Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 8
nico_daniela spune:
Buna! Revin cu o intrebare: a auzit cineva sau a folosit "Cellular Zeolite"? Nu stiu daca in Romania se comercializeaza, dar poate a auzit cineva?
Va multumesc!
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
andy85 spune:
am citit ieri toate mesajele voastre si nu-mi vine sa cred ca sunt atatia oameni care trec prin chinul asta!!!!! sincere condoleante celor care au pierdut pe cineva drag, iar pentru cai care inca lupta credeti ca mai avem vreo sansa? tati are melanom malign cu metastaza la oase si ficat! i-am luat nicolit si are deja o luna de tratament dar nu vad nici o imbunatatire. pentru ficat ia niste ceaiuri pe care mi le-a recomandat cineva care traieste de 3 ani de zile cu metastaza dar din cate vad nici alea pe tati nu il ajuta foarte mult... are dureri si a slabit enorm...nici nu mai stiu ce sa fac sunt disperata...de cate ori mai citesc de tratamente si ii spun sa le incercam imi spune: "lasa ca stiu eu care-i treaba si cu astea..". a renuntat la lupta si el si mami... il iubesc atat de mult si nu vreau sa-l pierd! scopul meu cand am inceput sa scriu era sa va incurajez dar cred ca eu sunt cea care are nevoie de incurajari si de sfaturi!!!!!!!!
va pup si sper sa ne dea Dumnezeu putere sa trecem peste tot!!!!
Crinutz spune:
andy85 nu pot sa iti spun decat ca imi pare sincer rau ca altcineva este in situatia asta nenorocita. Nu iti pierde speranta chiar daca tu crezi ca tratamentele nu isi fac efectul. Dzeu e mare si poate va face o minune. Daca nu, incearca sa ii faci viata tatalui tau cat mai frumoasa acum. Stiu ca e greu dar zambeste-i mai des, nu ii arata cat esti de ingrijorata. Nu vreau sa te sperii in nici un fel insa afectarea ficatului e o chestie serioasa. dar poate ceaiurile de care zici ca le ia, isi vor face efectul. Pentru nicolit trebuie sa astepti, la mama s-a vazut ceva cam dupa 3 luni(l-a inceput in august si efectul s-a vazut prin octombrie). Incepuse sa nu mai aiba dureri deloc si s-a simtit f bine pana prin decembrie cand se simtea f balonata, apoi prin ianuarie deja o supara din nou ficatul si o durea spatele rau, ulterior descoperind ca are ascita. Eu cred ca asta a dat-o gata si cred ca a facut si varice esofagiene. La asta trebuie sa fiti f atenti, pt ca functionarea proasta a ficatului determina aparitia ascitei si a varicelor. O ecografie ar fi buna din cand in cand pt a vedea daca e acumulat ceva lichid si nu stiu daca se vad varicele la eco.
Oricum pastreaza speranta, caci stii ca ea moare ultima. Scrie-ne aici de cate ori simti nevoia. Sanatate multa, multa tatalui tau!
nico_daniela nu am auzit de medicamentul de care intrebi. Poate ne povestesti mai multe despre ce ti se intampla. Se pare ca si tu ai pe cineva cu boala asta. te mai astept pe aici cu vesti, si pe celelalte fete.
Cu drag....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
andy85 spune:
Crinutz iti multumesc mult pentru raspuns si pentru sfaturi! imi pare asa de rau pentru mamica ta! stai linistita stiu cat de grav este la tati! mai rau este ca l-au si operat cand avea deja metastaza! de 2 zile nu-si mai bea nici macar ceaiurile....nici nu mai mananca... deci am ramas la nicolit si la speranta in Dumnezeu! in rest nu stiu ce sfaturi sa dau in legatura cu alte tratamente... nici nu stiu...eu zic ca trebuie incercate, in cel mai rau caz sunt apa de ploaie. daca are cineva nevoie de ceaiurile pentru metastaza la ficat asta e reteta.poate la voi o sa aiba rezultate mai bune:
Cancer la ficat (metastaze la ficat)
O lingurita de pulbere de pedicuta, una de pulbere de tataneasa (obtinuta din radacina rasnita) si una de pulbere de obligeana (obtinuta din radacina rasnita) se pun în 1/2 litru de apa ai se lasa sa se macereze la temperatura camerei de seara pana dimineata. Preparatul se filtreaza dimineata. Se opareste inca o lingurita de pulbere de pedicuta la o cana de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. Se combina, in final, cele 2 preparate (infuzia si maceratul) si amestecul astfel obtinut se bea in 3 reprize inaintea meselor principale cu o jumatate de ora.
apropo ce stiti despre urmatorul tratament? biobran cred ca se numeste.
http://www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=30&idsec=1&tipLista=5
pupicei si sa auzim numai de bine!!!!!!!!
roxi2004 spune:
andy - biobranul este un intaritor, imunostimulator al organismului. CA orice alt tratament pentru aceasta boala nu se poate spune ca face minuni. In cazul unora functioneaza, in cazul altora mai putin. Oricum, din cate stiu eu nu are efecte secundare cum au altele (de genul daca persoana care le ia se simte mai rau sa insemne ca medicamentul isi face efectul...). Se mai spune ca intareste organismul si il pregateste pentru chimioterapie.
Crinutz spune:
Despre biobran cred ca stie mai multe oanabm, ea ii dadea tatalui ei. O gasesti in acest mesaj pe undeva prin primele pagini si poti sa ii dai un PM.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
nuschu spune:
In primul rand, as vrea sa va spun ca sunt alaturi de voi in toata zbaterea prin care treceti si ca va admir pentru curajul si abnegatia cu care luptati.
Eu m-am grabit sa fac un subiect separat pentru problema pe care o are mama prietenului meu - tumoare in cavitatea dintre plamani. Problema cea mare e ca este o recidiva, ea a facut acum 2 ani un tratament cu citostatice si acum a reaparut.
Am gasit apoi acest subiect si am citit pe cat posibil ce ati scris, despre remediile mai mult sau mai putin naturiste, despre temeri si indoieli.
Mama prietenului meu ar fi trebuit sa mearga la o clinica in strainatate sa faca tratament, insa in ultimul moment i s-a spus ca nu se mai poate. Incercam, acum, sa incepem un tratament aici (dupa 18 iunie, ca pana atunci doctorita e in concediu) si sa exploram intre timp posibilitati de a gasi o alta clinica in strainatate.
Astfel ca, daca aveti informatii despre medici si clinici din afara, va rog sa le postati. Mi-am notat pana acum numele drului Vladimir Olteanu, de la Munchen.
Revin la faptul ca sunt foarte impresionata de ce se intampla cu cei apropiati voua si faptul ca mai aveti puterea de a-i incuraja si pe cei din jur ma emotioneaza! Asta pentru ca eu m-am lovit de situatia in care boala ii inraieste pe oameni, mai degraba decat sa-i faca mai permeabili la experiente similare.
Va doresc multa putere si curaj in continuare!
Crinutz spune:
nuschu trebuie sa gasim puterea de a fi alaturi de cei care trec prin astfel de greutati. Numai cine trece prin asa ceva intelege cat de de greu e si cata nevoie ai de o vorba de incurajare, care poate face mai mult decat un tratament, uneori.
Nu stiu cum sa te ajut, tot ce stiu se gaseste scris aici. Mai era un medicament de care nu pot sa imi amintesc cum ii zice si care acum se foloseste si in cancerul de san cu metastaza. Initial se folosea pt cancerul de colon si de plamani. Eu am deschis la un mom dat un sub la "generale" pe care nu reusesc sa il gasesc, se numea ceva de genul"medicament nou pt cancerul de san". Era un articol in care iti spunea si cum se numeste. Cum il gasesc iti spun.
In rest multa sanatate mamei prietnului tau si mult curaj.
laureta spune:
Crinutz am gasit eu subiectulhttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99083
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Crinutz spune:
Super!!!Multumesc mult, laureta! Nu mai stiam titlul exact si nu imi dadea nimik la cautare. Intra acolo nuschu si poate gasesti ceva folositor;
Deci se numeste Avastin medicamentul, intreaba si in spital eventual.