*Aspirante optimiste > 20 ani (55)*
Raspunsuri - Pagina 19
AleDutulescu spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ioana, maselutza e scoasa, dar am ink "falca" umflata.....si mai am de scos ink 3!!! dar am bucur ac m-am apucat (desi mie o groaza...) inainte sa apara bebe!!!
ale, dragutza, fa repejor un test,, asa spre linistea ta, ca pana vineri mai e "cale lunga"!!! si din 5 pana azi au trecut 7 zile, daca e sa fie iese pozitiv!!!
baby, eu am facut doar luna trecuta teste de ov, si au iesit asa:
z14-a doua liniutza pala (deci negativ)
z15-idem z14
z16-a doua linutza mai puternica, dar nu ca prima
z17-idem z16 (poate un pic mai puternica)
z18-test negativ
z19-test negativ
iar cu TB, nici cu asta nu mai stiu ce sa cred , in z31=z1, TB 36.9
azi sunt z13
am un sure ceck, crezi ca merge sa-l fac azi? sau sa astept pana maine dimineata???
http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png
Alexandra
bb_yasmi spune:
ale, eu nu am folosit pana akuma aceasta marca! ce scrie pe el?? poate fi facut in orice moment al zilei??
incearca ca nu ai ce pierde (decat sa fii dezamagita) dar macar stii unde sa cauti problema dc cumva nu e bb! dar eu tin pumnii sa fie cu ochisori!!
printesa_roz spune:
Ale pai daca ai facut ultimul test pe 5, de atunci a trecut aproape o saptamina, asadar daca e sa fie bebe si faci test acum sigur va iesi pozitiv. Daca iese negativ macar stii ca poate e o dereglare....mai ai rabdare sa astepti pina vineri? Chiar tu ai spus ca o sa zici la toate fetele ca daca suspecteaza ca ar fi insarcinate, cel mai fine e sa faca teste sa fie sigure ca nu este SEU. Daca e sarcina acum ar trebui sa aiba cam 5 saptamini, deci sigur rezultatul va fi elocvent. Eu zic sa nu mai astepti.
Te pup
Apropo, sa stii ca eu am mai avut si cicluri de 1,5 zile (dar fara dureri ulterioare) in conditiile in care la mine tine 4 zile, iar medicul a spus ca nu am nici o problema, ca ciclurile pot fi si mai lungi si mai scurte decit normal si ca nu trebuie sa ma ingrijorez. Stai linistita ca va fi bine. Dar fa un teeeeeeeest!!!
Edit: daca e sa fie bebe si are 5 saptamini iese testul chiar daca il faci seara
AleDutulescu spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ale, eu nu am folosit pana akuma aceasta marca! ce scrie pe el?? poate fi facut in orice moment al zilei??
incearca ca nu ai ce pierde (decat sa fii dezamagita) dar macar stii unde sa cauti problema dc cumva nu e bb! dar eu tin pumnii sa fie cu ochisori!!
scie e el ca se face la orice ora din zi din prima zi de intarziere. hmm. citesc intreg prospectul si ma decid.
multumesc de ajutor si de sustinere
Alexandra
AleDutulescu spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Ale pai daca ai facut ultimul test pe 5, de atunci a trecut aproape o saptamina, asadar daca e sa fie bebe si faci test acum sigur va iesi pozitiv. Daca iese negativ macar stii ca poate e o dereglare....mai ai rabdare sa astepti pina vineri? Chiar tu ai spus ca o sa zici la toate fetele ca daca suspecteaza ca ar fi insarcinate, cel mai fine e sa faca teste sa fie sigure ca nu este SEU. Daca e sarcina acum ar trebui sa aiba cam 5 saptamini, deci sigur rezultatul va fi elocvent. Eu zic sa nu mai astepti.
Te pup
Apropo, sa stii ca eu am mai avut si cicluri de 1,5 zile (dar fara dureri ulterioare) in conditiile in care la mine tine 4 zile, iar medicul a spus ca nu am nici o problema, ca ciclurile pot fi si mai lungi si mai scurte decit normal si ca nu trebuie sa ma ingrijorez. Stai linistita ca va fi bine. Dar fa un teeeeeeeest!!!
Edit: daca e sa fie bebe si are 5 saptamini iese testul chiar daca il faci seara
POZE
sa traiesti printzeso. merci de sustinere. ai dreptate. eu am incurajat fetele, eu tre sa fac la fel.
Alexandra
numeioana spune:
Si eu am facut luna trecuta teste de ovulatie. Am inceput cam devreme, la fel ca laura, in Z8 dar a fost negativ. Am facut si in Z9, tot negativ, in Z10 a fost super pozitiv, la fel in Z11. Deci am ovulat in Z12. Am prestat in toate aceste zile si n-a iesit nimic, dar nu sunt testele de ovulatie de vina! Eu zic ca sunt f bune. Ale, zici ca nu ti-a iesit nici unul pozitiv? Si eu zic sa faci un test. Sure Check este foarte bun, e drept ca se pozitiveaza mai greu, dar poti sa-l faci la orice ora. Bafta! E bine ca mergi la medic!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
AleDutulescu spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Si eu am facut luna trecuta teste de ovulatie. Am inceput cam devreme, la fel ca laura, in Z8 dar a fost negativ. Am facut si in Z9, tot negativ, in Z10 a fost super pozitiv, la fel in Z11. Deci am ovulat in Z12. Am prestat in toate aceste zile si n-a iesit nimic, dar nu sunt testele de ovulatie de vina! Eu zic ca sunt f bune. Ale, zici ca nu ti-a iesit nici unul pozitiv? Si eu zic sa faci un test. Sure Check este foarte bun, e drept ca se pozitiveaza mai greu, dar poti sa-l faci la orice ora. Bafta! E bine ca mergi la medic!
bebe?!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ideea e daca fac testu acum sau maine dim.
Alexandra
irina_stef spune:
Mai fetelor stiati asta ca pe langa efectul de relaxare al orgasmului in timpul incercarilor noastre de a concepe ,se mai intampla si asta....
..".Bucura-te cat poti de mult atunci cand faci dragoste!
Studiile au aratat ca atunci cand femeia are orgasm se creeaza un efect de vid si cervixul atrage mai multa sperma in vagin....deci si sansele sunt mai mari."
Va doresc momente fertile cu "EFECT VID"!!!
IRINA....
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
numeioana spune:
irina, de unde le scoti, mama?! Noroc cu tine ca mai inveselesti atmosfera. Uite, Ale se face ca nu stie cand sa faca testul ca sa traga de timp
Ale, tocmai ce am zis ca se face in orice moment al zilei. Acum daca tu vrei tine-ne cu sufletul la gura pana maine!
bebe?!