Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

jojo tensiunea cu care am fost internata a fost 15/10 dar a fost descoperita in dimineata internarii (cand iti face fisa jos) apoi m-a trimis la cardiolog si mi-a dat niste pastilute. Si DA am fost monitorizata 24/24 il ascultau pe bebe, tensiunea si groaznic: masuram tot ce beam si tot ce urinam. Eu cat am stat in spital am facut pipi intr-o sticla pt ca trebuia sa fie trecuta in fisa cantitatea bauta si cantitatea "iesita" (apropo de edeme).
AngeliquedaS, vreau sa merg la dr Serghei pt o problema cu tiroida. Nu stiu daca a mai vindecat asa ceva dar cosmeticiana mea (cred ca e cazul discutat de voi) mi-a dat incredere cu povestea ei.
Daca stiti ceva rezultate de la dr Serghei spuneti-mi si mie.
Pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata fetelor,ieri am fost la ginecolog si l-am vazut pe bebe.Are 5,7mm si 6 saptamani,nu pot zice ca sunt fericita deoarece am tensiunea 16/10 ,martea viitoare am programare la cardiolog sa vedem ce ne zice si el,ginecologul ne-a incurajat si a zis ca sunt multe mamici care au tensiune si devin mame,speram sa fim si noi printre acelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Nu stiu ce s-a intamplat.....eu una nu am reusit sa intru pe DC pana azi......nu se putea accesa!!!!
Jojo-Miha: Sa va traiasca bb!!!!! Doamne Doamne te va ajuta sa reusesti!!!!! Trebuie sa gandesti pozitiv!!!!! Ai mare grija de tine si monitorizeaza sarcina!!!!!!
Mai fetelor, deci a ramas pentru duminica, orele 16?? Eu nici macar nu stiu unde e restaurantul....e cineva in zona Faleza sa ma ia si pe mine??
Mav: Parca tu ai mai fost acolo, nu?? Trebuie rezervare????
Angelique: Nu am reusit sa te ajut din cauza netului dar Madaluta ti-a spus tot prin postarea ei. Te asteptam cu vesti bune!!!!!
Va pup!!!! Abia astept marea intalnire!!!!!!
Din ce am retinut eu......vom fi: eu, Angelique, Criss, Madaluta, Andicu.......si cine mai vine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pup fetele!
Jojo, ma rog pt voi!
Maria, voi incerca si eu sa vin duminica. Am zis de rezervare ca sa gasim locuri la nefumatori... dar nu-i obligatoriu. Va cer scuze, nu prea am dispozitia sa ma ocup eu de chestia asta... Sunt cam ravasita.... avem un deces in familie (un unchi drag)........ si situatia este destul de complicata...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, imi pare foarte rau pentru pierderea suferita.

Eu am ajuns la Bucuresti si spre norofcul meu prietena la care stau are net.

Multumesc Madalutei si Mariei pentru informatii, sper sa fie ok. Am auzit ca dl dr ar putea parea superficial dar nu ma ajuta un medic plin de amabilitaturi care sa nu imi spuna nimic concret. Ieri am dat telefon la cabinet si am primt confirmarea ca dl dr este, si azi a trebuit sa sun din nou fiindca Redusul a uitat acasa agenta pe care avea trecuta adresa cabinetului Dar m/am descurcat.

Va pup dulce si mai vorbim!

Deci ramane pentru Marco Polo la ora 16, abia astept!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Mav: CONDOLEANTE! As incerca eu sa fac rezervare, dar nu stiu cate persoane sunt.....pana acum stiu de 6 persoane, cine mai vine???
Angelique: ASteptam vesti bune!!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Fetelor, va pup pe toate caci n-am mai intrat demult.Nu prea stiu multe de voi ca n-am avut timp sa va citesc. Acum am intrat si am citit de Cris ca se duce azi la Tutunaru. Eu parca stiam ca tb sa mearga mai devreme...in sfarsit...daca stiam de chestia asta...eu am fost luni la el.
De atunci,adica de ieri,am intrat doar pe FIV106 pt ca asta a zis ca e singura sansa de a avea un bebe. Va tb sa-mi faca iar o laparo ca sa vada exact ce e acolo...m-a cam bulversat. Si acum tot pun intrebari in dreapta si-n stanga.
De-abia astept sa vad ce parere i-a facut si lui CRIS...
Va pup si sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Marco POlo este in spate la Sala Sporturilor, de fapt, langa intrarea in Sala Sporturilor.
Eu vin , asa cum am mai spus, numai daca intervine ceva we viitor ma retrag, dar nu prea cred.
Mav, Condoleante! imi pare rau pt pierderea suferita!
Maria, eu stau in Coiciu, din pacate, nu am cum sa te iau.
Flisa, bun venit printre noi si felicitari pt bebele sanatos! ma bucur sa aud ca mai sunt si povesti cu happy-end in Constanta!
Angelique, bafta la dr! sper sa vii lamurita si optimista de la Tutu!

Am fost ieri la dr de familie si mi-a dat iar o lista de analize sa repet. Acum trebuie sa caut sa vad ce laborator mi le face, ca sunt gratuite. Am tensiunea 10/6 , a zis ca e mica, dar normala in sarcina, deci inteleg ca e ok.

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Blondiemonyk: Nu fii suparici! Cred ca si eu voi urma aceeasi cale daca bb intarzie sa apara! Eu pot sa-ti spun ca dr. T. nu e genul care sa te plimbe cu vorba.....el chiar spune ce e de spus si de multe ori are dreptate! Dupa prima laparo mi-a spus ca daca nu apare bb in 6 luni sa trec la FIV.....am fost suparata dar acum imi dau seama ca a avut dreptate....a trecut 1 an si 5 luni de atunci si eu m-am incapatanat sa sper!!! Nu vrei sa vii si tu la intalnire?
Andicu: Ma bucur ca esti bine!! Abia astept sa beau dupa tine!
Pup!

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce stiti de Cornelia si Ioana? Cand se intorc de la unguri??
Angelique: Sper ca nu esti si acum la coada la d-ul dr!!
Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput