Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 28
clauclau spune:
Mcrissa, nu am intarzieri de obicei, dar parca nu-mi vine a crede sa se fii intamplat acum minunea, ma chinui din mai 2006 sa raman din nou insarcinata si in fiecare luna eram dezamagita de nereusita. Si mai ales ca nu simt absolut nimic ciudat...mi-e ca e doar o dereglare de la calcura asta!
Multumesc tare mult de galerie, inseamna foarte mult si o sa te tin la curent, vreau sa-mi fac un test chiar astazi pe la 16-17 caci am cursuri de aerobic dupa servici si daca e sa iasa II liniute nu ma mai duc. Doamne ajuta!
CLAU
astept surioara de Razvanel
felicia20 spune:
Fetelor, zilele astea am vazut o gramada de berze asa ca tineti-va bine, sigur macar una va trece pe la fiecare dintre voi sa va lase un
! 

Felicia,
6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
vrmoana spune:
Si eu am vazut ieri 2 berze. Una era in zbor iar cealalta jos.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png
mcrissa spune:
cred ca trebuie sa ies mai des la plimbare ca eu nu am vazut nicio barza
daca le prindeti sa le jumuliti bine
dar pe caldurile astea am iesit doar seara tarziu si de, cred ca se culcasera si ele.
clauclau ne dai si noua de stire cu testul ala
galeria continua 

Cristina in asteptarea mormolocului
numeioana spune:
Mcrissa, eu am avut dureri ca la CM imediat dupa ovulatie. M-au tinut vreo 3-4 zile si apoi mi-au iesit niste cosi pe fata, sfarcurile au inceput sa ma usture si cu 4 zile inainte de CM am facut un test Barza si a iesit a doua liniuta fff palida. Apoi am repetat testul la 2-3 zile si liniuta s-a aprins pana a devenit mai rosie decat cea de control...
Bafta multa!
Ioana
4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Fetelor, tremur toata, am facut test si a aparut a doua liniuta in mai putin de un minut, putin mai palida decat cea de control, dar se vede bine. Trebuie sa ma linistesc putin...
CLAU
mcrissa spune:
clauclau FELICITARI!!!
sa-ti dea Doamne Doamne un bebe sanatos!
numeioana asa m-am bucurat cand am citit mesajul tau.de azi de dimineata tot ma doare burta,foarte putin, dar seamana cu durerile usoare de CM.sper sa te urmez si eu in curand 
o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cristina in asteptarea mormolocului
vrmoana spune:
Clau FELICITARI!!! Deci a venit barza.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png
clauclau spune:
Oana, multumesc, a venit pana la urma...
Ma tot uit la test si nu-mi vine a crede!
CLAU
numeioana spune:
clau, acum simti ce-am simtit si eu cand am vazut a doua liniuta. Nu mai stiam de mine!!
Imi venea sa ma bucur, tremuram din cap pana in picioare, imi venea sa strig in gura mare sa ma auda toata lumea ca sunt gravi. Apoi ma gandeam ca e testul stricat, iar mai faceam unul, aveam aceleasi reactii... Acum m-am obisnuit cu ideea
. Astept sa-l vad pe bebe la eco.
Felicitari! In sfarsit vine surioara lui Razvanel!! Pupici! Sarcina usoara!!
Ioana
4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.