ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adelamaria buna ziua-buna ziua!Si un nou "machiaj"Mai mai!
Stii tu zicala aia:cate bube rele toate-n babii meleAsa si noi!Sper ca esti totusi bineeee.am fugit!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adelamaria iti sta bine machiata.
Eu sunt aici si va urmaresc .
Pupici la toateeeeeee

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Scuzati ca am lipsit!
Eu trei zile sunt la universitate, 2 la celalalt serviciu unde ma pot lafai pe net cat vrea muschiu' meu.

Va pupacesc pe toate!

Eu azi incep stimularea cu Ovamit pentru o noua luna de sperante si monitorizari. Probabil ca cealalta incerc o IA... sau ma duc intai la homeopat... nu stiu, nu m-am hotarat inca. Voi ce ziceti?

In rest ma indop cu salate. In seara asta fac legume la cuptor!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Yami, Yami, suna bine Zenobia . Nu stiu ce sa zic. Poate te inspira ce fac eu. Eu merg la doctorul meu ginecolog, in paralel vorbesc, momentan, pe e-mail cu doctorul meu de la Szeged, pentru FIV si merg si la chinezutul meu la tratament. Poate toate combinate or da ceva de bine, desi.... La noi problemele de fertilitate mi se datoreaza. Sa vedem ce zice medicul despre analize...
Adelamaria referitor la net sa sti ca si eu am avut probleme sa accesez pagina dar la adresa, dupa com am adaugat /forum si s-a deschis imediat pagina.
Va pup pe toate

Gabita

Mergi la inceput

Da, as fi facut si eu la fel dar m-a speriat ce am citit in ultimul timp despre Maca, mai ales ca am luat si eu, nestiind ca nu am voie din cauza endometriozei. Iar acum am avut un CM super-mega abundent (nu pot sa descriu ce sovoi a fost) plus o intarziere f mare pentru mine... Asa ca nu stiu ce sa mai cred nici despre naturiste, si nu as vrea sa le amestec. Nu stiu... De-abia astept sa vorbesc cu Tutu!!! Ce mi-o zice aia fac! El mi-a zis de IA, dar m-am gandit ca sotul meu are normospermie, si nu ar prea avea rost IA. Dar daca imi mai zice Tutu sa fac, o sa o fac, nu vreau sa devin mai dr decat doctorii.

A! Si unde va vedeti voi, nene? si frumoase, si machiate? Nu de alta, da' vreau sa va vaz si io! Sau m-am tampit si nu mai pricep nimic (recunosc ca am citit cam in diagonala ca ma grabesc sa vaz ce face papa!)

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zenote salut de langa castronul cu spaghete de orez!Mergi si la homeopat.Oricum poti sa vorbesti cu dr. T despre asta.
In legatura cu mumoase si machiate, ceea ce esti si tu,ghici?Este vorba despre efectul glow de la nickname-uri, pe care fetele si le-au cumparat cu punctele obtinute.
Te si iti doresc o seara placuta!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

M-am gandit eu... ca vazusem ceva cu puncte... dar pentru ca am mozilla, eu nu vad nici un glow (nici macar pe al meu propriu si personal ]

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Zenobia , asa cu ti-a spus si lucialu ne-am cumparat machiaj pe puncte de la magazinul de puncte .
Lucialu ce faci? Esti prin zona? Ce ai mai mancat bun azi, chiar daca nu de regim .
Adelamaria si Boo-Oana .
Ioanatugs ce faci? Sper sa fi bine.

Pe mine incep sa ma ia temerile legate de vizita la doctorul de la Szaged. Daca zice aia, daca am ailalta.... si tot asa. De la nenorocita asta de boala si de la medicii incompetenti de care am dat am devenit IPOHONDRA. Offfff DD, sper sa imi revin.
Pupam toate fetele

Gabita

Mergi la inceput

Zenobia sa iti povestesc: esti superba, arati fantastic o adevarata . Glow-ul tau denota putere, sex apeal si erotism. Esti de un rosuuuuuuuu intens. Intradevar interesanta ca prezenta .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Gabi, nu cred ca ai de ce sa iti fie frica. Ce poata sa vada, s-a vazut la laparo. De-acum nu trebuie sa mai vada.. decat ce au de facut! Cheer up! Ne-au apucat pe amandoua panicile...

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput