*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 22
nushulica spune:
ramonelaafelicitari din toata inima!!! ar trebui sa mergi la medic luni marti sa zici ca ai test pozitiv si o scurgere rozulie sa-ti dea tratament de sustinere de la inceput pana atunci oricum nu te stresa
teomaria eu zic ccc ca aia 21mm la tine is un bb mic mic e valabil tickerul tau??
INGRID
mihaser spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salutare fetele!
Sunt si io o aspiranta la rolul de mamica...sincer recunosc cu nerusinare ca sper sa stationez cat mai putin pe aici si sa devin o mamica de noiembrie/decembrie.
Laura Ioana si eu am facut un test de ovulatie si in 15 mi-a iesit foarte pozitiv. Din cate am citit eu o singura data pe luna are loc ovulatia...eu sper sa se fi intamplat atunci. Abia astept martisorul sa vad rezultatul!
Va pup fetele si sper sa ma primiti si pe mine printre voi! Poate mai invat si eu ceva...ca desi am o sarcina la activ...habar nu am cum am ramas!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Scuze am gresit ca am intrat la voi...beata de mine acum am vazut ca exista topic special ptr mamici aspirante din nou...atat mi-e de draga Laurici ca am mers si io dupa turma...i-am promis ca o urmez la aspirante. Va urez tuturor sa ramaneti insarcinate foarte repede si sa fim impreuna la odisee.
Mii de scuze!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ancadragoman spune:
Hello fetele
Azi nu am mai luat temp ptr ca nu mai am chef,de fapt nu am chef de nimic.
Felicitari noilor gravidute .
Va pup pe toate
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Laura Ioana spune:
Mihaser esti o draguta! Iti tin pumnii sa reusesti din nou sa fii mamica si, cine stie, poate vom fi iar colege la mamici de noiembrie-decembrie, de data asta Poti oricand intra aici, ca doar esti tot aspiranta, chiar daca ai un strunf, deja
Teo multumesc mult pt vorbele bune. Sper sa am dreptate in ceea ce te priveste.
Poze Laura
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Ralu,sunt bine.Azi am avut un test aproape pozitiv.Se vede foarte bine.Ma ingrijoreaza faptul ca am o scurgere bejulie..Mi-e cam frica.Sper sa fie totul ok.Luni o sa incerc sa va arat si poze,dar nu stiu cum sa le pun.
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
sCURGEREA BEJULIE E NORMALA, DACA NU MIROASE SAU NU TE USTURA, SAU NU TE MANANCA..... E u o am si acum.
Sper sa fi
Noi 2 singurei
numeioana spune:
Ramonella, felicitari pentru burtica! Ma bucur ca am avut norocul sa te trec cu mana mea la gravidute. Sarcina usoara!
Winter, tu urmezi!
Nushulica, pune-l pe sot sa se ocupe de raceala ta! La mine a mers
Irina, tu cand ne dai vestea?
Raluk, mamaaaa, m-ai intrecut la temperaturi! Credeam ca eu le am cele mai ridicate...fata de celelalte fete, dar se pare ca tu esti un fenomen! 37,4 - 37,5 ?!! Esti sigura ca n-aveai febra?
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
winter spune:
Neata fetelor! TESTUL(dr. Sigur) ESTE NEGATIV!!!!!!!!!!Acum nu stiu ce sa cred.Poate m-am dereglat de la Duphason???Deja au trecut 9 zile de la ultima pastila si uratii nimic. Ce parere aveti de testele Dr Sigur??? A mai luat cineva Duphaston si apoi i-a intarziat menstruatia??? Cred ca asta am patit eu:DEREGLARE sanii ma dor in continuare dar testul e clar negativ!!! RAMONELLA felicitari ,sigur esti !!! IOANA VA pe toate si sa aveti o duminica placuta! Acum cine mai vine la o ???
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
raluk_ spune:
buna dim , am facut si eu ochisori.
winter, im pare tare rau..poate totusi esti gravida si nu arata inca testul....nu fii suparata, daca nu e sa fie luna asta, va fi luna viitoare o sa vezi!
eu, azi z24 din 26, tb 37,3..
ioana, nush..poate o fi afectat temp de ieri faptul ca am fost mai devreme la toilet....