Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Norocul tau ca te poti detasa de situatie, si mie mi-a spus dr. sa nu ma tot gandesc la bebe ca stresul nu e bun in astfel de situatii. Dar mi-e foarte greu sa nu ma gandesc acolo!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

[font=Times New Roman]kitzy si Felicia sunteti asa dragute
Eu vreau sa zic ca in ultima saptamana, adica in perioada asta cand imi intazie vad numai ...pe strada, vanzatoarele...nu imi vine sa cred peste tot, ieri am fost sa imi iau iar niste teste bineteles ca tipa de la farmacie gravida, am fost apoi la mega la fel...azi ma uit intr o revista erau numai vedete .. Sa fie oare un semn?

Mergi la inceput

Poate fi un semn, de ce nu? Si eu vad zilnic gravidutze pe strada (cand trec pe langa cate una il rog pe DD sa ma ajute sa fiu ca ea), si de vreo 2 zile am primit un mesaj pe tel. de la revista mami - sa mi-o cumpar ca primesc un CD cu povesti cadou. Ce bine ar fi sa fie un semn - am tresarit cand am citit acel mesaj si imediat m-am gandit la !

Mergi la inceput

Credeam ca sunt singura nebuna care se leaga dee semne...Sigur nu e bine asa...cica stresul asta si nerabdarea nu ne face bine...

As vrea sa fiu mai detasata ca Kitzy....

dar cum sa fiu cand vad ca maine fac o saptamana de cand imi intarzie CM
Ma duc la baie din 2 in 2 ore...sa vad...a venit ceva...sau e ok? Ce sa zic am inebunit de tot ...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mada nu se stie niciodata. Gravidutze vad si eu cu gramdada, parca tot mai multe apar, ca ciupericile dupa ploaie si sunt tot mai amarata ca eu nu ma numar printre ele
Nasa mea trebuie sa nasca peste o saptamana, inainte sa ne casatorim, radeam amandoua si ziceam ca o sa ramanem deodata gravide si o ne scoatem burticile la plimbare prin oras, dar de atunci s-au mai schimbat treburile, asta e.
Lasati fetelor, o sa iasa si la noi soarele.
Felicia incearca sa nu te mai gandesti atata la bebe ca poate o sa iasa cand ti-e lumea mai draga. Mie multe fete care au nascut deja mi-au spus ca iese cand te astepti mai putin si sa nu ma mai gandesc si eu incerc sa ma conformez, nu mi-a iesit de tot din minte, dar nici nu ma mai stresez ca inainte. Poate o sa iasa cand ma duc in concediu ca atunci n-o sa mai fie nici agiatatia cotidiana.

Mergi la inceput

Mada, ! va veni si la noi! Ai sa vezi!

Mergi la inceput

Imi dau seama ca gravidute au fost mereu in jurul meu dar acum am inceput eu sa le remarc

Si imi imaginez si ca daca ma mai entuziasmez mult acum voi fi tare dezamagita cand va veni CM

Tb sa vina si noi minunea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Uffff cat am rascolit dupa subiectul asta.stiam eu ca trebuie sa fie undeva, dar chiar asa pe pagina 6?oare nu mai da nimeni semne de II?
eu sunt Z1-2 dupa ovulatie si am niste dureri usoare de burtica asemanatoare cu cele de la ciclu, dar mult mai usoare.oare poate fii vreun semn precoce ca s-a prins ceva in burtica?ma gandesc ca poate vreo gravidutza a simtit asta in luna in care a ramas.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu sunt in a treia zi de intarziere, aseara am avut o scurgere maronie si deocamdata nimic... Mi-e foarte frica sa-mi fac test si sa apara doar o liniuta! Nu am nici-un fel de simptom...

Mcrissa, sper sa se prinda bebe la tine in burtica. Nu stiu ce sa-ti zic de durerile de dupa ovulatie ca la ciclu, dar si eu sunt curioasa.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

clauclau dar cum mai ai rabdare sa nu faci testul?pe tine te intarzie de obicei?si eu cand am ramas prima data insarcinata am avut scurgeri maronii.eu cred ca la tine e
poate faci maine un test ca deja m-ai facut pe mine curioasa.hai ca fac galerie ca sa iasa II

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput