ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hai mai Gabita, ca tu esti cea mai tare din parcare!Las ca mergi la nenea Zadori si te face bine!Si te captuseste si cu vreo 2 gemeni si mai vorbim apoi,daca o sa mai ai timpPai tu ne incurajai pe toate si acum ti-e frica?
De mancat am mancat spaghete de orez cu sos de rosii, fara carnita...dar off the records...shhhhhhhhh.. sa nu mai spui la nimeni...am am mancat trei mici fara paine...shhhhhhh
Bad girl!
Te !Astept maine rezultatul de la analiza.O seara excelenta a la ESCA!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

MICI????????????????????

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zenobia asta imi spune si chinezutul meu.
Ti-am spus deja sunt ipohondra si imi este greu sa ma gandesc ca sunt OK. Sotul meu se mira cand ma vede ca ma bucur pentru ca imi este bine . Ma intreba dar cum ar trebui sa fie in afara de bine. Asta este din pacate cu boala asta te bucuri ca iti este bine .
Eu am avut operatia clasica, chistul era foarte mare si exista riscul de a fi cancer, CA 125 de 10 ori mai mare decat era normal. Asta a fost in 2003. Ultima ecografie a fost in 2004 prin vara si nu m-am mai dus la control pentru ca nu vroiam sa mai primesc vesti proaste. Acum firesc am emotii la eco dar chinezutul meu zice ca sunt bine.
Incerc sa fac bine.
Eh, ce sa faci mai cazi te mai ridici, trece....
Oricum faptul ca pot sa spun aceste lucruri este super. Ma mai descarc si eu.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Mea culpa!Mea culpa!Mea macsima culpada mmici...

Mergi la inceput

Ei, madamme, nu stiam ca esti ipohondra ca nu mai saream asa pe tine! Saream mai rau!!! Lasa-le incolo de temeri ca stii si tu ca cel mai important in orice boala e sa lupti cu ea, nu se te lasi in voia ei. Ma rog, stii tu mai bine. Ce analiza astepti maine?

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Lucialu esti super tare. MICIIIIII.!.!..! Oooo my Good!
Off the record, si mie imi plac , sorry dar am observat ca nu ma simt bine dupa ce manac mici asa ca o sa renunt definitiv la ei .
Trece si starea asta proasta fiti sigure, ma mai apuca amocul .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Beeeeey!!! Sa vedeti ce legume am in cuptor... cu muuuuuult usturoi!!! Dupa aia recunosc ca merge o .

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Zenobia promit ca imi revin . Oricum lucialu te rog sa scri mai des ca mi-au trecut toate temerile . Super faza cu miciiiii.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

CA 125. Cica chiar daca este pt. depistare cancer ovare, poate indica si existenta unor focare acitive de endometrioza.
Si legat de mici:bate-ma, omoara-ma, dar tare buni or fost!

POFTA LA BERICA!Sa traiti, Gabitu!Ma conformez!

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Va pun poze cu meniurile mele sa vedeti ce bine se mananca la endometrioza!!! Imediat!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput