Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am fost de dimineata la cabinet, si culmea surprizelor am ovulat (z17).Cum este posibil sa creasca intr-un timp atat de scurt un folicul care vineri (z15) avea 14,6 si sa si ovulez? Mi-a dat sa iau 2 ov Utrogestan timp de 10 zile, in cazul in care nu raman, mi-a zis sa faca sotul spermograma (el nu a mai facut-o pana acum).Acum urmeaza cele mai lungi si mai groaznice 2 saptamani...
Un week-end placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Elflo primele 10 mesaje postate pe site sunt citite de un moderator si abi apoi sunt vizibile. Iar in ceea ce o priveste pe vestita Ramona......no comment, multe am avut intamplari neplacute cu ea. Asta e.

Va pup fetele si va urez un week-end placut in continuare.
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Ysa, cu haina rosie am fost eu sambata la IDS.Sotului tau parca i-a mai facut o analiza dupa ce ati iesit din cabinetul d-nei Matei,nu?
cine-mi da si mie amanunte despre laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Merdan, Bonitta, sper ca a fost bine la laparo. Asteptam vesti de la voi!
Maria, ti-am trimis PM.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Zenosaru'mana k mai trecut pe listuta.Imi pare rau pt z1, dar mergi inainte, trebuie sa speri si sa crezi k minunea se va intampla.
Maria251ro eu sunt bruneta si eram in niste cizme albe. Sotul meu nu a mai facut nici o analiza apoi, trebuie sa-si faca prolactina saptamana asta. Perechea care era inainte mea, a mai facut o analiza, cred k era Iyoana cu sotul.Si ce v-a spus dr Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

AM INTRAT SA VA SALUT PE TOATE SI SA VA UREZ O SAPTAMANA BUNA
ZENO MULTUMESC PT.MAIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana usoara.
Noi mergem azi la 13.40 la Tutu. Mai vine cineva? Sunt curioasa daca vede si ce e. Daca e asezat corespunzator, ar putea sa vada. Abia astept.
toate tutunicile.

Sim 12+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sim tutu nu se pronunta asupra sexului copilului pana nu mergi la iosup. si oricum e cam devreme. eu asa cred.

neata fete, sa aveti o saptamana buna!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele! am si eu o intrebare, desi nu cred ca stie cineva, iar pe net nu gasesc absolut nimic
la eco morfologica de la 14 saptamani iosup a zis "extensie incompleta a membranei amniotice". l-am intrebat ce inseamna, mi-a zis ca inseamna exact cum suna, am intebat daca e grav si mi-a zis ca asa am venit cu ea. adica am ramas fara raspuns. cineva mi-a zis ca ar fi brida amniotica care poate duce la amputarea membrelor fatului etc. voi stiti ce ar putea insemna? ca nu mai pot pana ajung la T.

va si va rog raspundeti-mi daca stiti!

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Eu nu prea am ce sa va spun, ca nici macar nu am fost la Tutu, dar am intrat sa va spun o saptamina minunata! Abia astept sa ajung la Bucuresti si sa incep actiunea "bebe".Saptamina asta o sa fac monitorizare la Iasi si poate se prinde ceva (ar fi culmea )
Pina una alta....sper ca bebelusii o sa vina mai devreme sau mai tirziu la fiecare din noi!
Mi-a ghicit o tanti in cafea ca o sa am un baietel! Sa aiba gura aurita!( daca ar mai vedea si o fetita....)Mai important o sa fie ce "ghiceste" Tutu pe ovarele mele...

Mergi la inceput