praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
mady: este extraodinar! va felicit! si-ti doresc tie o sarcina usoara.. ca daca la tien e asa... si lui george ii va fi usor!
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
ps: ia-ti carnetul de notite si creionul... si ia lectii de la miri .. ca zice bine!
s-auzim numai de bine! si 

ninaM spune:
Waaaaw....Madi,felicitari!Ma bucur din suflet pentru voi...stiu cit va doreati un bebe...sarcina usoara,fara greturi si ai multa grija de tine!Te imbratisez cu drag si pe tine si pe viitorul tatic si sa ne tii la curent cum evolueaza sarcina.
Numai bine si sanatate multa!
morgane spune:
Mady si George, din suflet va felicitam pt performanta! Mady, sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si un cuib pregatit cu baby spullen.
Presimt ca anul acesta vor mai fi si alte evenimente, la alte pralinutze. Eu asa le doresc. Am zis.
Oana, mama, mi-ai plantat un zambet larg pe fata si pe animo. Nu iti mai repet ca ai har si ca faci din orice intamplare o schita caragialeasca.
Dama, in drum spre tara te poti inopta in Viena (1200 km), a doua zi poti vizita orasul, cu parcuri ce-ti amintesc de istoria muzicala a capitalei (si crede-ma ca bateriile se fac acumulatoare), in jurul pranzului pleci spre Szeged (H - alti 500 km), unde au hoteluri foarte bine cotate, dar cu preturi modice, iar a 3-a zi abia pleci spre granita, Arad, Oradea, unde vrei. In felul acesta faci si din drumul obositor o mica vacanta relaxanta. Acum depinde cum ti-ai propus.
Pralinutze, care merge la seara romaneasca? Eu una nu pot, dar as vrea o relatare ampla a evenimentelor serii, daca se poate. Da?
Va urez un weekend minunat, cu soare - caramida lucitoare!
Pupici, 

ninaM spune:
N`eata fetele. Aseara pe la 11, Ana a plecat la spital...i s-a rupt apa si se pare ca bebita vrea sa vina pe lume.Cine vrea nr de tel al Anei sa ma anunte ca i-l dau eu.(asa am primit instructiuni
)
Ana nastere usoara,daca nu cumva ai nascut pina acum,si o bebita frumoasa,mancacioasa si sanatoasa!
Va pup pe toate!
scumpi spune:
Oau, Maria s-a hotarat sa vina pe lume!!!

Ana sper ca ai avut o nastere usoara si iti doresc din toata inima o bebita sanatoasa, frumoasa si papacioasa care sa va incante fiecare minutel al vietii! Multa, multa sanatate si recuperare usoara.
Mady multumesc mult pt. felicitari si ma bucur fff. mult ca am vb. De-abia astept sa te vad, sper cat mai curand.
Si yuppyyy pt. bebe!
Si eu imi doresc tot fetita, dar asa cum ai zis si tu pana la urma nu conteaza atat timp cat este sanatos(oasa). 
Nina am vazut pe mess ca este ziua mamei tale, La multi ani si multa, multa sanatate, fericire si tot binele din lume! 
Acum va las, fug sa fac dus ca tre' sa merg sa-i dau papa lui Mello.
Va pup pe toate dulce 

si va doresc un weekend minunat
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
miri_mik spune:
nina, n-ammess, dar vreau numarul anei!
fug inapoi la decoratiuni gradinaresti.
madi...am zis "coleg de fotbal pentru bruno, ca de e fata... stricam prietenii:)))" tsucu-va sufletul la toti trei!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
oanademunck spune:
Draga bebelina Maria,
daca te-ai nascut deja, iti urez 'La Multi Ani 'cu ocazia zilei tale de nastere si o viatza frumoasa frumoasa!!!
Daca inca mai eziti si tot in burtica esti, nu mai ezita, prinde curaj ca-i mai bine la mami in bratze decat in burtica!!!!!
Bafta Ana!!!!!!
Draga Maddy,
o ce veste minunata!!
Felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara, sa fie bebelul sanatos/a!!!!Si bucura-te de vremea de afara nu lasa greturile sa te cotropeasca!!!Pupicei!
Nina,
da-mi si mie te rog nr Anei pe PM sau off pe messenger!
Pupicei acum zmuahhhhh
ardeiash spune:
ma// io tot o sun pe ana... dar nu raspunde.. oare n-a nascut inca?
s-auzim numai de bine! si 

miri_mik spune:
pikantsel, las-o pe ana!
daca vrei sa-i spui ca esti cu ea, da-i un sms! femeia poate ca se chinuie inca, sau abia isi revine din chinuri si tu te astepti sa-ti raspunda la telefon? da mai are ea vreme de dintr-astea? asteapta si tu sa se obisnuiasca cu ideea ca e mama, si maria cu realitatea. o sa aiba vreme de telefoane mai incolo.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png