praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

La multiiiiiiiiiii ani fete dragi

sa fi-ti sanatoase , voioase,iubite, fericite alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mady scump, multumim pt felicitari. Cutia de scrisori plina ochi.
Oana, numai tie ti-e dat sa ai parte de astfel de peripetii? Cum se observa si cu ochiul liber ai un dar de narator, ce mai! Tu si cu Miri puteti deschide un cerc literar.
Fetelor, ce zi de primavara am avut de ziua noastra! dupa sufletul omului.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Ce floare esti?

Cifra care-ti reprezinta ziua de nastere iti da informatii precise despre tine: cine esti, care ti-e drumul in viata si ce trebuie sa faci pentru a fi fericit(a)! Ce floare esti?

Floarea Soareluidaca te-ai nascut intr-o
zi de 1, 10, 19 sau 28
Cine esti? O persoana care, asemenea florii soarelui, are nevoie de stralucire. Esti dinamic(a), placut(a), genero(a)s(a), vrei sa te afli in centrul atentiei si chiar ai un magnetism care va acapara atentia multor persoane! Ai idei bune si esti in stare sa le pui in practica. Felicitari!

Destin: In tinerete poti alege un drum care sa nu duca nicaieri...numai ca te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat in cele mai dificile situatii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa te lasi calauzilt(a) de ceea ce simti, dar sa nu calci in picioare sufletele celorlalti. Sa te straduiesti sa nu fi autoritar(a), impulsiv(a) sau imprudent(a)! Bafta!

Bujordaca te-ai nascut intr-o
zi de 2, 11, 20, 29

Cine esti? O persoana foarte pasionala in tot ceea ce face! Esti perseverent(a), oricat de dificila ar parea situatia in care te afli. Esti loial(a), iti indeplinesti responsabilitatile intr-un mod exemplar. Nu poti trai singur(a), esti pasional, dar si foarte posesiv(a), uneori sufocant(a) in manifestarile de tandrele.

Destin: Iti place mult natura, dar actiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fara probleme. Din acest punct de vedere esti un(o) invingato(a)r(e)!

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu subapreciezi oamenii si sa nu-i jignesti. Sa nu fi incapatanat(a) si inflexibil(a). Fii mai curajo(a)s(a)! Doar respectand aceste principii vei fi impacat(a) cu tine si cu cei din jur. Succes!

Papucul Doamneidaca te-ai nascut intr-o
zi de 3, 12, 21 sau 30

Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curio( a)s( a) si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea.

Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu mai fii atat de superficial(a)! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiat(a), mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.

Albastrea daca te-ai nascut intr-o
zi de 4, 13, 22 sau 31
Cine esti? O persoana fidela, care, la randul ei, are mare nevoie de stabilitate. Ai un dezvoltat simt al ordinii si incepi de multe ori sa organizezi si vietile celorlalti. Dar firea ta profunda si sensihila va fermeca orice persoana care te va cunoaste cu adevarat. " Nu-ma-uita'', nu-i asa?

Destin: Toate actiunile pe care le vei intreprinde au un grad minim de risc. In concluzie, suceesul iti va fi de la bun inceput asigurat 90%.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Da dovada de tact cand iti impui punctul de vedere. Exprima-ti sentimentele fata de iubit(a) si fata de familie!

Iris daca te-ai nascut intr-o
zi de 5, 14 sau 23

Cine esti? O persoana dinamica, sociabila si sincera, simpatica si foarte inteligenta. Esti echilihrat(a), dar o jignire te poate transforma intr-un vulcan! Respecti oamenii si astepti acelasi lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.

Destin: Poti deveni dependent(a) de placeri de tot felul care, numai o data gustate, te iau in stapanire. Cu umor, vei intretine multe relatii doar la nivelul flirtului, pentru ca te distreaza seductia in sine, dar si sexualitatea. Persoanele din jurul tau vor fi capabile sa poarte discutii interesante, pentru ca alt gen de oameni nu accepti in jurul tau. E O.K. sa fii selectiv.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa vezi lucrurile asa cum sunt si sa fii mai retinut(a).Mac
daca te-ai nascut intr-o
zi de 6, 15 sau 24

Cine esti? O persoana intuitiva, care anticipeaza situatii si chiar face profetii in toata regula! Esti un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete fata de tine. Esti sensibil(a), rafinat(a ) s i te cufunzi uneori in reverii adanci...

Destin: Esti romantic(a) si toata viata vei cauta un partener potrivit. Din acest motiv S-ar putea sa te casatoresti de mai multe ori... Esti sensual(a) si iti cauti echilibrul in prezenta iubitei /iubitului. Absenta unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totusi posibil ca in cele din urma ea/el sa apara in carne si oase.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa-ti descoperi si sa-ti folosesti aptitudinile! Evita alcoolul si drogurile.

Orhideedaca te-ai nascut intr-o
zi de 7, 16 sau 25

Cine esti? Persoana sensibila, cu un simt dezvoltat al datoriei. Esti gata sa-i ajuti pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat. Te detasezi in multime, cu toate ca nu o faci intr-un mod constient. Esti de o frumusetc izbitoare, care nu se incadreaza neaparat intr-un tipar, ci pur si simplu atrage atentia.

Destin: Vei fi dezamagit(a) cand vei observa ca ceilalti nu accepta regulile de oneslitate de la care tu nu te abati. Esti marcat(a) de tristete in mod ohisnuit, dar trebuie sa o controlezi. Calatoriile ar fi o solutie pentru a-ti risipi melancolia in peisaje. Caminul pe care ti-l doresti e unul bine organizat. Stii sa iubesti, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvantare!

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Calatoreste! Nu-i lua pe ceilalti prea in serios!
Margareta
daca te-ai nascut intr-o
zi de 8, 17 sau 26

Cine esti? O persoana modesta, rezervata, dar perseverenta. Sensibil(a), susceptibil(a), prudent(a). Esti in defensiva, de multe ori capitulezi prea usor.

Destin: Vei avea prieteni putini, dar adevarati. Esti tandru(a) si astepti acelasi lucru de la partener, asa ca-l vei cauta destul timp... Dar ceea ce e cu adevarat important e fericirea care iti va umple intr-o zi inima pentra ca esti o persoana norocoasa!

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu fi suspicio(a)s(a) cu toata lumea.

Trandafir daca te-ai nascut intr-o
zi de 9, 18 sau 27

Cine esti? O persoana temperamentala si impulsiva, adesea expusa consecintelor neplacute ale propriilor fapte. Accepti sarcini dificile Si esti foarte curajo(a)s(a). Esti capabil(a) sa faci mari sacrilicii. Familia si prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascutita la stimulii sentimental-erotici.

Destin: Nu se poate trece usor peste interesele tale vitale. Ii vei deranja pe multi datorita simtului moral foarte dezvoltat. Vei urmari idealuri carora le vei consacra intreaga ta energie. "L'important ce la rose..."

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu iti neglijezi partenerul .

io mi-s papuc de doamna

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

A, ce dragut, Despe. Io sunt trandafir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Bai fete simt cum crap!Am avut o zi de magiun cacao nu mai stiu cum sa ii zic!Dupa povestea cu marocanu meu, am fost acasa, mi-am relaxat toate emisferele cum am putut si la 5 m-am intors la temebeli. E, pe la 5 juma vine unu sa isi ceara gsm-u sa sune la ma-sa sa vina sa-l ia. Io zic:da iubire stai ca iti da tanti Oana telefonu acu. Numai ca de la intentie la realizare e cale lunga, telefonu nu mai era, nici in cutiutza lui, nici in dulap nici pe langa dulap nicaieri.Ii zic la om sa se caute la buzunare si la camera ca sigur a uitat asera sa ne dea gsmu. In timp ce asta cauta prin camera apare unu de vro 16 ani si juma de metru, haluginogen el asa de felul lui in sensu ca vede rusi in frigider si pisici caniche si rosteste cuvintele pe care eu nu doream sa le rosteasca. Si incepe:AAAA juf, da daca x nu-si gaseste telefonu poate i l-au furat ia vedeti daca al meu mai este. Si ma uit si nu era.....(v-am scris in primu mesaj la sfarsit ca au disparut niste chei si ca noi il banuiam pe ala cu pijamaua ca le-ar fi blablabla). Booonnnnn
Bai frate, deci lipsesc doua telefoane (cele mai noi) din 9, un playstation si un card bancar. Si incepi sa cautzi in camere (total aiurea ca astia-s profesionisti nu sutesc si apoi lasa prada in camera...)scrie referat, da telefoane, calmeaza-i pe stan si bran pagubitii (care la un moment dat erau chiar comici ca se vaicareau intr-un amestec de flamando-franceza a.i; eu nu mai auzeam decat o rrrrrr-iala (rotacism cum s-ar zice)si hetacisme...ceva de genul jufvrouw rhrhrhrhrhrrrrrrrrr+putain la sfarsit (ca la astia toate propozitiile se termina obligatoriu cu putain in loc de punct probabil)Faza e ca probabil gsm-ele si playstationu sunt deja vandute pana acum, de dovedit nu avem cum sa dovedim (desi se pare ca le-a furat asta noapte pt ca de dimineatza camerele video care ii filmeaza noaptea erau toate aiurea intoarse in sus in asa fel incat sa nu filmeze gangu....
Daca ar fi ceva inregistrat ar fi bine ca una la mana avem dovada ca el e hotzu si doi la mana zboara la camera cu cheie dupa ziduri inalte si ramanem noi cu patru negrii mititei!Ce sa mai zic fetele babei, sunt fara cuvinte, ma iertati ca ma plang atata mai ales de 8 martie da daca nu zic scriu simt ca ma umflu ca balonu cu heliu cu toate tampeniile si pana la urma explodez
Ca sa inchei totusi intr-o nota optimista e ca unu de la mine din grup s-a apucat de citit o carte adevarata (nu benzi desenate sau alte din astea). Aveam o carte pe birou, omu nu avea ce face si noi, mai mult la plesneala i-am zis pai uite cartea ia citeste...ma, o ora nu a lasat cartea din mana, statea pe jos in birou cu capu pe un rucsac si chiar daca altii veneau sa il ia la tv sau ping pong ca e mare turneu de pingpong acu spunea-nu pot ca citesc.......e, chestia asta a insemnat foarte mult pentru noi, pe bune dupa doi ani de munca sa vezi ca unu alege sa citeasca in loc sa stea la fumat sau pus tzara la cale.....azi si-a luat cartea cu el in bus sa citeasca....daca termina cartea il adopt
Hai va las acu ma duc sa dorm!
zmuah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:

in zona parlamentului ... nu stiu exact ce restaurante sunt .. insa cel mai frumos loc de aici este grand place.. ai link pe prima pagina...si toata zona de centru e frumoasa.. din punct de vedere arhitectural... mai poti vedea palatul regal ,atomium... de unde poti vedea orasul de sus. .in bru park sunt mai mute restaurante de toate natiile. ma iintreaba-ma. ca-t iraspund .. insa sutn multe detalii in link-uri

s-auzim numai de bine! si

Ardeias dulce, multumesc frumos de informatii. Nu am vazut link-urile de pe prima pagina, multumesc ca mi-ai deschis ochii. Deocamdata am detule informatii pe web site-uri si fac research.

numa bine

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana dintr-o peripetie in alta, da` lasa ca prin septembrie toate astea vor fi numai niste amintiri...
Ardeias mie mi-a iesit margareta, insa nu ma caracterizeaza. Mai ales la partea ca as fi suspicioasa, ba din contra.
Maducule ai primit mesajul meu? Multumesc mult pentru ce mi-ai trimis azi

Va urez un weekend insorit si plin de voie buna

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Servus pralinute.
Cum v-ati simtit ieri de ziua voastra?...in centru atentiei companionilor vostri, asa cum se cuvine, sunt sigura.

Miri_mik, merci frumos pt raspuns...chiar asa ne gandim si noi, ca va trebui sa innoptam pe undeva...cred ca va fi o singura halta, undeva prin Ungaria...dar inca nu stim nimic...pana in vara incercam sa cosntruim un itinerariu mai precis.

Oana, m-ai terminat. 3 luni!!!! pai eu le-am trimis diplomele deja de 1 luna si nici macar nu mi-au trimis vreun raspuns ca le-au primit. Asta pt ca nu le-am trimis cu aviz de primire, cred ca asa ar fi trebuit, nu? Si cum adica? ce diplomele nu ti le echivaleaza odata pt totdeauna? sau nu am inteles eu bine? cum sa trimit in fiecare an? ce aiureala.

Scuze daca sunt indiscreta, dar cum nu sunt pe topicul pralinutelor de prea multa vreme, citindu-va inca nu inteleg chiar tot despre ce vorbiti...asa ca nu am inteles prea bine unde lucrezi tu, intr-un spital (ospiciu?) sau scoala cu indivizi cu probleme? scuze inca odata daca te intreb...dar am citit utimele tale mesaje, cu ce te confrunti tu la job si desi imi place modul tau umoristo-ironic de a prezenta faptele, imi dau seama ca trebuie sa iti fie foarte greu. Sper sa scapi de jobul asta nepotrivit pt ca inteleg ca asa ti-ai propus.

Anamana, nu stiu cum e in Belgica nasterea cu sau fara cezariana...eu am nascut in Fr, si desi am vrut nastere normala, nu a fost sa fie. Asa ca dupa ce m-am chinuit sa ma dilat doar niste amarati de 6cm in vreo 15 ore, au hotarat cezariana pt ca obosise pustiulica si se temeau pt el (cred ca pe mine ma mai lasau asa pana la dilatarea totala, daca nu era pt el). Insa sa nu fiu nerecunoascatoare imi pusesera destul de repede peridurala, asa ca totusi chinul (adica durerile) nu a durat chiar atatea ore, doar ca eram foarte obosita si voiam mai degraba sa dorm decat sa nasc . Nastere usoara sau daca ai nascut deja, sa te refaci cat mai repede, iar bebelina sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa.

Va pupic si mai dau semne curand, sper

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna iar!
Dama uite ca sa iti explic si mai exact referitor la diploma si pentru a fi cat mai corecta ma uit chiar acum peste copia dosarului trimis de mine. O iau cronologic
vara 2005- sunat la Ministerie van de vlaamse gemeenschap departeent onderwijs (respectiv ministerul comunitatii flamande departamentul educatie)si intrebat ce acte sunt necesare pentru echivalarea unei diplome universitare romanesti
vara 2005-primit raspuns acasa-citez din formularul respectiv ce mi-au cerut
1. formularul repsectiv complatat cu datele mele personale
2. copie legalizata dupa diploma de licentza in limba originala (romana)
3.traducere legalizata in engleza, franceza sau olandeza a diplomei de licentza (la mine a fost tradusa in franceza)
4.foaia matricola de la facultate traducere legalizata in engleza, franceza sau flamanda (in cazul meu era tradusa in franceza-le-am tradus in romania si ca sa nu alerge mama dupa traducator olandez si sa nu coste mai mult am ales franceza, asta ca sa fim intelesi, dar puteam alege si engleza sau olandeza)
5.CATE O SCURTA DESCRIERE A FIECARUI CURS ABSOLVIT IN CEI PATRU ANI DE FACULTATE (aici am muncit vreo doua saptamani de mi-au sarit capacele ca nu imi mai aduceam aminte exact ce am facut la fiecare curs...din nou mi-au cerut chestia asta in franceza olandeza sau engleza, eu optand de data asta pentru engleza la vreme respectiva nestapanind olandeza bine)
6.Teza de licentza in limba originala
7. Rezumat al tezei de licentza in una din limbile sus mentionate (din nou am optat pentru engleza din aceleasi considerente

Mi-au cerut patru exemplare din fiecare, imagineaza-ti patru exemplare din teza de licentza trase la xerox, patru exemplare din rezumatul in engleza etc La sfasit aveam cred o gramada de un metru juma de hartii pe care le-am impartit in patru dosare si le-am trimis

La trei saptamani am primit raspuns ca mi-au primit dosarele si ca in termen de 3 luni voi primi raspuns

Dupa trei luni am primit acasa urmatorea hartie:'Stimata doamna blabla ne face o deosebita placere sa va anuntzam ca diploma dumneavoastra a fost echivalata ca absolvent asistent in psihologie)'

Ce insemna asta, insemna ca diploma mea era recunoscuta nu ca si diploma universitara ci ca diploma posticeala (deci ca A1 in terminologia folosita de ei). De ce? explicatia lor a fost urmatoarea -in Romania se fac 4 ani la psiho (teorie si practica) pe cand in Belgia se fac 5 ani (4 teorie si unul practica). Eu lucrand cu copii cu deficit de comportament, tulburari emotionale si deficientza de intelect am intrebat directorul de personal de la mine de la job daca nu mi-a putea fi considerat un an de munca aici ca un an de practica . Directorul a luat legatura cu sus-mentionatii si i-au raspuns pozitiv.
Astfel incat, la dupa un an si ceva de cand mi-a fost recunoscuta diploma ca A1, am facut iar o cerere, am trimis iar numarul dosarului meu, psihiatra, psiholoaga si directorul general de la job au facut un referat referitor la munca mea acolo si acum astept din nou raspunsul . Daca va fi pozitiv diploma mea va fi recunoscuta integral, ca diploma universitara si nu postliceala, de hogeschool sau ce mai au ei aici.
Nu stiu tu ce ai studiat si nici in ce zona a Belgiei stai, insa exista precedent ca diplomele noastre sa fie recunoscute, trebuie doar sa faci dosarul bine(aici multumirile mele lui Carmen ca ea a asundat cot la cot cu mine in perioada aia lucrand cu mine la dosarul meu).
Ma intrebai unde lucrez, nu e nici spital nici scoala este institut medico-pedagogic f mare constituit dintr-un complex de scoli speciale (scoala primara, gimnaziala si grup scolar sau scli de meserii) si internat (eu lucrand in internat deci unde vin copiii s stau de luni pana vineriin timpul saptamanii)
Sper ca te-am ajutat cat de cat:)
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele,
iata a venit si sfanta zi cand va pot anunta si eu bucuria ce-a dat peste capul nostru, si anume ca vom fi parinti!

Eu astept sa va spun-urland in gura mare- de ceva vreme,insa cum am avut oaresce probleme de sanatate, am zis las' sa suflu in iaurt si cand oi fi sigura ca e totul ok, va dau de stire.

Deci, iata-ma si viitoare mamica,cu o fetita la bord, nici nu ma gandesc altfel ... ;nu,rectificam :cu un bebe sanatos ,sper din toata inima !

Ok,va las ,ca doar ce-am venit de la control si mi-e somn.

Pupici la toate bombonicile!

Felicitari virtuale,vad ca ati primit un car de la mine,dar sa stiti ca e din cauze explicabile, adica prima oara cand am trimis, am crezut ca nu merge site-ul, (neprimind eu confirmare),a doua oara tot asa ,si in final am zis las' sa fiu sigura;mai bine mai multe decat una,si aia nesigura.

I pup you all!

Mergi la inceput