Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetele mele dragi. Nu am mai scris demult fiindca nu mai aveam noutati. MAine merg la dl. dr T la prima programare si voiam sa va rog daca sunteti dragute sa imi dati si mie sfaturi despre cum sa ma comport la prima programare, ce sa ii spun, intelegeti la ce ma refer. O sa iau cu mine dosarul cu analize, dar am inteles ca nu prea se uita pe ele. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

multumesc mult, dragele mele. incerc acum sa ma relaxez si sa nu ma mai stresez, macar pana maine cand cu siguranta voi merge la cabinet. nu mai are nici un sens sa insist sa il tot sun azi, daca nu e la cabinet si are programate operatii. ca nu va avea timp de mine, si tot maine ne vom vedea. acum, fie spus, deja de o saptamana stau asa, ce mai conteaza o zi?! teoretic, ca practic, stresul e stres. pana maine inchei aici capitolul stresat fetele cu brida si alte cele, si vedem ce zice nenea doctorul. sper doar ca bb mic sa fie bine, pentru ca nu mai pot duce o alta pierdere si iar incertitudinea daca mai pot ramane insarcinata pe cale naturala.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dragele mele!

Chiar daca va citesc mesajele de multa vreme si mi-ati fost de mare ajutor de multe, multe ori, nu am indraznit pana acum sa intru sa va scriu. Acum sunt putin panicata de cum decurg lucrurile si indraznesc sa va cer ajutorul.
Pe scurt: eu: diagnosticata cu endometrioza (laparoscopie din sept 06 facuta de dr, Tutunaru), sotul: oligoastenospermie - de trei luni ia Tribestan (Tribulus Terestris). Dupa laparo, am facut 3 Diphereline, iar CM-ul a venit fix la 70 zile (ca la carte...), am facut prima monitorizare fara stimulare, doar pregnil, am ovulat dar acum simt ca se apropie rushii si asta e motivul pt care intru in disperare.
Intelegerea cu dr. T a fost ca daca nu raman luna urmatoare fac inseminare, dar nu mi-a spus cu cine dr. Matei si ??? Nu stiu face si FIV? Nu l-am intrebat pana acum.

Incercam de 3 ani si jumatate si inainte de laparo, am fcut 2 IA (MedNewLife - dr,. Gherasie).

Multumesc pt orice sfat de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Niobe spune:

Multumesc de primire fetelor. Eu nu pot sa intru chiar asa des din pacate. Abia reusesc sa citesc ce ati scris.
Nicole, ne-am intalnit la dr. Tutunaru. M-am decis sa ma inscriu si eu pe forum.
Va pup pe toate si sa auzim de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Pupici tuturor fetelor!

Miki, inseminarile le face Tutu cu dr. Matei, adica mai mult dr. Matei decat Tutu . T face doar monitorizarile am inteles. Tot cu Matei face si FIV. Inseminarile le face la CFR2 sau la Sabyc. Bafta
Mmc_nd,

M-ati spart ca nu e T la cabinet martea. Pai io am sunat la Ramona sa fac programare pentru 6 martie (marti) si mi-a spus sa vin. Acu' tre' sa sun din nou. Sa inteleg ca tb sa ma duc din z11? sau oi putea sa ma duc la monitorizare direct la spital? Nu de alta, dar fac stimulare si n-am chef sa ma duc cu foliculii sparti deja.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Miki01, inseminarea o face cu dr Matei la CFR 2 sau la Elias, depinde de cum hotaraste dr T.Si pt FIV, idem.
Multumesc la fel Ysa si la tine sa se lase cu ochisori cat mai repede.Eu nu inteleg de ce nu te programezi pt laparo ,caci daca zici ca ovulezi nu vad sensul pt care o mai lungesti cu monitorizarile.Si eu am facut 2 monitorizari unde a iesit totul ok(prima luna am ovulat pe stg, iar a doua pe dr), acum iau utrogestan,iar luna viitoare fac stimulare pt IA.Mai am 4 zile de utrogestan si mi se pare o vesnicie, caci eu tot mai sper sa nu fie cazul nici de IA, nici de laparo.Deci Ysa, eu zic sa nu mai pierzi timpul ca e pretios si mai bati si atata drum din Valcea.Mult succes!
Apropos, ti-a dat ceva sa iei dupa monitorizari?

Mergi la inceput

Zenobia, pt siguranta ta du-te mai bine dimineata la spital.
Fetelor, pt ce se ia diphereline asta,ca va tot aud pe aici, dar nu m-am prins ce este

Mergi la inceput

Maria, Dipherelinul este un tratament hormonal postoperatoriu pentru endometrioza.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Merci Zenobia.Si are efecte adverse,ceva? Intreb si eu asa, ca ma tot gandesc la ce e mai rau de cand m-am programat pt laparo si cica e bine sa fii informat.:).Pupici!

Mergi la inceput

Maria, avand si eu endometrioza depistata la laparo, ar fi trebuit sa fac diphereline, insa am refuzat. Mie mi-a fost frica sa iau hormoni, mai ales ca induc o menopauza artificiala. Ar fi insemnat sa ies din joc vreo sase luni. Mai stiam si despre efectele adverse (ingrasare, hirsutism, celulita, bufeuri, stari accentuate de nervozitate etc), asa ca i-am spus lui Tutu ca nu fac si a fost de acord. Mi-a zis ca n-am 40 de ani ca sa insiste. Acum nu stiu... poate ca voi incerca mai tarziu. Dar sper sa nu fie cazul. Incerc orice alta varianta. Asta e ultima.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput