E adevarat ce s-a intamplat ?

E adevarat ce s-a intamplat ? | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Tocmai am vorbit cu mama in tara si mi-a spus ca un doctor de la Sp de copii Grigore Alexandrescu a aruncat pe geam o fata de 18 ani si fata e in stare grava!
Nu-s ahtiata dupa stiri de genul asta , dar nu-mi vine sa cred!
E adevarat???

mami de Calin rasfatzat:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

E adevarat atata ca nu s-a intamplat la spital http://www.evz.ro/article.php?artid=292478

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

acum am citi si eu
[http://www.evz.ro/article.php?artid=292478]
Doamne fereste, si este asistent universitar la catedra de chirurgie infantila a Universitatii de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'' , si medic la clinica de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''.
Pe mana cum ne lasam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

papadie, se pare ca am scris in acelasi timp, dar al meu mesaj a ajuns mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Doamne fereste-ne!
ca biata fata sa fie bine si sa-l trimita acolo unde ii e locul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In tara asta si doctorii sunt nebuni, violatori si criminali!!! Un dr la spitalul de copii!! Este infiorator!

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

adica a chemat o fata de 17 ani acasa sa-i schimbe un pansament, si de fapt a violat-o si aruncat-o pe geam?!

asta-i un nebun pe mina caruia puteam sa ne lasam noi kupiii in spital?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da Elise, daca iti poti imagina. Eu am fost internata cu baiatul meu la G.A. si d'asta sunt asa siderata!

quote:
Originally posted by Elise

adica a chemat o fata de 17 ani acasa sa-i schimbe un pansament, si de fapt a violat-o si aruncat-o pe geam?!

asta-i un nebun pe mina caruia puteam sa ne lasam noi kupiii in spital?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cu toate astea nu pot sa nu ma mir si sa ma intreb : ce naiba cauta o fata de 18 ani acasa la doctor?! Sa-i schimbe pansamentul? Noaptea? Acasa la el?
Haideti sa nu aruncam cu noroi in nimeni pana nu aflam mai multe amanunte!

Iar faza ca in tzara asta...etc...etc...: ati gresit subiectul. Ala e la ZZ deja! Vreo trei subiecte de fapt!

O zi buna!

PS: offtopic: iar are OTV-ul subiect pt vreo juma de an!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
ce naiba cauta o fata de 18 ani acasa la doctor?! Sa-i schimbe pansamentul? Noaptea? Acasa la el?

nu, copila aia de 17 ani s-a dus sa-l seduca si sa-l abandoneze.
Multumita?!
Asta justifica sa o violeze si sa o arunce pe geam?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

In tara asta si doctorii sunt nebuni, violatori si criminali!!! Un dr la spitalul de copii!! Este infiorator!

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Hai mai da-o incolo de treaba, chiar asa generalizam si jignim de dragul frazelor fara nici un sens? De doctorul ala englez care a omorit nu stiu cite zeci de pacienti ai auzit? Asta inseamna ca medicii englezi sint criminali? Documentarul despre un doctor american care isi omora pacientii batrini dupa ce ii convingea sa treaca averile pe numele lui l-ai vazut? CInd oare o sa ne obisnuim sa mai judecam oamenii pe categorii de culoarea pielii, meserie, accent, imbracaminte, mers, greutate etc? Ma enerveaza ingrozitor generalizarile de orice fel, despre oricine. Nebuni, hoti, criminali sint in orice categorie sociala, de unde pina unde "vai, e medic, nu se poate sa faca asa ceva, inseamna ca toti medicii sint periculosi". E om si nu meseria il face bun sau rau. Mi se face greata de cite ori aud chestii de genul "in tara asta..., toti romanii sint" etc

Mergi la inceput