Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
danotino spune:
buna seara fetelor.
micky, niciun semn de viata? sper sa ne faci maine o bucurie. :)
eu nu mi-am luat test, asa ca daca nu -mi vin uratii pana maine, maine oricum nu am cum sa fac test dimineata. dar o sa-l fac dupa-amiaza cand vin de la munca. maine e a 14-a zi de la IA si ziua 25 a CM.
ma streseaza rau sanii astia, prea durerosi... nu stiu daca prevestesc ceva bun.
eu tot sper sa fie bebe.
va pup pe toate
danotino
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LARA76 spune:
Sarcina nu e pt ca mi-am facut un test chiar in ziua in care mi-a venit CM si a iesit negativ. De ieri pana azi mi-a trecut brusc. La dr ma duc sambata asa ca mai stau pana atunci. La mine e a doua luna de stimulare, fac in fiecare zi cate o fiola de menogon, dar ma simt bine. Astept sa vad sambata daca imi creste endometrul sau nu.
Va tin pumnii la toate, sa aud cat mai curand de .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
Gata fetelor azi nu am mai uitat sa fac testul, care este negativ binenteles .
Ati vazut de ce am uitat sa il fac doua zile la rand? Am presintit eu ceva.
Asta este, astept uratii si o noua luna de sperante.
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
ali spune:
Of Micky, imi pare rau.Chiar speram ca tu sa spargi gheata. Asta e, trebuie sa mergem mai departe, asa cum putem.
Vezi Danotino ca acum e sarcina ta sa spargi gheata.
Ce Dumnezeu ne-am impotmolit toate acum si nu a reusit nimeni de atata timp?
ali
danotino spune:
buna dimi!
micky la mine n-a mai fost nevoie sa fac testul au si venit
uratii.la fix in a 14-a zi...ce punctuali sunt, nu?
asta e...
micky imi pare rau ca ai testul negativ, dar mai ai o speranta, poate se pozitiveaza mai greu.
pentru mine nu este o noua luna de sperante, pentru ca am deja 3 luni de stimulare si oricum luna asta as ovula pe ovarul stang, unde trompa este infundata. o sa iau o pauza binemeritata de dr...
sunt trista si nu vad nicio cale de iesire din galeata asta plina cu amar. nu m-am hotarat inca daca luna viitoare voi mai face vreo IA sau o sa trec direct la FIV cand voi avea resurse financiare.
imi pare rau ca v-am dat o veste proasta fetelor.
va pup pe toate.
corinuk da-ne tu vestea cea buna.
danotino
catty spune:
DONATINO, imi pare tare rau ca au venit uratii. Lasa ca ii speriem noi si or sa ne lase in pace vreo 9 luni. Nu o sa planga nimeni dupa ei.
ALI, tu cum esti iubita? Nu ai mai intrat ieri pe mess sa mai vorbim si noi. Te-au invadat uratii?
MYCHY, cum ti-am spus si mai devreme, esti z26, CM-ul tau are 28-29 de zile si sperante mai sunt. Daca pana sambata nu iti vin uratii mai faci un test duminica. Haide fa-ne o surpriza frumoasa si sparge gheata si pt noi.
CORINUK, tu cum te simti iubita? Sper ca esti bine.
LARA, cum spuneam, sunt femei care nici nu stiu ca au ramas insarcinate pt ca vine CM-ul. Stiu o fata care a facut test cu 1 zi inainte sa vina uratii, i-a iesit slab pozitiv, in ziua cand trebuia sa vina CM-ul a avut sangerari, dar a crezut in sansa ei si acum are 2 bebici minunati. Eu una tind sa cred ca la tine a fost un bb care insa nu a avut forta sa lupte pt viata lui. Fruntea sus si su DD inainte.
Pupici si succes tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
Offf danotino nici tu, mai aveam si eu o speranta de la tine (bine ca mai este si corinuk la rand).
Ce ne facem fetelor, chiar nici una nu reuseste? danotino te urmez si eu la FIV, nici eu numai pot. Hai ca iar suntem in galeata rau de tot.
dia_dida imi pare rau pentru Z1. In ce zi erai cand ai facut IA? Ca la mine nu au venit uratii si am facut in aceeasi zi IA cu tine. si sper ca a trecut supararea.
ali, catty, danotino, aurel_cris, marryan, goldi, copilutzu, lara76,
Micky
corinuk spune:
Fetelor imi pare tar erau....dar de luna viitoare se naste o noua speranta !Capul sus si rugati-va la DD in continuare!Eu nu am nici un simptom,nimic...sperante nema..acum sa vedem!Marti ar fii z14 de la IA!Nu o sa fac test ptr ca mi-e frica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corinuk spune:
Va pup pe toate si sunt langa voi orice ar fii!
Un sut in fund un pas inainte!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
danotino spune:
fetelor, multumesc pentru vorbele frumoase.
mie nu mi-a mai curs de dimi nimic, nu sper ca ar fi ceva
doar asa va spun ca informatie. simptomele sun aceleasi, adica sani umflai, fara alte dureri.
micky poate ai reusit. nu dispera inca.
corinuk bafta.
catty,
dia dida
ali, aurel, bebekom, brunetico, lara.
danotino