La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata.... ce urat e afaraaaaa..... off, ce nu-mi place vremea asta rece. mi-am facut cafea la ibric, ca la cafetiera nu iesea destul de fierbinte

sheryl, eu una nu stiu sa-ti raspund la intrebare.

Eu am bebicul la mama, si deja mi-e dor de el. Ce ironie...cand il ai acasa, ai vrea sa te mai relaxezi si tu putin iar cand e plecat, mori de dorul lui si nu stii cum sa-l aduci mai repede acasa.

Hai va pup si poftiti la povesti ca pe vremea asta... nu prea ai chef de altceva!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Buna fetele.Voi va scoateti bebeii afara chiar daca e mai frig?Ce pediatru recomandati?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
pe fuga, vreau sa fac ceva de , sa dau lapte la copil, si alte-alea...ca plec mai tarziu, merg la o inmormantare

Maine sa nu ma cautati, sunt la munca , asteptam de luni inspectie de la minister si mai pun la punct hatzoagele
M-am saturaaaaaat de hartii!

Puiut, citeste mai in urma, fetele merg la diversi pediatri in Galati, experientele sunt diverse...Citeste si decide!
Sper sa nu ai probleme prea mari!

si weekend placut!

PS V-ati apucat de cumparat martisoare?
Nu-mi vine sa cred ca saptamana viitoare e 1 Martie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

v-ati ales babele?
a mea e pe 3 ca in fiecare an!haideti la ales babeeeeee! vine primavara!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Pana la 1 martie azi e dragobetele, deci iubiti-va mult!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Neata. Dragobete ziceti??? La noi a fost toata saptamana dragobete...fara bebe acasa . Pentru noi azi e si sf. Toader. Avem de sarbatorit pe mamaia!

Razvan

Mergi la inceput

Cookie, spor la treaba si suuces luni la inspectie.

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

La multi ani Tudor! La multi ani fericiti , sa va fie sanatos copilul si sa va traiasca cu numele, Eliza si Adi!!! Nu uitati sa va iubiti mai mult ca oricand, e Dragobetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani cu intarziere si de la noi Tudor!
Ce fac fetele? ati vazut ce vreme nesuferita? noi azi mergem la un party de bebei, fata nasei nostre face un an, abia astept, ca sa nu mai zic ca e "scump" sa ia o fetitza am cautat de am inebunit ceva sa imi plaka si am luat o rokitza pe care am dat 900 mii, o gramada de bani pt o rokitza pe care o imbraca de cateva ori, da asta e, cine are fete are si cheltuieli mai mari

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Tudor, LA MULTI ANI si de la noi! Sa fiti sanatosi cu totii!

Alina, petrecere frumoasa dupa-amiaza... e normal sa fie mai "scump" sa ai fetitze...ca de...ele sunt mai cochete si mai aranjate.... Si lasa, ca daca vrei sa iei haine de firma, si pentru baietei e costisitor.

Sa aveti o zi buna fetelor, noi iesim sa facem un om de zapada...

Razvan

Mergi la inceput