Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 23
aylin_tarcan spune:
am hotarat. ma duc azi la T. pentru ca aia de la genetic lab au zis ca nici azi nu imi trimit rezultatul. asa ca....feteleeeeee, cand il gasesc pe T la cabinet azi???????????????????
Aylin, 15+
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
am hotarat. ma duc azi la T. pentru ca aia de la genetic lab au zis ca nici azi nu imi trimit rezultatul. asa ca....feteleeeeee, cand il gasesc pe T la cabinet azi???????????????????
Aylin, 15+
Aylin suna-l pe tutu si vb cu el. Eu stiu ca martea si joia tutu nu mai este la cabinet, in zilele acestea activand la Fortis dr. Iosup. Multa bafta! Sunt convinsa ca nu va fi nici o problema cu bb, caci altfel Iosup care este "tatal panicarilor" n-ar fi glumit si te-ar fi avertizat intr-un fel. Stai linistita si nu-l stresa pe bb, care are nevoie de tine calma si senina!
Mami Cristina si Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
Aylin, 15+
Scumpa, eu stiu ca martea nu este la cabinet. Mai bine da-i un telefon, sa te lamureasca el.
kitty_nic spune:
Marina este superba Emma! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Matusicile sunteti superbe cu Emma in brate! Nu ca altfel n-ati fi superbe, dar cu Emma in brate aveti un aer si mai stralucitor.
Multi pupici de la noi!
Aurelia ma bucur sa mai aflu ceva despre tine, desi vestile nu sunt excelente. Multa bafta in continuare si mult noroc, pana la urma urmelor stii si tu ca nu iti trebuie nu-stiu-cate milioane de , unul este suficient! Asa ca spor la dragoste () si poate veniti cu vesti bune!
Poze
kitty_nic spune:
Zeno si imi pare rau pentru z3, sincer eu speram sa luna asta pentru mai multe burtici!
Poze
aylin_tarcan spune:
multumesc fetele. l-am sunat dar nu raspunde. . mai incerc. trebuie neaparat sa ajung la el.
Aylin, 15+
aurelia77 spune:
Kitty multumesc pentru urare scumpa,ma bucur ca nu m-ati uitat.Sper ca esti o mamica fericita Va urez sa va buucrati de bb vostru.
Alexia multumesc mult pt pm l-am vazut dupa ce creeasen un nou subiect.O sa iau doin acesta Ma gandisem si eu tot la asta.
Nu stiu ce valori de spermograma ati avut voi dar chiar as fi curioasasa vad la ce valori a facut minuni.Pupici
multi pentru toata lumea si la cat mai multe
mmc_nd spune:
Zenobia,, succes la stimulare!
Hera25, si eu am avut dureri dupa ce dr. T mi-a confirmat ovulatia, dupa stimulare si pregnyl. Eu m-am gandit ca ovarul respectiv a facut un efort , si de aceea se resimte... Oare zic prostii?
Fetelor, clostybegit, ovamit, clomid - toate sunt acelasi lucru, contin aceeasi substanta activa - clomifen.
ysa26, stii cum este, teoria-i una, practica-i alta... Teoretic o femeie ovuleaza alternativ, cand pe ovarul stang, cand pe cel drept. Practic, si eu am ovulat 2 luni la rand pe aceeasi parte si dr.T a zis ca se poate orice .
Eu, fetelor, sunt cam abatuta azi pentru ca z27 s-a transformat in z1. Asta dupa ce ieri n-aveam nici un simpton de rushi si incepusem sa ma bucur, uffff... Aseara a inceput sa ma doara burta si in concluzie n-am dormit pana pe la 3 noaptea. Aveam niste dureri crunte, ma luase cu frisoane, la un moment dat imi intrase in cap c-o fi vreo extrauterina ceva, era cat pe ce sa-l sun pe dr.T. A mai avut cineva asemenea dureri dupa stimulare, oare are vreo legatura? Ca nici de curs nu-mi curgea aproape deloc, in schimb aveam niste dureri...
Asa ca a trecut si luna aceasta. Chiar aseara ma gandeam ca zilele astea s-a facut un an de cand incercam continuu si 3 ani de cand nu mai folosim protectie de nici un fel (dar am mai fost eu plecata). Si rasu'-plansu', ieri am intrat in legalitate , adica m-am inscris la medicul de familie. Mi-a si dat trimiterea pentru laparo, scrie asa fremos pe ea "sterilitate primara", ufff...
ana_id spune:
buna gagici
am mai intrat si eu pentru ca sunt total bulversata si am nevoie de ajutor.am facut niste analize,doua din cate stiam eu dar cand mi-au dat rezultatele au fost mult mai multe.din pacate habar nu am ce inseamna.poate ma ajutati voi.
deci, analizele care trebuia sa le fac erau ssindromul antifosfolipidic si fibrinogenul.
ce am primit in schimb am sa va reproduc pt ca eu nu am gasit pe net ce inseamna:
1)PT1.sec Thromborel S =10.50 sec
2)PT1%Thromborel S=126.10%
3)PT1INR Thromborel S=0.81 INR
4)aPTT Pathromtim SL=21.70 sec
5)Fibrinogen Multifibren U 360g/l
6) LA1=76.45 sec
7)APS (SAFL)= pozitiv
8) Pc=98%
9)PSpr=68%
10)AT III=110%
11)PLat=0.68 cut oft=0.8
va multumesc
aylin_tarcan spune:
ana_id, nu ai si intervalele de referinta? daca nu ai intervalele, va trebui sa ma uit eu pe analizele mele de acasa, si iti voi putea raspunde mai exact. insa din cate vad, in primul rand ti-a iesit anticoagulantul lupic (LA) pozitiv, si de aceea apare la SAFL pozitiv. ai facut analizele la fundeni la uscatescu? daca da, iti recomand sa le repeti la coltea la hematologie la dr. simona avram. de la fundeni toti pleaca cu SAFL sau trombofilie
Aylin, 15+