Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Bine ai venit Hera 25, cum sa nu te primim?
Ysa si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine: ovulez normal, sotul normospermie, dar.nimic.De aceea m-am hotarat sa fac luna viitoare IA, apoi laparo in iunie.Va sarut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Maria, mie nu mi-a prescris nimic, pentru ca i-am spus eu ca iau Ovamit (si nu s-a impotrivit). Eu iau una pe zi timp de 5 zile. Despre Ovamit am auzit de la fete ca da niste stari de rau, insa eu nu am avut nimic prima data cand am luat, de aceea iau acum tot asta. Cele care nu suporta Ovamitul iau Clostylbegit.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mie mi-a zis dr T ca am ovulat, dar eu tot am dureri la ovarul drept (ca inainte de ovulatie). Nu stiu ce sa mai cred.Si nu stiu de ce dupa spusele dr T am ovulat atat de tarziu, in z17, avand un ciclu de 28 zile. Mentionez ca am facut stimulare cu clostybegit.
Apropos, Zenobia de ce tie ti-a dat sa faci stimulare cu ovamit?din cate stiam ovamit e mai slab decat clostybegit.
o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Hera, asa ovulez si eu, prin z18, la un ciclu de 28-29 de zile. Eu ovulez bine-merci, probabil de-aia mi-o fi dat ceva usor, nu stiu ce sa spun... Dar daca tie ti-a spus ca ai ovulat, inseamna ca asa a fost, nu te mai gandi.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera in vara fac 3 ani de cand incerc sa am un bb, am fost aici in Valcea la cel mai bun dr (asa se zice),el nu credea decat in monitorizarea TB. Temperatura mea nu creste peste 37 si-mi zicea k nu ovulez,desi aveam mucus si toate simptomele. Mi-a dat sa fac stimulare 6 luni cu ova-mit si sa-mi iau TB.In fiecare luna,imi zicea acelasi lucru: nu ovulez.Dupa aceste luni,mi-a zis k singura solutie e sa fac HSG,atunci m-am hotarat sa nu ma mai duc la el si m-am programat la T cu gandul sa fac laparo.Asa am devenit tutunareasa.
Pana acum am ovulat natural,asa s-a vazut la eco si nu mi-a dat pana acum stimulare. Luna trecuta cand a constat T k deja ovulasem, l-am intrebat dak luna aceasta vin tot din z15, mi-a tras o privire urata si mi-a zis sa ma duc la el doar sa constatam k am ramas. Acum cand ma voi duce,iar imi zice k nu vreau sa-l ascult. Poate imi da stimulare luna viitoare, nu stiu.
Citisem undeva k intr-o luna ovulezi pe stg,in alta pe dreapta, dar eu am ovulat 2 luni la rand pe dreapta. Sunt curioasa luna asta cum va fi.
Zeno nu-i nici o problema, poate sunt ultima trecuta si voi fi cea dintai dupa listuta ta.
Ehhh, visez si eu cu ochii deschisi.
Maria215ro mult succes la IA, sa se lase cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera si eu ovulez tarziu prin z16-17 si am cm la 30-32 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau, Zeno si abea asteptam sa va vedem si voua puiutii.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor cele care ati folosit Tribulus Terrestris pentru soti , de la ce firma ati luat .Spuneti-mi si mie va rog mult ca ma nevoie urgent de asta.
Multumesc
Pentru cele care nbu m-au vazut de mutl le spun ca inca ma chinui cu astenoteratospermia sotului la ultim aamnaliza aveam doar 7,5 mil de spermatozoizi si sunt la inseminarea cu nr 3.Astept rezultatul luna asta.
Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Luna trecuta cand a constat T k deja ovulasem, l-am intrebat dak luna aceasta vin tot din z15, mi-a tras o privire urata si mi-a zis sa ma duc la el doar sa constatam k am ramas. Acum cand ma voi duce,iar imi zice k nu vreau sa-l ascult. Poate imi da stimulare luna viitoare, nu stiu.
Citisem undeva k intr-o luna ovulezi pe stg,in alta pe dreapta, dar eu am ovulat 2 luni la rand pe dreapta. Sunt curioasa luna asta cum va fi.
Zeno nu-i nici o problema, poate sunt ultima trecuta si voi fi cea dintai dupa listuta ta.
Ehhh, visez si eu cu ochii deschisi.
Maria215ro mult succes la IA, sa se lase cu ochisori.

Ysa, eu nu prea cred ca este alternativ cu ovulatul. Eu in 6 luni am ovulat numai pe dreapta. A saptea pe stanga si hop bebele! Eu am inteles ca un ovar e mai activ in a ovula tot anul si odata sau de 2 ori (poate si mai mult) ovuleaza si celalalt - cand ii da voie colegul probabil.

Marinush, nu numai ca abia astept si eu sa vezi puiutii nostrii, eu ti-l dau pe mana pt ca vei fi atat de experimentata si pregatita in functia asta de mamica incat nu-mi e teama ca nu te descurci! Ajuti si o prietena mai nestiutoare...Ti-am spus ca vom plimba copilutii in parc impreuna? Acum aproape un an...in martie, tii minte?

Va pup

Clau

18+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

claucia, pai asta ziceam si eu. ca intai eco pe urma luat sange. dar chiar am aflat ceva important. desi cam tarzior deja. eu tot asteptam rezultatul la TT ca sa ma duc la T. Pai as fi putut sa ma duc cu ecografia de o saptamana deja. daca stiam....acum, cred ca azi o sa primesc rezultatele si la TT. Daca nu, ma duc la T. Dar nu stiu azi daca il gasesc si la ce ora. daca stie cineva, sa imi zica, ca dau o fuga daca nu TT-ul e important ci eco. ca am colul de 32mm, adica scurt pentru varsta sarcinii.

si astept sa imi ziceti daca il gasesc azi pe T (si la ce ore)

Aylin, 15+

Mergi la inceput