**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
LISTA ASPIRANTELOR
Adelia alin(Adelia-Alina), 37, Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare de trompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic, 3 Fivuri nereusite
agerica, 37, infertilitate feminina primara, probleme ale trompelor rezolvate prin laparoscopie
amzulica, 36, sotul azoospermie. Investigatii si interventii: operatie laparoscopica de fibrom subseros pediculat, HSG si cauterizare col, 10 IAD pana in prezent.
anastacia, faza de analize, urmeaza o IA
Carry (Maria), aproape 37, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 8 IAD, sotul cu oligoastenospermie
Chivutamonica (Monica), 39, Infertilitate feminina= Cm neregulat
cicina (Carmen), 44, Varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control, foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare, 3 FIV nereusite
Ciela, 40, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.
Copilutzu (Doina), 38, Leu, Infertilitate. Din toamna 2006 IAD
Crinuta71 (Ioana), 35 ani, Sagetator, Infertilitate inexplicabila= 6 IA + 2 FIV nereusite
Cristina38(Cristina), 38, Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit. Acum urmeaza in toamna 2006 fiv cu embrioni congelati
Cristinici (Cristina), 37, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite
Danuda, 45 ani, in asteptare de donatoare de ovule
ednut(Simona), aproape 37, Leu
Gabi_66(Gabriela), 39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila
Gabitzu37, 37 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani
goldi, 36, Leu :sterilitate secundara de 3 ani. 2 sarcini la care a renuntat in urma cu cativa ani.Sotul:oligoastenospermie usoara
greenapple2611 (Simona), aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni
Idaira 35ani(in ian.2007),incercari de 9 luni, un chiuretaj in aprilie2006
Juliada, 36 ani, o fetita care face 6 ani in decembrie,si mai vrea un bbpe care il astepta de 1 an jumate
KAMY13, 35, are un copil de 11 ani
KITTA(Anca), 39, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 8IA nereusie(7 cu stimulare si 1 fara).Urmeaza un FIV
Li69, 37, de 17 ani asteapta un copil
Madalina1968(Madalina),38, infertilitate (aparent) inexplicabila
Marusca (Maria), 35, Gemeni, infertilitate primara inexplicabila, problema cu glera (imobilizeaza gigeii)- recomandare IAS, va incepe din septembrie
Michita (Laura), 36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV
Miki-miki (Mihaela), 36, Leu, Infertilitate masculina(primara)= azoospermie cu recomandare FIV+ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara (posibil in primavara 2007 la Giulesti)
Mirela_1 (Carmen-Mirela), 35, Capricorn , urmeaza sa faca FIV, sotul cu astenospermie
MissParker 39 ani, Scorpion
________________________________________________________________________________
Nasha_4as (Luciana), 39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie
nico.tausend(Nicoleta), 38, Sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie
norasorana(Valeria), 37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie
Nucutza (Irina-Felicia), 35, Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite
Roxali (Ali), 35, mamica lui Enrico.
Signora, 35 ani
Stelutza_36 (Csilla), 37, Rac, Infertilitate inexplicabila
Teli (Otilia), 39, leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite
Vali_delide, 36 ani, infertilitate secundara, doua intreruperi de sarcina la 21 ani, sarcina oprita in evolutie acum 4 ani(la 12 sapt), 2 ani de AC, mercilon, HSG: trompa stanga cote negative, trompa dreapta slab pozitive
Victoria (Veronica), 38,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2 sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 2FIV-uri nereusite
Zorra, 38, Balanta: programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...
--------------------------------------------------------------------------------
CRISTIAMA 37 ani, sarcina recenta oprita din evolutie
________________________________________________________________________________
LilianaFi 37ani,(de Paste),endometrioza pelvina,trompa stg.infundata, aderente-adezioliza, o sarcina oprita in evolutie in 2006
LISTA INVITATELOR
Nusy (Marinela), 31, Taur, Infertilitate masculina
--------------------------------------------------------------------------------
Ioanatugs (Ionica), 33, Taur, Infertilitate feminina secundara=endometrioza operata laparoscopic in mai 2006, obstructie partiala pe trompa dreapta, 3 IA pe ciclu natural nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 ani, o sarcina pierduta la 31 ani + infertilitate masculina - oligoastenozoospermie severa.
Piticul (Irina), 33, Fecioara, Infertilitate feminina primara=trompe obturate (sactosalpinx bilateral)
Tabitha (Ioana), 30, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble). Urmeaza alte IAD si un posibil FIV cu donator in 2007.
corina_p(Corina), mastoza fibrochistica
danyalo (Elena Daniela), 30, Leu- infertilitate masculina, diagnostic initial oligoastenoteratospermie severa, momentan oligoastenozoospermie usoara. Un IAS nereusit.
Bubulina1 (Karina), 33, Leu -probleme masculine, o sarcina oprita in evolutie
iazminn, 31 - sterilitate masculina( oligospermie severa), 1 IAD, 1 IAS, 1 FIV cu ICSI.
Felicia, 31, balanta, ambele trompe 'desfundate' prin laparo desi stanga mai "subreda" ( a avut sactosalpinx); sotul: astenoteratozoospermie
Idaira, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
Turturica, 31 ani, Leu, infertilitate inexplicabila
Aurel cris(Cristina), 33 de ani ,2004 HSG+laproscopie care au iesit bune, 6 IA (una reusita cu sarcina oprita in evolutie la 10 saptamini), 2006 alt HSG care arata trompe permeabile,dreapta putin mai lenesa. Urmeaza inca 2IA cit pregateste dosarul pt IVF
Scamiy, sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani in 2006
LISTA GRAVIDUTELOR
Carmen94,(Carmen), 35+
vio_10_1970(Claudia),36, Scorpion
Val (Valentina), 38, Varsator
gabiu(Gabriela),32,Berbec+
Iulia_Braila (Iulia), 36, Leu +
lia68(Camelia), 38
Liana30, 33 ani, prin IA la Szeged+
Danotino, 35 ani
__________________________________________________________________________________
Profa , 37 ani
__________________________________________________________________________________
Lista ....aspirantelor noastre:
ALEX - 21 febr.2007, puiut de mami MARI-LU, nascut la 38 saptamani, cu 3.400 kg. si 53 cm.
Lista ramane deschisa pt completari
Raspunsuri
Ioanatugs spune:
Un nou capitol mult mai norocos va doresc si cea mai de pret urare: La mai multe gravidute printre noi!
Nusy, Avalon, Miki-Miki, Andrabirni, Mirela_1, Copilutzu, Piticul, Felicia...si tuturor aspirantelor un mare!
Iar gravidutelor noastre speciale: Iulia_Braila, Gabiu, Liana30, Carmen94, Orchis, Mari-lu cate o ca nu ne-au uitat si ne incurajeaza mereu!
poze
nucutza spune:
Fetelor, eu cred ca Liana e super, pt ca are o super valoare la bhcg. A scris la unguroaice (p.16). O fi avind tripleti! ma bucur pt. ea, ca ne-a dat niste emotii!
Vad ca pe aici, pe DC, nr. de la purtator creste proportional cu anii de asteptare. Oi face si eu fo 6!
Pupici la toate pushtoaicele. Chiar daca intru mai rar, voi toate stiti ca ma gindesc la voi.
Victoria spune:
Buna fetelor..Nu am mai scris de mult, pt. ca nu reusesc sa ies din deprimare, din noiembrie( dupa al 2-lea FIV).Nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o iau, nu ma simt in stare sa adopt..nu-s prea optimista, sper sa nu va stric dispozitia...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
IULIABRAILA spune:
HAI FETELE , HAI FETELE !
nu va lasati mama, noi sintem aici sa va sustinem.
IULIA
23+ cu bebe FLORIN MARIO
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by nucutza
Vad ca pe aici, pe DC, nr. de la purtator creste proportional cu anii de asteptare. Oi face si eu fo 6!
si io foo 15... ..
Mi-ar trece toooate supararile...
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
Andrutzabirni ELEFANTZEII tre’ sa fie neaparat cu trompa in sus.
Nu stiu de ce???
Ioanatugs si eu stiam ca GIFT nu se face inca la noi in tara..pacat…Cand o sa se faca ...o sa fiu la pensie...
aaaa…am iesit din butoi ….v-am zis ca nu tine muuult la mine…
Liana30 Baga-ne tu o veste daia bunaaa!!! Sa mai prind si io curaj… Stiu ca esti pe listuza la gravidutze dar ….vreau sa “aud’ de la tineeee!!
Offf Victoria…..iti dau io milioane de pupushori numai sa te simtzi mai bine..Dumnezeu sa iti ajute sa treci mai usor peste asta!!
Stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar eu sunt alaturi de tine!!!
Nici eu nu ma vad instare sa infiez si SINCER!! Nu ma vad trecuta de 40 de ani fara copilutz , si intreaga la minte….Cred ca inebunesc….Ideea este ca “noi” trebuie sa mergem pe IAD. Si asa sansele sunt micutzele..Incerc sa nu ma gandesc la viitor!!!
Te pup si te inteleg!!
Mickiliiinaaaaaaa pupa copilutzu' fata goshpodina!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
carmen94 spune:
mey,ce mai faceti voi?
IULIABRAILA.........ce facus mama?schimbai fetita pe un baietel?!?!?hehehe......lasa....sanatos sa fie,mancacios si cuminte!!
Andrutzabirni......cum zice copilutzu,stiam si eu.elefanteii sa aibe trompa ridicata si eu mai stiam sa ii pui cu trompa orientati catre fereastra.cica asa e bine.mai multe nu stiu.
LIANA..........nu ne mai dai nici o veste?!?!?!?!?esti bine?stai ca acum am citit ce a scris nucutza.ma duc sa bag un ochi si pe acolo.
nucutza...6?!?!?!?...pai o sa-ti manance si urechile fetita!!!!.acum deh! 6....9....numai sa fie!
Ioanatugs.......pai cum sa va uitam?!?!?nu de aici am inceput?!?!?
fetile.....cum am promis vin cu poze de la eco.bebe e deja de 2 kg.se preconizeaza ca la nastere sa fie de 3kg.800.misca de zor si ne-a aratat si puta!
POZE
va pupic pe toate!
Carmen 32+cuDarius
goldi spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Buna fetelor..Nu am mai scris de mult, pt. ca nu reusesc sa ies din deprimare, din noiembrie( dupa al 2-lea FIV).Nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o iau, nu ma simt in stare sa adopt..nu-s prea optimista, sper sa nu va stric dispozitia...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
Offffffffff Doamne, Victoria, ma faci sa-mi ies din cochilie - scriu f rar pentru ca nu mai am ce, dar va citesc in fiece zi! - si sa te iau virtual dupa umeri si sa-ti spun: Lasa, fata frumoasa,ca o veni si timpul nostru... exact cand nu mai tragi speranta, atunci va fi acea zi pe care o vei tine minte toata viata, ziua COPILULUI TAU !
Va sarut pe toate
gabiu spune:
va pup si eu fetelor de capitol nou si va doresc sa-l parasiti toate cat mai curand
gabi
26+