Sa tinem impreuna Posul Pastelui!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara dragele mele, chiar asteptam sa vad cine deschide subiectul cu Postul Pastelui, asadar Gabriela multumim.
Eu tin postul, si imi doresc foarte mult sa "apuc" sa merg cat mai des la biserica si sa ma rog de iertare si binecuvantare. Suntem o familie tanara care ne dorim cu ardoare un copil, am ajuns la concluzia ca numai Dumnezeu ne mai poate ajuta. ( si medicii bineinteles).
Dumnezeu sa ne ajute!!! pe toti.
Doamne ajuta! Amin.

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Buna dimineata in a doua zi de post! Prima a fost o zi usoara
Irina si Sabina sa fiti sanatoase si sa nasteti bebei sanatosi! Sarcina usoara!
De papa: ieri am fost la mama si am papat supa crema de legume cu crutoane prajite, aseara acasa o ciorbitza de legume rece cu ceapa .
Pentru azi am facut pate de linte (seamana cu fasolea facaluita) si grau fiert cu miere si nuca! Asa ca am mancare pentru cateva zile!
O zi frumoasa si curata...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamnele mele!

ma bucur ca s-a strans atata lume, deja, aici! Post usor si cu folos tuturor!

Carmen_Marieta, eu am ramas insarcinata dupa luni de tratament si cand doctorii mi-au spus ca nu mai stiu ce sa faca.... asa ca fruntea sus, se poate, si Dumnezeu stie cel mai bine cand si cum!

Cat despre ce mancam, daca ati ramas in pana de idei, pot sa va recomand o carte foarte folositoare pe care am cumparat-o saptamana trecuta; a aparut la editura Polirom si se numeste 199 de retete vegetariene. Are atat retete cu lapte/oua, cat si retete "vegan", adica de Post. La mine este relativ simplu in timpul zile - avem in cladirea de la servici restaurant, care, stiind ca suntem in post, au in fiecare zi ceva de mancare de Post; asa ca la pranz mananc ce au ei. Acasa, seara, in general o salata cu multe legume, la care adaug cartofi copti, ca sa o fac mai consistenta.

Pentru iubitoarele de dulciuri... am descoperit o cicolata amaruie, de post, de la Heidi; este delicioasa.... si fiind amaruie, este si mai sanatoasa (si mai putin calorica).

Irina, sunteti eroine, oricum, si tu si Sabina!

O zi frumoasa tuturor!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

...chiar a trecut usor prima zi de post, desi am fost cu sufletul trist si incarcat de lucruri urate! Doamne ajuta-ma sa-mi recapat linistea si seninatatea si sa pot sa-i iert pe cei care cu voie au gresit in fata mea!

Va pup.

PS. Gabrielama, sa stii ca eu deja sunt prietena lui Heidi !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by adriana

Buna dimineata
post usor si cu mult folos duhovnicesc va doresc eu.
Deocamdata sunt in pana de idei.. nu mai stiu ce sa gatesc de post..
Aveti sugestii?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Adriana, uite o sursa de inspiratie:

RETETE DE POST

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

bUNA DIMINEATA!
Acum ca am vazut mamici care postesc ma voi stradui si eu mai mult.AM folosit scuza alaptatului si oboseala nesomnului, dar vazand credinta voastra m-am rusinat...

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mami cangur, cat are copilasul tau?
daca are sub 8 luni...eu una n-as tine post, decat miercurea si vinerea si eventual cate o saptamana fara carne.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Mami cangur, cat are copilasul tau?
daca are sub 8 luni...eu una n-as tine post, decat miercurea si vinerea si eventual cate o saptamana fara carne.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
da,asa e,in sarcina parca e mai usor sa tii un pic de post,dar alaptatul slabeste mult,Mami cangur,trebuie sa te hranesti consistent,altfel o sa pici din picioare.Cand am alaptat pe Ilinca aveam mereu pofta sa mananc carne cat mai grasa de porc,slanina,din astea,desi pana atunci mancam asa ceva o data pe an,la Craciun.Dar cred ca cerea organismul,nu stiu.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt si eu pe baricade alaturi de voi, am inceput de ieri sa-l tin si eu ca lumea.
Doamne-ajuta!
Irina si Sabina, sarcina usoara in continuare, daca sunteti cu gandul alaturi de noi e suficient!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Tzuni si irina,
multumesc pentru retete.. O sa le rasfoiesc..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput