**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 2
aurel_cris spune:
Buna seara fetelor au sosit uritei acum asa ca joi trec la analize pt FIV si mai fac si ultima IA, nr 8.Ma uit la cifra si nu-mi vine sa cred,asta este,toate esecurile astea parca ma ambitioneaza mai mult,oi fi luat-o razna???
la toate.
andrabirni spune:
Copilutzu, Carmen94, multumesc de informatii.Am sa imi cumpar niste elefanti....cu trompele ridicate[;)
Nusy, ce-ai mai facut?Cum decurg analizele?
Miki, ai terminat renovarea?
Nusy, Avalon, Miki, , Mirela_1, Copilutzu, Piticul, Felicia, Ioanatugs, Gudinde,Aurel_cris,Goldi..si toate celelalte aspirante
piticul spune:
Buna, fetelor! Ma inscriu si eu la noul capitol. Sa fie cu noroc si toate visele noastre sa se implineasca!Va multumesc ca existati, chiar daca nu va cunosc va simt aproape ca pe niste prietene dragi.Fara voi nu stiu ce m-as fi facut, asa e totul parca mai usor.
Ma bucur ca Liana e bine. Va las, sunt moarta de oboseala. In ultima vreme m-am culcat mereu la ore tarzii.
PITICUL
Ioanatugs spune:
Buna fetelor, va salut si eu, inainte sa ma duc la !
Victoria i-mi pare rau pentru esecurile tale, dar nu dispera, incearca sa nu-ti pierzi speranta!!
Andrabirni multumesc pt. vot
P.S.:Eu sunt tot in asteptare = z37 si tot...nimic! M-am dereglat total. Oare presupusul polip, i-mi poate da intarzieri asa de mari??? Pentru control, totusi, desi m-am jurat ca nu mai fac teste, mi-am cumparat unul pt. maine dimineata. Ca sa stiu o treaba macar! Va pupic pe toate!
poze
Victoria spune:
quote:
Originally posted by goldiquote:
Originally posted by Victoria
Buna fetelor..Nu am mai scris de mult, pt. ca nu reusesc sa ies din deprimare, din noiembrie( dupa al 2-lea FIV).Nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o iau, nu ma simt in stare sa adopt..nu-s prea optimista, sper sa nu va stric dispozitia...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Offffffffff Doamne, Victoria, ma faci sa-mi ies din cochilie - scriu f rar pentru ca nu mai am ce, dar va citesc in fiece zi! - si sa te iau virtual dupa umeri si sa-ti spun: Lasa, fata frumoasa,ca o veni si timpul nostru... exact cand nu mai tragi speranta, atunci va fi acea zi pe care o vei tine minte toata viata, ziua COPILULUI TAU !
Va sarut pe toate
Multumesc din suflet, Goldi.
Ioanatugs, multa bafta cu testul.Ma uit zilnic la listele cu gravide de aici si de la FIV, sper sa reuseasca toate si sa ne mai ridice moralul.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
aurel_cris spune:
Buna seara fetelor,slaba activitate pe aici si nu prea am ce citi.
IOANATUGS unde esti daca tot ne-ai amenintat cu testul ala,tin pumnii sa fie cu ochisori.
ANDRABIRNI,PITICUL,IULIABRAILA si la toate fetele
ANIAST ce mai faci?
VICTORIA te inteleg atit de bine,incearca sa-ti revi totusi nu mai poti incerca?Nici eu nu sunt deacord sa adopt,cel putin nu inca