E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , nimic surpinzator ,generalizarile la ele acasa.

Acum eu stau si ma intreb cam ce anume cauta o fata de 18 ani acasa la un doctor.Schimbatul pansamentelor nu tine , ala se face in spital sau este facut acasa la pacient de obicei , si asta in timpul zilei , in nici un caz noaptea. Acum eu m-as intreba daca a violat-o sau nu .
mai trebuie sa si triem informatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

XIO, s-a violat singura si s-a aruncat singura pe geam dupa aia, ca sa compromita bietu' om nevinovat.

A, si sa nu uitam - a intrat la el in casa, noaptea, prin efractie... nu ca ar fi fost cumva invitata!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

E foarte interesant primul comentariu de pe forumul EvZ. Sper ca e o gluma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Orice cauta la el acasa, cu voia sau fara voia ei, nu justifica faptul ca a aruncat-o pe geam. Ca o fi violat-o, ca o fi fost ea de acord sa intretina relatii sexuale nu avem de unde stii momentan insa aruncatul pe geam... Ca doar nu o sa spuneti ca s-a aruncat singura doar ca sa se razbune pe nenorocit. Sau?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Din spusele sefului de clinica unde lucra individul,tatal lui fusese boxer,iar mama(ironie ?!)medic la Jilava,iar la testele psihiatrice si psihologice facute ar fi iesit bune (tare-as crede ca au fost superficiale,si ca la noi inca mai merge pe sintagma "o mina spala pe alta",mai ales in domeniul asta!).Vecinii spun ca avea o fire violenta,ca se certa des cu nevasta,care in urma cu citeva zile plecase de acasa cu cei doi copii.Poate,pe undeva mostenea tarele lui tat'su ?! Oricum,fapta lui n-are nici un fel de scuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io asist pentru a nu-stiu-cita-oara la dezinformarea mass media. Io cu urechile mele am auzit la TV ca cea aruncata pe geam era sotia, nicidecum vreo tinara terta parte la poveste.

Ma rog, altceva voiam sa zic, apropo de ce zise papadica, cu comentarul de pe forumu EVZ. In acelasi reportaj de la stiri, reporterii se dusesera sa ii mai intrebe pe vecini una alta si nici unul n-a vrut sa vorbeasca cu ei, de frica nebunului.

Deci din nefericire, e adevarat.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

wow,ce stire.dar s-a dovedit violul pana la urma?
si,chiar,ea ce cauta acolo?
poate a aruncat-o nevasta doctorului.

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Idaira , ce are daca tatal sau era boxer? Toti boxerii crezi ca au ajuns la meseria asta doar pt. ca isi iau familia la pumni acasa?

Elise , da , se poate , asa cum fetele de 14 ani spun ca au fost violate "cu salbaticie" de 7 baieti si batute , si cand colo se afla ca fata de 14 ani cu care plangeau toti facuse sex in grup cu aia si luase bataie de la altcineva.
Tu crezi imediat tot ce scrie in ziare sau se spune la stiri?
Daca da , probabil sunt mai multi doctori care au aruncat pe cineva pe geam , ca eu a auzit ca a aruncat un doctor o fata de la geamul salonului in care era ea internata si ca fata nu a fost violata, ca un doctor a aruncat o fata de la balcon de la el de acasa dupa ce a violat-o , si tot asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hai va rog io nu va aprindeti!
Eu am deschis subiectul asta pentru ca e vorba de un doctor care trateaza copii (ai nostri) si eram pur si simplu shocata.
Om vedea pana la urma cine si pe cine a aruncat de la geam, ok?

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Scuze daca pare ca sunt aroganta , dar scriu repede si mi-era lenesa dezbat .
nu ma aprind , spuneam doar sa asteptam sa vedem pana la urma ce si cum , ca tocmai am auzit o stire diferita de cele de pana acum

Mergi la inceput