Petre Roman divorteaza
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
http://www.averea.ro/wiev.php?id=10361&id_sectiune=4
Petre Roman a parasit domiciliul conjugal acum 12 zile
Considerat in ultimii 16 ani drept unul dintre cele mai solide cupluri, Mioara si Petre Roman divorteaza. Vestea a socat pe toata lumea, avand in vedere ca, fostul premier - sex-simbolul anilor #8242;90 - nu a dat niciodata semne ca ar fi bantuit de "criza barbatului de o anumita varsta".
La 61 de ani Petre Roman s-a hotarat sa divorteze
Chiar daca pare aproape neverosimil, Petre Roman si-a facut bagajul in fuga acum 12 zile si a plecat de acasa. Fara cearta. Fara discutii. Fara explicatii. "E o schimbare, da, dar este o chestiune de viata privata si nu doresc sa comentez. Pana la urma nu este nici prima, nici ultima situatie de acest gen", ne-a declarat telefonic fostul premier.
Vizibil marcata si socata de ce i se intampla, Mioara Roman abia a putut sa ne vorbeasca: "A plecat de acasa la numai cateva zile dupa ce ne-am intors din vacanta. Nu a dat nici o explicatie, nimic. M-a anuntat prin avocat ca vrea sa divorteze. Am incercat si eu, si fetele sa vorbim cu el. Refuza! O singura data a raspuns doar sa ne spuna ca de acum inainte nu mai discuta decat prin avocat".
Mioara Roman a marturisit ca e "sufocata si impietrita" de maniera folosita de cel pe care il credea un gentleman.
"Dupa 34 de ani de casnicie nu se poate asa!", Oricum, ea spune ca cineva va fi fericit de acest divort: Basescu. "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mama lia spune:
asta mi se pare culmea nesimtirii (daca este adevarat)...dupa atitia ani sa pleci fara nici o explicatie si sa spui ca totul se rezolva prin avocat....mi se pare degradant
akella spune:
Oare cu ce-l are Mioara Roman la mana pe Basescu? Sau n-am inteles eu bine? Miroase a telenovela aici...
Victoria spune:
Si mie mi se pare degradant modul in care a procedat...il credeam de buna factura...treaba lui de ce a plecat, dar putea sa aiba sange in vine si sa-i spuna femeii ce si cum, fara circ in ziare.Asta se numeste lasitate.
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
louisea spune:
Ea zice ca el a plecat fara sa zica nimic, da o fi adevarat? sau vrea sa fie ea victima? Cred ca mai frumos ar fi sa aflam si varianta lui inainte sa-l acuzam
S-o fi saturat omu´ de ea si vrea sa-si traiasca restul vietii linistit
Asa din afara e usor sa-l judeci pe el dar cine stie ce conflicte is in familie
blueeyes2003 spune:
Eu nu cred ca a plecat pur si simplu fara sa spuna nimic!
Cred ca este o moda acum sa faci pe victima si sa zici ca nu stii ce s-a intamplat.Cu siguranta varianta lui este alta.Oricare ar fi adevarul,ideea este ca nu sunt nici primii nici ultimii care divorteaza.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Oricum, ea spune ca cineva va fi fericit de acest divort: Basescu. "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
da' ce, Petrica a plecat "dupa" Basescu ?!
oricum, in Romanika in ultima vreme, se pare ca Base' e vinovat de tot si toate
goldi spune:
Eu nu prea cred in povestile gen "Din dragoste" : "A plecat dupa paine si nu s-a mai intors...nu stiu de ce, ca ne intelegeam asa bine ........."
Sa fim seriosi, nimeni nu pleaca din senin, fara reprosuri, certuri, etc.
Mioara Roman se vede ca este o femeie autoritara,el la fel, asa ca ma indoiesc ca Petre R. a fugit ca un scolar, fara sa fi avut niste frecusuri mai inainte.
Chiar imi aduc aminte ca acum vreun an am citit ca niste paparazi l-au vazut pe PR la munte, cu o tipa tinerica.
Deci, cherche la femme!
AlinaCan spune:
Teo, mi-a placut remarca ta cum ca Basescu e de vina pt orice in Romanika pana si de despartirea sotilor Roman.:):):)
Chiar sunt culmea, dupa atatia ani si la varsta asta.... s-o fi luat dupa Bush si Laura ca aici se zvoneste ca s-ar fi separat Laura de el pt o luna din cauza secretarei de culoare care e prea prea lipita de presedinte.:) So pana si la case mai mari se intampla.Noi sa fim sanatosi.