Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Zenobia, daca treaba sta asa nici eu nu sunt de acord cu ac lucru.Este riscul prea mare.Spune-mi te rog, tu inainte de laparo aveai ceva simptome de endometrioza?Adica se manifesta in vreun fel chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Dintre toate aceste simptome ale endometriozei, adica dismenoree, hipermenorea, avort spontan, greutate mai mica decat normal, greutate mai mare decat normal, dispareunie, durere sacrala, anovulatie, menstre neregulate, durere rectala, nu am avut absolut nimic: nici dureri exagerate, nici menstre exagerat de abundente, ovulam bine mersi... etc. Deci: nimic.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

zeno poate si-a schimbat programul, de cand e asa aglomerat. eu asa stiam, ca martea nu e pt ca e iosup in partea cealalta, dar nu te contrazic.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Marina, dar Iosup nu e in celalalt cabinet? Adica ar avea loc la Fortis amandoi in acelasi timp. Oricum, sun maine iar sa intreb, sper sa nu se enerveze Tutu si sa ma puna sa o sun pe Ramona, ca innebunesc.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Maria215ro cand ma duc vineri la monitorizare si ii voi arata rezultatul de la spermograma, ii cer sa-mi faca programare pt laparo.Dupa ce T a constat k am ovulat, mi-a prescris utrogestan, k la fiecare din noi.
Poate in cazul tau nu va mai fi nevoie de laparo,poate dupa IA se va intampla minunea.
Claucia
Mmc_nd imi pare rau pt z1.
Iyoana pe unde umbli????Te astept cu vesti.Nu fi suparici.
Multi -ici la toate fetele.

Mergi la inceput

Alexia pe tine te-a chemat la o ora anume? Cand am sunat pe nr Ramonei,mi-a raspuns altcineva foarte cumsecade si mi-a zis sa ma duc la orice ora intre 12 - 20.Incerc sa ma duc pe la 12 k poate nu e aglomerat. Tu?

Mergi la inceput

Ysa, cinevaua aia cumsecade este, surprinzator, Ramona, care face programarile lui Tutu varza. Adica noi ne ducem claie peste gramada acolo pentru ca ei ii e greu sa care dupa ea un caiet in care sa faca programari. Asa mi s-a intamplat si mie: "Pot sa vin pt o monitorizare marti, 6 martie?" "Da, doamna, cum sa nu?" "Se poate la 16?" "Da, doamna, cand puteti dumneavoastra!" Nici nu m-a intrebat cum ma cheama!!! Bine, pe moment imi convine, dar cand ma duc acolo si e nebuneala maxima de femei care mai de care mai cu probleme, imi vine sa imi iau campii... Da' stau... ce sa fac...

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?
Eu nu stiu ce samai zic, am niste dureri in partea inferioara a abdomenului si nu stiu de ce.Ma doare si ovarul cu care am ovulat, simt ca o caldura pana si ma doare si mijlocul. Nu stiu ce sa mai cred. sa fie oare din cauza stimularii? Sunt in z19, si am ovulat in z16 (nu in z17 cum am mai scris, ca m-am zapacit de tot). Dar nu stiu dc sunt normale durerile astea, sunt suportabile si in special seara, ziua nu ma doare deloc. Si ma dor si sanii, ma ustura asa in interior. Sa fie oare durerile premenstruale?Dar mi se pare totusi cam devreme nu?
A mai patit cineva asa ceva?
Va pup fetele si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hello,hello!

Primiti o mamica racita bocna ,in vizita la voi?

Zeno,draga mea,nu fi trista!Poate stimularea iti va fi de bun augur!

Fetelor,din ce-am citit pe-aici,in legatura cu disponibilitatea lui T la telefon,cred c-am fost ffff norocoasa!L-am sunatsi eu astazi, o singura data la ora 12:30 si mi-a raspuns din prima incercare.Aaaa,si l-am sunat de pe-un fix de la servici.M-am si speriat,ma asteptam sa sune de citeva ori.Aveam nevoie de o programare din agenda lui de la cabinet si mi-a spus ca-l pot suna dupa 1 h,adika pe la 1:30-2,sa ajunga si el la cab.
Concluzia:azi a avut consultatii!

Aylin,imi pare rau ca nu l-ai gasit!

Pup toate fetele,dar de la distanta ,ca la cit sunt de racita,nu vreau sa va molipsesc!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Zeno pe R am vazut-o o singura data la cabinet, scria pe mess. Mi s-a parut o femeie acra. Am citit de pe la voi numai lucruri bune despre ea.Dar lui T i-o place modul ei de-a fi, nu s-o fi plans nimeni de ea?

Mergi la inceput