aveam si noi de niste vorbe de incurajare. Eu sunt si mai bine si mai putin bune, incerc sa ma concentrez la munca, dar uneori mi-e tare greu si mi-e tare dor de ea.
nuschu ar trebui sa nu mai fumeze desi e cam tarziu acum. Poate e ultima placere. Insa se agraveaza mai rau zic eu. Si de ce au abandonat-o tocmai acum persoanele din jur???? E cam nasol, acum are nevoie de tot sprijinul. Sper ca persoanele drage ei sa revina sa o sprijine. Pana atunci fi tu alaturi macar cu o vorba buna.
Dany, adelyna, ce mai faceti? Dati-ne vesti!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
oanabm79 spune:
Buna,
andy85 am vz ca te interesai de BioBran, eu am cumparat 2 cutii pt 2 luni, se spunea pe site-ul unde era comercializat ca "lupta impotrica celulelor rele(canceroase)", ei bine doctorul oncolog a sups ca nu e adevarat , efectul pe care l-am observat...tatal meu o perioada parca a avut pofta de mancare...eu atata am sperat dar din pacate nimik nu face minuni impotriva acestei boli cumplite.
Si cu cat trece mai mult timp de cand parintii nostri numai sunt...cu atat doare mai tare si le simti mai tare lipsa.
Multa SANATATE!!!
andy85 spune:
iti multumesc din suflet oana pentru raspuns. din pacate stiu ca nu se mai poate face nimic... si-mi vine sa urlu cand ma uit in ochisorii lui...nici nu mai stiu ce sa-i spun!!!! nu am apucat sa cumpar biobranul, pentru ca el a vrut sa-i luam produsele naturiste de la vision, pe care le-a luat doar trei zile dupa care nu le-a mai putut inghiti... a facut si ascita saracutul!of Doamne!!!!!!! nu mai mananca, nu mai doarme, si-l doare asa de tare!!!! deja ma rog sa-l scape Dumnezeu de suferinta pentru ca mi se rupe sufletul nu mai pot sa-l vad cum se chinuie! nu e drept!!!!
imi pare asa de rau pentru taticul tau si pentru toti cei care au pierdut pe cineva drag!!! ma rog la Dumnezeu pentru cei care inca lupta cu boala asta nenorocita!!!!
va imbratisez cu drag pe toti si va doresc toata sanatatea din lume!
adelyna spune:
Nu am mai intrat pe net de ceva timp,nu vroiam sa vorbesc despre asta cu nimeni ,nici acum nu prea imi vine sa vorbesc,dar numai voi intelegeti durerea pierderii cuiva drag.Mamica mea(cea mai scumpa fiinta )a murit cu aproape 3 saptamani in urma.Am momente cand simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare de disperare,dar imi revin destul de repede pt ca am fetitele.Ele au mare nevoie de mine.
Va pup si scriu mai mult data viitoare,poate imi mai revin....
Crinutz spune:
Imi pare rau adelyna. Intr-adevar, numai cine trece prin asa ceva isi poate imagina ce e in sufletul unei persoane care isi pierde parintii. Bine ca ai fetitele care sa iti mai aline durerea. Sa stii ca e important ca mama ta a reusit sa isi vada nepotelele. Mama mea din pacate nu a avut bucuria asta de la nici una dintre cele trei fete ale ei. Iti doresc sa te intareasca Dzeu. Si daca simti nevoia sa vorbesti noi suntem toate aici. E mai usor sa vb aici decat cu cei ramasi in familie, pt ca si ei sufera la fel de mult.
Te imbratisez si te mai astept pe aici.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
oanabm79 spune:
Buna fetelor,
andy85 , BioBranul e un praf se ia dizolvat in putina apa...dar e ok nu pot sa zic ca e f scarbos, nu sunt probleme in acest sens...ei spun in prospect ca reduce din efectele chimioterapiei...asta cred ca e adevarat , tatal meu nu a avut dureri sau alte efecte negativa...in afara ca ii deranjau stomacul. Daca vrei sa incerci Biobranul, cred ca mai am cateva pliculete acasa...asa ca lasa mesaj aici si eu voi cauta acasa...Doame ajuta macar sa ajute pe altcineva. Nici tatal meu nu avea pofta de mancare , in ultimul timp ii dadeam fructe uscate , se gasesc in comert, sunt foarte hranitoare si ii placeau.
Adelyna imi pare foarte rau pt mama ta Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
va pup si va urez multa sanatate si putere sa fiti alaturi de cei dragi si suferinzi.
adek spune:
Puteti sa incercati o consultatie la dl Ovidiu Muscoi ( iridiolog -despre iridiologie gasiti aici mai multe informatii :http://www.formula-as.ro/reviste_48066--ochiisi-sanatateairidologia...-.html)
Cu aproximativ 8 ani in urma, in Timisoara, am cunoscut o doamna care a avut cancer in faza terminala , la 3 organe (colon, uter si ovare)- medicii i-au mai dat o luna de trait. Dl Ovidiu Muscoi a tratat-o cu plante( ceaiuri si clisme prin care elimina bucati de tesut canceros- cel putin asa imi povestea doamna in cauza ) si regim alimentar adecvat.
Astazi, e in SUA, e sanatoasa- complet refacuta, au trecut 10 ani de cand a avut cancer.Medicii au fost uimiti de rezultate....
Dr. Ovidiu Muscoiu
0745.52.88.55
Are consultatii si in Bucuresti, pe soseaua Pantelimon la plafarul Medsante plant pe Pantelimon, intre ultimele doua blocuri pe dreapta, exact inainte de giratoriul de la Cora. Programarile se fac la tel.0745 528 855 intre 15-30 ale lunii, pentru luna urmatoare
Multa sanatate !
Cu drag,
mariarusu spune:
Adelyna imi pare rau, sincer asteptam cu sufletul la gura o veste de la tine , si ma gindeam ca nu e de bine daca nu ai scris de atata vreme .Te rog mai intra si povesteste asa cum zice si crinuta poate ai sa te simti mai linistita . Odihneasca-se in pace , , va doresc putere multa
Maria