Seychelles? Maldive? Rep Dominicana? Bora Bora?...

Seychelles? Maldive? Rep Dominicana? Bora Bora?... | Autor: intruder

Link direct la acest mesaj

...Mauritius?

Ce destinatie din cele de mai sus sunt ok de vizitat dpdv al temperaturilor in luna august? Ati fost in aceste locuri? Ce recomandati? Ce nu recomandati? Ce alte destinatii de acelasi gen pot prezenta interes?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns intruder spune:

Chiar nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Din cate stiu eu, din mai pana in octombrie-noiembrie, mai toate trec prin perioada de ploi. Dar nu bag mana in foc.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Bali.Vizitabil tot timpul anului. Temperatura relativ constanta de 25-30 de grade. Au un sezon ploios in dec-feb in care ploua 1/2 de ora dimineata.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Maldive, iulie, muson ploios, care tine din mai pana in octombrie; dar nu e ce credeti, temperatura este peste 30 de grade, doar ca sunt furtuni scurte, de vara, nimic sa te impiedice sa mergi acolo in perioada asta a anului.

Ati fost vreodata in Paradis? daca nu, mergeti in Maldive si o sa vedeti ce inseamna : bungalow pe tarmul oceanului, apa turcoaz, palmieri care umbresc terasa casei, nisip alb si fin, liniste, putina lume pe plaja de ai impresia ca insula e goala (noi cand am fost era full ocupata), mancarea e un vis...

am zburat cu Meyers, charter din Frakfurt; zborul desi dureaza 10 ore nu e atat de obositor pe cat auzisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pentru ca de curind am fost si in Caraibe, subscriu si eu pentru Maldive - si pentru mine este raiul pe pamint!! (cel putin dintre destinatiile unde am ajuns pina in prezent...)

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Si eu tot Maldive zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

M-ar interesa parerile voastre despre Seychelles..a fost cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Pentru luna august as recomanda niste "insulite" mai putin indepartate.De exemplu Azore.Fiind insa insule vulcanice,exista si cutemure din cind in cind...

Noi doar cind e frig si iarna in Europa ne indreptam spre destinatiile mai exotice.

Acum depinde si de ce anume va intereseaza sa faceti cind plecati intr-o vacanta si cit timp aveti la dispozitie.

Daca doriti totusi insulite exotice,Hawaii ar fi o destinatie buna, desi insulele sunt afectate uneori de cicloni tropicali din Mai pina in Noiembrie.(care oricum sunt mult mai rare decit in Caraibe sau in vestul Pacificului).

Republica Dominicana este o destinatie ieftina si o tara foarte saraca desi frumoasa dupa parerea mea.Totusi eu n-as merge acolo decit din Decembrie pina in Martie.Iesiti mai ieftin daca cumparati biletele de avion prin Internet din New York pina in Santo Domingo de exemplu.Locurile cele mai populate de turisti sunt in partea opusa, in nord (Punta Cana, Puerto Plata) si de aceea noi nu am dorit sa stam acolo.

Daca alegeti aceasta tara,ar fi de preferat sa luati tablete impotriva malariei, ca este aproape singura tara din Caraibe in care malaria s-a gasit si in zonele turistice.

Sa nu uiti sa ne scrii la ce v-ati hotarit pina la urma.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Pe mine ma intereseaza Seychelles sau Maldive pt iarna viitoare. Vacantele organizate de agentiile romanesti de turism mi se par prea scumpe, pt ca am vazut ca daca am noroc sa prind vreo oferta buna de avion, le pot scoate mai ieftin (de ex pt iunie, la Airseychelles, zbor din Paris dus-intors, 653 euro de pers; numai ca eu pana in octombrie am vacantele organizate deja si tot concediul ocupat). Ma intereseaza daca intre decembrie-martie e ok de mers acolo, unde e mai bine, mai frumos, mai ieftin...si daca stiti alte companii aeriene cu zboruri mai ieftine din Budapesta, Paris, Roma, Viena, Dortmunt (adica din locuri unde se poate ajunge ieftin)...
Cine a fost in zona, ce locuri imi recomandati? nu ma incanta o insulita mica pe care m-as plictisi o saptamana numai stand la plaja, chiar daca e frumos peisajul....

Edit: stiu ca destinatiilor cu pricina nu li se potriveste deloc cuvantul "ieftin" pe care l-am tot repetat, dar ma refer la a cheltui in total 2500-3000 pt 2 pers, 7 zile....si nu 4000-5000 cat face prin ofertele intalnite la noi.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Seychelles este o destinatie scumpa,insa extraordinara.
Pe noi (eu cu sotul )ne-a costat £3600 pentru zece zile de persoana,insa s-a meritat.
Zboruri ieftine......nu cred.Noi am zburat cu Virgin Airlines,insa nu a fost deloc ieftin.
Oricum, Maldive, Seychelles, Hawaii,Barbados, Antigue....si multe alte,e sunt superbe.

cristina

Mergi la inceput