Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

priviti aici pozici cu matusici

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vaaaai, ce frumusete, ma uit la ea incontinuu cu colegele mele ce frumusete!!!! Ce bine-i sta si Alexiei cu ea in brate, si Feliciei si Dianei! Si lui Copilut si la toata lumea.

M-am uitat si la restul albumului, ce frumooooos.

pupici

Clau

18+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multumim, Marinusa, superbe poze! Emma este o dragalasenie, intr-adevar cum spunea si Claucia, m-am uitat din nou la restul albumului si am admirat-o, mai ales prima poza, cea in care rade, iti topeste inima!

Aylin, am cautat si eu pe net de mi-au iesit ochii din cap ce ar putea insemna "extensie incompleta a membranei amniotice
si, ca si tine, n-am gasit nik. Sincer, nu cred ca e ceva grav, ca ti-ar fi dat alt raspuns Iosup, n-ar fi fost asa de linistit. Probabil este o caracteristica fizio-morfologica mai aparte a sacului amniotic, dar care nu implica nici un fel de risc. Sunt curioasa ce iti va spune T. dar inca o data iti zic, stai linistita si ai incredere

Pup cu drag tutunicile!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

28+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

merci Amely!

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am si eu o intrebare: in cat timp se dau rezultatele de la TT? Am pe 13 martie programare la eco si tot in ziua aia ar trebui sa iau rezultatele de la TT ca sa ma duc seara cu ele la Tutu. E bine daca imi ia sange dimineata pe 13, apoi ma duc la eco si ma intorc dua-amiaza sa iau rezultatele de la TT (avand si eco la mine)? Of, sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. Azi Tutu mi-a zis sa vin neaparat pe 13 seara cu rezultatele si nu stiu cum sa fac...

Sim 12+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

sim_stoian, foarte ciudat ce ti-a zis T. Eu am fost la TT miercuri dimineata, si nici pana acum nu am rezultatele. lar la TT le trebuie dimensiunile de la eco. deci mai intai faci eco si apoi iti ia sange. Nu stiu ce sa zic, dar nu te vei putea duce la T. in aceeasi zi. dupa cum spuneam , eu tot astept, astept.....ca sa ma duc si eu cu ele la T. Si eu am inteles acelasi lucru de la T. la inceput. Ca ma voi duce in aceeasi zi. dar nici vorba. se face o saptamana de la eco morfologica si eu nu am ajuns cu rezultatele la T.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Salutare fetele. Mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare? A mai patit careva asa?
Va pup. O saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Sim Stoian are dreptate Aylin, nu poti merge la TT fara eco, nu- ti vor lua sange, sau in cel mai bun caz rezultatele nu vor fi concludente pentru ca este nevoie de varsta EXACTA a sarcinii ca sa coreleze toate rezultatele cu cele de sange, cu varsta si restul. Mersul este asa: ecografie, cat de repede TT dupa aceea, rezultatele la TT le primesti in principiu in 2 zile (eu pe email le-am primit ca atasament) si dupa ce le primesti liber la T fara probleme ca sa interpreteze.

Poti merge intr-adevar la T cu ecografia, lui eco ii trebuie sa interpreteze nu rezultatul la TT- deci daca mergi dimineata la eco la Iosup, seara poti merge la T fara probleme. Insa fara rezultate la TT. Mie mi-a spus doar sa-l sun sa ii spun daca e pozitiv sau negativ TT, nu a vrut sa vada rezultatul. Lui nu cred ca ii trebuie TT ci eco de la Iosup.

Poate era vorba doar despre eco?

Va pup

Clau

18+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Ysa, am stat chiar langa tine pe scaun atata timp.Haha, ce chestie!Chiar ti-am admirat unghiile.Spermograma a iesit f buna la noi.A ramas sa facem IA luna viitoare sa incercam si asa, daca nu 'se prinde' voi face laparo.Deja m-am programat pt 1 iunie.Tu in ce stadiu esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Zenobia mie mi-ai trimis pm-ul?Nu am primit nimic, cred ca nu este activat.Daca esti draguta trimite-mi pe mail maria215ro@yahoo.it.Merci

Mergi la inceput