demersuri dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna SHINE,am vazut ca esti din sectorul 6,ai putea sa-mi dai si mie informatii in legatura cu actele depuse?
eu sunt o viitoare mamica mrtie-aprilie 2007 si as vrea sa stiu unde ,ce si cum trebuie facut.eu am domiciliul stabil in Curtea de Areges si viza de flotant in bucuresti,am fost si am intrebat acolo pe drumul sarii la un sediu abia l-0am gasit,si mi s-a spus ca nu este pb.decat ca trebuie sa aduc negatie de la primarie din Curtea de arges cum ca nu am ridicat banii (alocatia de nastere 204 ron)de acolo.sper sa nu fie pb.
am mai citit pe forum ca trebuie sa te duci cu livretu la primaria unde ai domiciliul stabil ca sa-ti completeze,dar daca eu nasc in Buc in sectorul 6?unde trebuie oare sa ma duc.
poate ma lamureste cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna SHINE,am vazut ca esti din sectorul 6,ai putea sa-mi dai si mie informatii in legatura cu actele depuse?Sunt o viitoare mamica mai-iunie 2007 si as vrea sa stiu unde ,ce si cum trebuie facut.Eu am domiciliul stabil in sectorul 6?

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikuta spune:

Buna!eu sunt din pitesti dar o sa nasc la bucuresti(giulesti)unde depun actele pt certificat de nastere,trosuo,prima de nastere?unde am domiciliu sau unde s-a nascut bb?va rog ajutati-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-ioana07 spune:

Buna! Sunt o viitoare mamica din Botosani si va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, nu am inteles cum e cu actele care trebuie depuse. Cred ca voi naste in Iasi, de la Starea civila de acolo mi se va da certificatul de nastere? Cum procedez cu concediul prenatal si postanatal, trebuie sa fac cerere la serviciu sau imi da medicul meu concediu pe care-l aduc la serviciu?In perioada celor 42 de zile de lauzie trebuie sa-mi fac dosarul, unde trebuie sa ma duc si cati bani si cum se dau, daca este vreo mamica din Botosani care a trecut prin toate etapele o rog frumos sa ma ajute si pe mine.Sunt tare speriata de atata birocratie,va rog mult sa ma ajutati si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by anca-ioana07

Buna! Sunt o viitoare mamica din Botosani si va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, nu am inteles cum e cu actele care trebuie depuse. Cred ca voi naste in Iasi, de la Starea civila de acolo mi se va da certificatul de nastere? Cum procedez cu concediul prenatal si postanatal, trebuie sa fac cerere la serviciu sau imi da medicul meu concediu pe care-l aduc la serviciu?In perioada celor 42 de zile de lauzie trebuie sa-mi fac dosarul, unde trebuie sa ma duc si cati bani si cum se dau, daca este vreo mamica din Botosani care a trecut prin toate etapele o rog frumos sa ma ajute si pe mine.Sunt tare speriata de atata birocratie,va rog mult sa ma ajutati si va multumesc

draga Anca_Ioana nu sunt din Botosani, dar macar partial iti pot raspunde.

Concediul prenatal-postnatal se elibereaza de catre medicul de familie lunar si se depune la resurse umane la serviciu. Eu am intrat in saptamana 34 in acest concediu. E la latitudinea ta sa-l ceri de la medic cand vrei. Dar neaparat post natal trebuie sa fie minim 42 zile.

Certificatul de nastere al copilului se elibereaza de primaria in raza careia se afla maternitatea. Celeellalte formalitati - la primaria unde ai domiciliu.

Nastere usoara si nu te panica!

a_da 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna

stiti cumva daca acum se mai da aceasta prima de nastere 190ron/sau cat era?

Multumesc

17+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Avem topic dedicat pt aceasta intrebare.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput