La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

neata...sa aveti o saptamana cat mai buna.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Am intrat sa va salut, desi vad ca nu e prea multa activitate pe aci. Am avut o zi super-plina, asa incat am sa ma rezum doar la a va saluta. Multi pupici si spor in toate!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
o cafea ? o prajitura?

Ce faceti mai fetelor? nu mai zice nimeni nimik? pai eu intru pe aici sa mai citesc una alta , da nimik, pana la urma ce faceti de 8 martie?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Aveti idee cat se plateste o bona in Galati? Program 9-17, o sambata la 2 saptamani 9-13. Vreau sa angajez una si sa ofer un salariu corect. Specific ca stau si eu acasa(lucrez la domiciliu), baiatul cel mare e la gradinita pana la 18, si pe langa supravegherea celui mic,as vrea sa impartim si treburile casnice, atat cat permite timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata! Ati cumparat martisoare ? Eu n-am reusit, si acum e atat de urat afara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

'Neata!
Azi e ultima zi cand mai pot sta dimineata pe DC la o cafelutza cu voi. De maine, incep serviciul. Asta inseamna ca pot veni si eu la intalniri.
Copkila o las cu tatal meu, caruia ii convine si nu prea, dar n-am ce-i face ca-i singurul pensionar din familie. Le va fi greu, caci fii-mea e obisnuita sa alerge cineva dupa ea prin casa, cu linguritza cu mancare, altfel nu mananca. Iar de facut la olitza ce sa mai spun, ca parca o musca olitza de fund, asa urla cand o asez pe ea.
V-ati fixat babele? A mea e pe 4 martie, sper ca nu va tine mult vremea asta urata.
Oana, nu stiu ce sa-ti rapund. O colega de-a mea a dat anunt la ziar pt cineva care sa stea cu fetita ei, pt 3 milioane/luna.
Hai, va , sanatate multa voua si prichindeilor vostri,
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata si de la mine!

Eu nu am cumparat martisoare, si sincer in ultimii ani nu prea am mai cumparat deloc si mi-am iesit din mana. Eu prefer sa dau cate un buchetel de flori. Baba nu mi-am ales...dar daca tot veni vorba sa fie pe 6 martie. Na!

Lauraspeedy, sunt in aceeasi situatie cu tine...hehehe. Si eu incep maine munca, bebicul va sta tot cu bunicul. La noi bunicul abia asteapta, numai ca eu sunt cea care are indoieli. Razvan face ce vrea cu bunicul, nu mananca, nu mai doarme cu el..asa ca se va da peste cap cu tot programul si va deveni un copil razgaiat...parca vad. dar alta solutie nu am....asa ca... ma rog sa fie bine.

Oana, ca sa-ti raspund si eu la intrebare, cunosc pe cineva care are bona cu program asa cum ai mentionat tu, plus o sambata la 2 saptamani, si stiu ca-i da 4 milioane. Iar daca se intampla sa o mai cheme in afara programului normal de lucru, ii mai da extra. Dar nu e de referinta. Depinde cum gasesti pe cineva. de regula ele in lipsa de altceva accepta si pe bani mai putin, insa nu ai garantia ca va sta prea mult daca nu e multumita. Succes la cautat bona!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Laura, Cristina, multumesc pentru raspunsuri. Asa m-am gandit si eu la 4 mil., dar nu eram f.sigura ca e bine.Urmeaza sa gasesc ceva pe placul meu. Sunteti niste fericite ca aveti bunicii aproape. Asa greu gasesti o femeie buna.
Va urez mult succes, ca de maine incepeti serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Daca aveti timp si idei spuneti-mi va rog fetelor ce martisor(sau ceva simbolic)pt.D-na educatoare la gradi,sa oferim? SUCCES in toate.si...era sa uit...am vazut discutandu-se mai inainte despre o carte cu exercitii pt.copii.am incercat sa o descarc si eu si nu am resit.Poate sa-mi spuna si mie cineva cum sa fac?MULTUMESC anticipat.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor, Shalini se trezeste in fiecare dimineata in urlete. plange aiurea din orice. zilnic o pun la colt inainte de a merge la gradi pt ca s-a facut extraordinar de rea. din cauza ei sunt un pachet de nervi toata ziua. am fost cu ea la dr si are doar o usoara lipsa de calciu.credeti-ma, eu am foarte mult tact cu ea dar in dimineata asta un milimetru mai aveam si o pocneam.dupa ce isi face nr isi cere iertare si promite ca nu mai face! dar o ia de la capat cu urmatoarea ocazie. incepe sa tipe din orice fleac:daca vorbesc la tel tipa sa inchid telefonul si da in mine, daca vine cineva in vizita nu mai sare bucuroasa inaintea lor ci tipa si se poarta urat. m-am saturat s-o pedepsesc si cred ca s-a obisnuit cu pedeapsa de la colt. am hotarat sa cumpar un panou undesa ii trec faptele bune si faptele rele si sa vad cum reactioneaza.eu sunt foarte calma cu ea dar nu mai stiu cum sa procedez, crizele ei de isterie ma depasesc. tipa de o aud toti vecinii.imi vine sa plang toata ziua din cauza ei. ii fac testul elise , poate are giardia si de aceea are starile astea de nervozitate. imi spune ca o doare burtica in fiecare seara.
si la gradi e altfel.educatoarea imi spune ca sta singura si nu se joaca cu nici un copil, sta trista si abatuta.rapunde greu la incercarile ei de a o integra in joc.
am hotarat sa-i acord mai multa atentie dupa amiaza cand ne intalnim, sa petrecem mai mult timp impreuna, ii dau calciu in fiecare zi si sper sa gasesc raspunsul.
va pup!

Viorica
poze

Mergi la inceput