Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
catty spune:
Neata fetelor,
Ma bucur nitelus sa va vad ca sunteti mai optimiste. Daca va este vreodata rau, ganditi-va la ultimele evenimente din viata mea si o sa vedeti ca se poate si mai rau. Starea de incertitudine, de stres amestecata cu speranta te omoara, mai ales cand totul iese prost. Mama saraca zice ca sunt prea intreaga la minte de nu am luat-o inca razna.
Eu am inceput sa iau de azi Vitex. DJ MAMA sa traiasca ca ea mi-a deschis ochii. Sper sa ma regleze cumva si sa pot face si eu laparo dupa Paste, cum am stabilit. Acum DD cu mila.
ALI, cum esti iubita?
MYCHY, nu te mai intreb de test ca stiu ce s-a intamplat.
DONATINO, CORINUK voi ce simptome aveti fetelor?
Pupici tuturor si succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.
Nu ma certati, azi iar am uitat sa fac testul. M-am trezit pe la 1.30 noaptea si m-am culcat la loc la 3, si dimineata m-a trezit soramea ca altfel nu ma trezeam. Si asa cu telefonul in mana, cheauna am fost la baie si am uitat iar. Offfff asta este. In seara asta am sa dorm cu el in mana, sa numai uit. Oricum la mine prima zi de intarziere ar fi maine sau poimaine.
O asteptam pe danotino sa faca testul odata cu mine.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
V-am atasat si un banc dragut.
O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le
spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile
nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord.
Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se
simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul
seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii
controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei...
Micky
ali spune:
Sunt bine Catty.Eu mi-am revenit si ma bucur ca ai reusit si tu sa te ridici.Scuze pt ieri dar mi-a picat netul.
Vai Micky, ne faci sa facem infarct.Pai asteptarea asta ...sa credem ca e de bine?Cum te simti?
Danotino sper sa nu faci si tu la fel ca si Micky, sa ne tii si tu in tensiune atatea zile.Tu cum te simti? pentru toate.
ali
danotino spune:
buna ziua
mai micky cred ca tu esti sigura ca e bebe si vrei sa ne
tii in suspans.
eu o sa fac testul maine daca mai apuc. am o migrena ingrozitoare care prevesteste ceva urat. sanii tot la fel de umflati si durerosi.
catty, ma bucur ca esti bine si ca ni te-ai alaturat iar.
ali esti o luptatoare si nu stiu daca as putea sa rezist atat cat ai rezistat tu.
bebekom, marryan, aurel
sper sa va dau maine o veste buna.
danotino
LARA76 spune:
Buna fetelor!! Am si eu o intrebare pt fetele care fac stimulare. Sunt pacienta dr Moisa si singura stimulare la care mai raspund este cea cu Menogon. Ideea e ca abia mi-a trecut CM si dupa doua zile mi-a aparut o sangerare cand rosie, cand maronie. A mai patit asa cineva in timpul menogonului? E un efect secundar? (ca in prospect nu zice nimic de asta) pentru toate fetele si multi
copilutzu spune:
Catty Bravoo iubita... pup fata..esti o luptatoare!!!
Dragele mele io va citesc dar scriu mai rar ca nu prea am ce sa scriu...
Am ratat si luna asta inseminarea ca m-am pricopsit cu o infectie urinara si ..nu am mai ajuns la monitorizari
Sper ca luna viitoare sa nu mai am probleme...
Va tin pumnishorii stransi sunt sunt alaturi de voi!!!
Micki te rog frumos trece-ma si pe mine in listutza...
Sunt pacienta dr. Cocei si am facut o inseminare in noiembrie 2006 nereusita
Inseminarea am fact-o cu Dr. Marinescu , si dr.embriolog Dascalescu (dr. Cocei nu a putut veni atunci...)
Ca diagnostic...o tompa permeabila ( una defecta ) , operatie de miom in 2002 + decorticarea ovarelor .
Sar'naaaaaaa mult!!!
V A
![](pupic.gif)
copilutz'-> Mama diminutivelor
![](icon_smile_big.gif)
catty spune:
LARA, a cata luna de stimulare cu menogon esti acum? Ai mai patit asa ceva inainte? Din "vastele mele cunostinte despre infertilitate" eu zic ca ai avea 2 posibilitati: 1. fie o sarcina neviabila pe care nu ai eliminat-o cum trebuie la ciclu si de accea au aparut acele scurgeri, mai ales ca ele sunt mai inchise la culoare(dr meu spune ca 75% din femei elimina la ciclu sarcini neviabile fara sa isi dea seama ca au fost insarcinate si pun pe seama racelilor sau a frigului un ciclu mai abundent, cu cheaguri si mai inchis la culoare) si 2. o dereglare hormonala de la atata stimulare. De obicei stimularile se fac max 6 luni dupa care se iau 1-2 luni de pauza. Ar fi bine sa ajungi acum cat iti curge sa faci un eco transvaginal sa vezi exact cum sta treaba. Sper ca te ajuta cu ceva teoriile mele si sa incerci sa iti dai seama ce ti se intampla.
COPILUTZU, ce bine imi pare sa aud de tine. Lasa puiule nu te mai supara ca ai ratat IA de luna asta. In viata fiecare lucru este atent stabilit de DD si acum nu era momentul sa faci IA.
Fetelor care sunteti pe ultima suta de metrii diniante de marele deznodamant de la IA de luna asta, va tin pumnii sa fie bine.
Eu cred ca mi-a venit CM-ul, in sfarsit. Spun asta pt ca pe langa scurgerile mele obisnuite acum a aparut si ceva sange. Nu e cantitate mare, dar se vede ceva in tampon. E insa un important pas inainte, semn ca organismul meu incepe sa reactioneze. Oricum de azi am inceput tratamentul naturist cu Vitex si sper sa ma reglez in cele 2 luni pe care le mai am pana la laparo.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
LARA eu am facut stimulare cu menogon dar nu am avut nimic din ceea ce spui tu,fiecare corp reactioneaza diferit sau poate fi adevarat ce a spus Catty.Eu am facut stimulare o luna da una ba,faceam o injectie la 2 zile.
Fetelor va pupacesc fara exceptie
dia_dida spune:
Buna seara fetelor nu am intrat demult pe forum mai exact de cand am scris ca mi-am facut IA care a fost in aceeasi zi cu a lui Micky tin sa va anunt ca sunt in Z1 a CM nu mi-a reusit.Micky hai macar tu si Donatino sa veniti cu vesti bune ca sunteti ca sa imi mai creasca moralul
Catty vai saraca de tine prin ce ai trecut esti o luptatoare ma bucur ca ai revenit pe forum.
Va pup pe toate si sa ne ajute DD sa ne bucuram cat mai repede de