*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 29
numeioana spune:
Ramonella, am vazut pozele. Surecheck se pozitiveaza mai greu putin, de-aia nu e rosie rosie liniuta aia... Ce ma bucur pt tine!!!
Irina, inca nu mi-a trecut de tot. Am luat numai homeopate si nici picaturi nu mi-am pus in nas... Nu vreau sa risc nimic. Stau cu nasul infundat mai bine... Pupici!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ancadragoman spune:
Neata fetele
Viriniana bine ai venit pe la noi si stai linistita ca scapam noi de starea asta.
Ache,Ramo FELICITARI!!!!!!!!!! Doamne ce ma bucur si va pup burticile.
Tzuca imi pare rau si iti doresc putere sa treci peste.
Ale mare idioata dr aia ,binbe ca ai scapat de ea.
Raluk ce ai facut cu testul ala?
Pup toate fetele
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
RAMONELLA spune:
Fetelor am tare mult de lucru,dea ceea nu intru.Cand am vreme,tot la voi vin,ca n-am pe nimeni dincolo.Stati linistite ca nu plec de aici pana nu va iau pe toate.
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
3+
Alysh spune:
Ramo, felicitari! Ai grija de tine, stai cumintica si nu te ingrijora
de scurgere, probabil e vorba de imnplantare.
Felicitari Ache si celorlalte fete care au ramas insarcinate.
SA aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!!!
Eu sunt abia ziua a 5-a, deci in curand incepem DISTRACTIA!!
Va pup fetelor
http://tt.lilypie.com/Yr7Sp2.png
Anne_Ma spune:
NEATA FETELE!
FELICITARI GRAVIDUTZELE!!!!!!
Ne luati si pe noi cu voi?
La mine este ciudat rau. Sunt in Z 9 a CM, TB este 37.2 testul de ovulatie este negativ, bineinteles, eu ovulez in Z14, nu mai inteleg nimic.......
ancadragoman spune:
Anne temp o iei fara sa te ridici din pat?
Vaginal?
Te intreb ptr ca este cam mare ptr Z9 ...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Adaria spune:
"neata fetele !!
Vad numai vesti bune pe aici!!
Ache felicitari!! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un sanatos!!
LoredanaG aceleasi urari si pentru tine!!
Ramonella ma bucur tare mult si pentru tine!! Un perfect si o sarcina usoara!! Scurgeri am si eu de 2 zile, asa ca nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, atata timp cat nu miros si nu ai sangerari!! Am inteles ca sunt normale!!
Iar in ce priveste tb si la mine a mai scazut, apoi a crescut iar... nu iti face griji !! O sa te linistesti cand ai sa mergi la doctor si ai sa vezi ca totul e bine!!
Winter si pe tine!! Si felicitari!!!!!.Dureri de burtik am si eu...dar mai mult asa pe mijloc, ca o arsura in interior...nu stiu cum sa iti explic prea bine!! Abia vineri am reusit sa imi fac programare la doctorita mea si atunci am sa ma linistesc si eu...si poate poate se vede si bebe la eco.!!Atunci o sa am 5 saptamani incheiate!! Abia astept sa treaca mai repede saptamana asta!!!
PamELLA si cred ca pot sa te felicit si pe tine pentru burtika!!.La mine primul test s-a pozitivat foarte foarte slab in z25 din 28, in z12 dupa ovulatie, iar cel mai tare s-a pozitivat un test Barza.Acolo s-a vazut foarte bine a doua liniuta!! Eu zic ca poti crede ca e acolo in burtik!!.Astept sa vii cu vesti !!
Irlandeza !! Eu zic ca bebe e un mare luptator si ai sa vezi ca totul va fii bine!!
toate fetele si sper sa fie cat mai multe burtici luna asta!!
Raluk dulce si pe tine!! Eu zic sa nu cedezi inca!! Cine stie poate e un mic si la tine si vrea sa te tina asa putin in suspans!! Incearca un test barza. La mine s-a pozitivat cel mai bine!! La SureCheck abia daca s-a vazut ceva!!
toate fetele dulce!!
unui mic de 4 saptamani si 3 zile!!
teomaria spune:
Anne, la ce ora ti-ai luat TB?E cam mare pt. perioada din-aintea ovulatiei
http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
ancadragoman spune:
Fetelor ati disparut?
Hai ca va pregatesc un capitol nou in care vreau sa vad multe gravidute.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
BillyBilly spune:
Buna fetele!!
Ache, felicitari!! Ramo, fii fericita!! Sa-ti traiasca!!!!
Ale, nu ti-a pomenit nimic de anexita?? Inflamatiei nu i-a dat un nume? Simptomele tale le-am avut si eu si tot ciclu de max 2 zile.
Stie cineva sa interpreteze analizele hormonale de mai jos? Am programare la endocrinologie deabia pe 1 martie...
Deci in Z23, am asa:
TPO 1.05 (normal < 5.61 m/ul)
TSH 1.3873 (normal (0.35 - 4.94 microUI/ml)
Testosteron 1.22 (normal 0.13 -1.08 ng/ml)
Prolactina 14.22 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Progesteron 3.51 (normal pt. faza ovulatorie : 0.8 - 3.0 ng/ml; pt. faza luteala: 1.7 - 27 ng/ml)
IGF-1 (somatomedin C)- 309 (normal 110-300ng/ml)
Analizele au fost luate evident la scurt timp dupa ovulatie, probabil a doua zi. Asa am estimat si eu si asta imi arata analizele. Nu stiu cum e progesteronul si testosteronul si cu IGP-ul?? Valorile sunt un pic marite.
Cine stie, sa ma ajute si pe mine, va roog!!
http://tt.lilypie.com/Y53vp2.png
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald